Inglesina Trilogy tavsiye eden arkadaşım var ama çok pahalı bence. Stokke çok iyiymiş. O da trilogy ile aynı ayarda fiyat olarak. Bir arkadaşım chicho lite way kullanıyor. Çok hafif ve uygun fiyatlı dedi. Travel set olarak ana kucağı da var. Ana kucağını bir arkadaşım verecek bana. Maxi cozy. Hatta 2 tane. Biri sabit arabada kalacak. Diğeri sokak ve ev için. Ona uyumlu bir araba bakacağız artık. Gerçi galiba her ana kucağı ekstra aparatla her arabaya oluyormuş. Bakalım yaklaşınca hallederiz:)Aranızda bebek arabalarına bakan var mı? Biz makul birşeyler arıyoruz. Graco evo modelini gördüm. Kullanan ya da etrafında kullanan varsa yardımcı olabilirmisiniz? İyi bir çocuk mağazasının satıcısı bize hiç tavsiye etmedi. Garantisi varmış ama kullanıcı hatası diye hiçbirşey yapmıyorlarmış. Çok şikayet alıyorlarmış. Sanırım çabuk bozuluyor. Başka alternatifimiz ne olabilir? Ana kucağı içinde birşeyler almak istiyoruz.
Sezaryen randevundan erken gelmeye kalkarsa sizin oğlan Memorial e koşuveririsin:)Hamile kaldığımda doktor araştırmaları yaparken doğum ücretlerini de sormuştum, tabi 2014 fiyatlarıydı..
Şimdi arayıp güncel fiyat sordum epey zamlanmış..
Florence nightingale epidural farkı 350 TL alırken, Memorial 1060 TL alıyor..
Florence sezeryan Herman Bey'le yaparsam 7533 TL, Memorial 8203 TL oluyor.
tecrübeli biri olarak zamaninda ozenerek aldigim o ihtişamlı koca arabayi hic kullanasim yok. .ne kadar gereksizmis..çatı katinda duruyo.bu sefer Allah izin verirse kaliteli bi baston alcam..katla koy çok rahat..ablam öyle yaptı ve herkese tavsiye edio..tavsiyem arabanin hafifligine, kolay katlanmasina ve az yer kaplamasina, manevra yeteneğine dikkat edin..bide sanki biraz erken gibi..başka ihtiyaclardan baslayabilirsiniz..Çünkü daha doğacak 40 i çıkacak ele kola gelcekte gezmeye gitcek..benim oglan zaten uzun bi süre pusette gezdi...o puset ilk alincak sey olabilir mesela..evde is yaparkende ona yatiriodum..Aranızda bebek arabalarına bakan var mı? Biz makul birşeyler arıyoruz. Graco evo modelini gördüm. Kullanan ya da etrafında kullanan varsa yardımcı olabilirmisiniz? İyi bir çocuk mağazasının satıcısı bize hiç tavsiye etmedi. Garantisi varmış ama kullanıcı hatası diye hiçbirşey yapmıyorlarmış. Çok şikayet alıyorlarmış. Sanırım çabuk bozuluyor. Başka alternatifimiz ne olabilir? Ana kucağı içinde birşeyler almak istiyoruz.
Sezaryen randevundan erken gelmeye kalkarsa sizin oğlan Memorial e koşuveririsin:)
Benim her iki doktorda doğal doğumdan yana. Ikizlerde nasıl olur bilmiyorum. Ama dün bir program seyrettim. 2 kadın ikiz annesi. Biri normal doğum yaptı. Diğerinde bebeklerden biri tersti. O Yüzden sezaryen oldu. Sanırım bebeklerin konumuyla ve boyutuyla ilgili ikizlerde normal doğum. Bizim artık normal yolla hamile kalandan farkımız yok diye düşünüyorum. O yüzden herhangi bir sakınca yoksa doğal doğum neden olmasın?kızlar merak ettiğim bi soru var, tüp bebek olunca normal doğum olmuyor mu?
bir de ikiz olunca hiç mi hiç şans yok, doktorlarınıza sordunuz mu bu mevzuyu, merak ettim de
tecrübeli biri olarak zamaninda ozenerek aldigim o ihtişamlı koca arabayi hic kullanasim yok. .ne kadar gereksizmis..çatı katinda duruyo.bu sefer Allah izin verirse kaliteli bi baston alcam..katla koy çok rahat..ablam öyle yaptı ve herkese tavsiye edio..tavsiyem arabanin hafifligine, kolay katlanmasina ve az yer kaplamasina, manevra yeteneğine dikkat edin..bide sanki biraz erken gibi..başka ihtiyaclardan baslayabilirsiniz..Çünkü daha doğacak 40 i çıkacak ele kola gelcekte gezmeye gitcek..benim oglan zaten uzun bi süre pusette gezdi...o puset ilk alincak sey olabilir mesela..evde is yaparkende ona yatiriodum..
