2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar bir sey sorucam, benim en bastan beri gun icinde bir iki sefer rahimden su geliyor.
crinone jel ile mi ilgili bilmiyorum. Amniyo sivisi ise gelen enfeksiyon riski olurmus.
sizde boyle bir sey yasayan var mi?

Evet canım çok güvenilir. 9 Yıldır hastalık yok ineklerinde. Internetten girip okuyabilirsin hakkında herşeyi.

Kizlar bir sey sorucam, benim en bastan beri gun icinde bir iki sefer rahimden su geliyor.
crinone jel ile mi ilgili bilmiyorum. Amniyo sivisi ise gelen enfeksiyon riski olurmus.
sizde boyle bir sey yasayan var mi?
Jelden o canım. Ben geçen hafta bıraktım kesildi. Bu arada amniyo sıvısı daha oluşmadı bizimkiler küçük henüz:)

Jelden o canım. Ben geçen hafta bıraktım kesildi. Bu arada amniyo sıvısı daha oluşmadı bizimkiler küçük henüz:)

Ay cok sagol yaa, hep oluyordu az once bir arastirayim dedim, erken haftalarda da amniyo sivisi akarsa enfeksiyon olusur vs yazinca korktum. Yalniz kucuk falan deme 14 mm olmus bizim sipa senin kacinci hafta simdi? Takvim olmayinca hatlar karisiyor bende

Kızlar bişey sorcam. Belirtileriniz devam ediyor mu yoksa kesildi mi ?Benim 2 gündür mide bulantım hafifledi. Sizde durum nasıl?
Bugün itibariyle 4 kilo vermişim yediğim tekrar çıkıyor halsizleştim iyice bu kadar kötü olacağımı hiç düşünmezdim sadece bugün çıkarmadım zaten kuş kadar yiyorum yoksa daha kötü oluyorum inş.gececidir bu durum başka göğüs haricinde belirtim yok öyle

Canım benim transferim oldu, transfer olan masada bacaklarını uzattim 15-20 dk yattım sonra sedye getirdiler yavaşça kendim geçtim sonra idama cikarildim yataktan sedyeyle gececektim ama çok tuvaletin vardı bi sandalye istedim sandalyeye basarak indim tuvalete gittim ustumu giyindim hemşire geldi yapmam gerekenleri anlattı sonra transfer ucretini odedik ve çıktık dışarıda bi yerde yemek yiyip eve gectik

benimde öyle oldu da ondan sordum canım o yüzden içim biraz rahatladı sanki devam etmeyince yoksa bir şey olsa tabi Allah göstermesin kanama devamlı olurdu herhalde
Arkadaşım 24 haftalık gebe hala leke tarzında kanaması var, bazılarında olabiliyor sanirim

Çoktandır giremedim arkadaşlar.Benim bulantilarim akşam oluyor nedense.ama artık cok azaldı.vitamin ve coraspirine devam ediyorum. Ayın 20 sinde kontrolüm var. İnşallah her şey yolundadir
Canım nasılsın?sanırım sende umuttan pozitif sonucu alanlardansın?nasıl geçiyo hamilelik bende 6 ocakta pozitif sonucu aldım Rabbime şükürler olsun 19 ocakta da kese için gidicem sen kaç gün sonra gitmiştin kese için bi de belirti ve değişiklik sende ne zaman başladı?

Canm benm krap degil resmen kaslrm kilitlnyo sag kalcam ayagmi kaldramyrum sadece yatinca rahatim.Rabbim evlatlarimizi korusun hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin.bakalim soyledigini deniycem ins faydasi olur cok tskrler

Benimde iştahım yok ama çıkarmıyorum henüz. 3.aydan sonra normale döner demişti doktorum inşallah öyle olur.

ben ikiz bekliyorum,neden sordun canim...

Arkadaşım hayırlı olsun bebegin
seninle günlerimiz yakın
bende memorial da yaptırdım
merak ettiğim kese ve kalp atışını duydun mu randevun ne zaman
ben 6+3 de gittim kese var yolk kese var ama kalp atisi duyamadik 9.4 mm mis kese bekliyorum hala

Seninde hayirli olsun canim,ben 5+3de gitmistim sadece keseyi gormustuk oda karindan,simdi yarin yine gidicem 6+3gunluk olmus olcak dr um sadece keselerin ici dolumu bosmu diye bakicak,ama endiselenme canim zaten 7.haftadan sonra kalp atisi karindan duyuluyormus ,sen memnun kaldimi hastaneden bide kacingun embriyosuydu ,benim transfer tarihim 16aralik senin nezamandi

Mrb arkadaşlar benim inş yarin transferim olacak sizden rica ediyorum benim için bir ayetelkursu okurmusunuz şimdiden cçok tesekkur ediyorum hepinize ilgilendiniz için allah bebislerinizi sagsalim kucaginiza almanizi nasip etsin inss

:) benim bugun tam 10. Hafta. 8+6 da 2.2cm di benimki de. Azcik tosun olacak galiba:)

:) benim bugun tam 10. Hafta. 8+6 da 2.2cm di benimki de. Azcik tosun olacak galiba:)

Masallah iyi bakiyorsun desene :)
10.. haftada hareket ettigini gorebiliyormussun, zipliyor gibi seyler yapiyormus. Bkr arkadasim 10. Hafta usg goruntusunu gondermisti kucuk adam resmen.
ne zaman kontrolun var en yakin?

Herkese selam, epeydir giremedim yaklaşık 10 gündür hafif kanamam oluyordu dün kontrolüm vardı doktor herşey yolunda kanamayı coraspin yapıyor önemli değil dedi. Kalp atışlarını duyduk bugün 7+0 oldu. Kan ve idrar tahlilleri verdi yaptırmadığım bi tek TORCH TESTI kaldı onuda devlet hastanesinde yaptırırım. Hrs de bu tahliller için 380 tl istediler muayene de 80 tl zaten tüp bebek baya pahalıydı biz devlet desteği almadan yaptırmıştik. Allaha şükürler olsun ilk denemede tuttu.
Şimdi doğum için sınırsız tamamlayıcı sağlık sigortası araştırıyorum. Doğum + muayene + tahlilleri ve tetkikleri kapsayan bi sigorta biliyormusunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…