Canım bütün doktorlar mekanik:) Yoksa onlarında hayatı zor. Hep derdi olanla uğraşıyorlar. Izin konusu can sıkıcı ama Ağustos olunca yapacak birşey yok. Allahtan bayrama falan denk gelmiyor.valla bu hafta hangi doktor ve hastaneyle devam edeceğime karar vericem artık, ayrıntılı usg'yi de ona göre yaptırıcam
işin kötüsü iki doktor da bana mekanik geliyor, bir aydan önce gelme dedi ikisi de, yazın izinde olabilirim iznim belli degil, cart curt..
onlar için müşteri olabiliriz ama ben tam olarak içime sinsin istiyorum, sanırım beklentilerimi düşürmem gerekiyor
2500-3500 TL arasıymış fiyatı
valla bu hafta hangi doktor ve hastaneyle devam edeceğime karar vericem artık, ayrıntılı usg'yi de ona göre yaptırıcam
işin kötüsü iki doktor da bana mekanik geliyor, bir aydan önce gelme dedi ikisi de, yazın izinde olabilirim iznim belli degil, cart curt..
onlar için müşteri olabiliriz ama ben tam olarak içime sinsin istiyorum, sanırım beklentilerimi düşürmem gerekiyor
Ebru Saraç o zaman
Kaç kilo aldın canım diyete girdin..Kiyma da bi yerde etin ince haliayni işi görür.. Ben diyete girdim resmen.. cok mutsuzuuumm coooookkk...
Yok köfte değil sebze yemeğinde seviyorum kıymalı kabak kıymalı patlıcan falan kuşbaşı et yiyemiyorum zaten tüm yemekleri saf zeytinyağıyla yapıyoruz yıllardır öyle alıştık köyden alıyoruz..Tabi ki cnm. Sonuçta kırmızı etten yapılıyor kıyma da ama çok baharatla falan harmanlama bence köfte falan yaparken güzel oluyor ama belki vitamini gidebilir öyle olunca
Ay canm Kıyamam sana yaaaa...senn hala bulantilarin geçmedi miYok köfte değil sebze yemeğinde seviyorum kıymalı kabak kıymalı patlıcan falan kuşbaşı et yiyemiyorum zaten tüm yemekleri saf zeytinyağıyla yapıyoruz yıllardır öyle alıştık köyden alıyoruz..
öğlen de işyerinde ne çıkarsa artık..kahvaltı olayım haftaiçi yok malesef işyerinde 1 simit cunku midem bulanıyor sabah malesef derse de gireceğim için tek çözüm simit biliyorum kötü ama napim..
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle sözlerime özür dileyerek başlıyorum çünkü ait olduğum topik burası değil..sizler gibi gebelik için gün sayamıyorum maalesefhepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, sağlıka bebeklerinizi kucağınıza almanızı yurekten diliyorum..Sadece deneyimlerinize güvenerek sizlere danışmak istediğim bir konu var. Kısaca hikayem şöyle..Normal yolla oluşan bir gebelik ve istenmediği için olunan kürtaj..Sonrsınd 1. Tüpbebek sonuç kimyasal gebelik..2. Tüp bebek, sonuç negatif.. 3. Denememi ise bahçeci de yaptırdım. Doktorum dışardan Prof. Dr. Engin Oral..tüm işlemler bahçeçide oldu ama. Bugun transferimin 8. Günü ama ben ümitsizim bu seferde olmadı, biliyorum kan testi yapmadanümitsizliğe kapılmamalıyım ama his işte yine negatifi göreceğim size sormak istediğim bu zamana kadar problemin hep erkek kaynaklı olduğu söylendi bize, bende herşey yolunda denİldi ama 3 seferde başarısız sonuç aldıysak benimle ilgili de gözardı edilen birşeyler vardır değil mi, aksi olsa başarılı olurduk..bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?hem maddi hem manevi çok yıprandık, bazen vazgeçmeliyim diye düşünüyorum ama...benzer şeyler yaşayanlarınız varsa deneyimlerinizi duymaya çok ihtiyacım var..uzun oldu ama şimdiden teşekkür ediyorum..sevgiler
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle sözlerime özür dileyerek başlıyorum çünkü ait olduğum topik burası değil..sizler gibi gebelik için gün sayamıyorum maalesefhepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor, sağlıka bebeklerinizi kucağınıza almanızı yurekten diliyorum..Sadece deneyimlerinize güvenerek sizlere danışmak istediğim bir konu var. Kısaca hikayem şöyle..Normal yolla oluşan bir gebelik ve istenmediği için olunan kürtaj..Sonrsınd 1. Tüpbebek sonuç kimyasal gebelik..2. Tüp bebek, sonuç negatif.. 3. Denememi ise bahçeci de yaptırdım. Doktorum dışardan Prof. Dr. Engin Oral..tüm işlemler bahçeçide oldu ama. Bugun transferimin 8. Günü ama ben ümitsizim bu seferde olmadı, biliyorum kan testi yapmadanümitsizliğe kapılmamalıyım ama his işte yine negatifi göreceğim size sormak istediğim bu zamana kadar problemin hep erkek kaynaklı olduğu söylendi bize, bende herşey yolunda denİldi ama 3 seferde başarısız sonuç aldıysak benimle ilgili de gözardı edilen birşeyler vardır değil mi, aksi olsa başarılı olurduk..bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim?hem maddi hem manevi çok yıprandık, bazen vazgeçmeliyim diye düşünüyorum ama...benzer şeyler yaşayanlarınız varsa deneyimlerinizi duymaya çok ihtiyacım var..uzun oldu ama şimdiden teşekkür ediyorum..sevgiler
Arkadaşlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?