Seninde hayirli olsun canim,ben 5+3de gitmistim sadece keseyi gormustuk oda karindan,simdi yarin yine gidicem 6+3gunluk olmus olcak dr um sadece keselerin ici dolumu bosmu diye bakicak,ama endiselenme canim zaten 7.haftadan sonra kalp atisi karindan duyuluyormus ,sen memnun kaldimi hastaneden bide kacingun embriyosuydu ,benim transfer tarihim 16aralik senin nezamandi
Ben transfer masasından indim yardımsız..sonra odaya kadar yürüdüm ve çişimi yaptım giyindim ve merdivenlerden indik eşimle ve 1 saat yol geldik arabayla...evde 2 gün uzandım sonra çıktım dışarı az da olsa gezdim..agır kaldırmadım ama balkon bile yıkadım..Kizlar allah hepinizin bebislerini bagislasin korusun inss
Size birsey soracam cevap yazarsaniz sevinrim hastanede transfer yapildiktan sonra yataga yuruyerek mi gectiniz pazartesi inss transferim olacak dr boyle biseyden bahsettide simdiden tesekkurler
Her sigortanin var ama yaptirdiktan 1 yil sonra kullanabiliyorsun bu haklariHerkese selam, epeydir giremedim yaklaşık 10 gündür hafif kanamam oluyordu dün kontrolüm vardı doktor herşey yolunda kanamayı coraspin yapıyor önemli değil dedi. Kalp atışlarını duyduk bugün 7+0 oldu. Kan ve idrar tahlilleri verdi yaptırmadığım bi tek TORCH TESTI kaldı onuda devlet hastanesinde yaptırırım. Hrs de bu tahliller için 380 tl istediler muayene de 80 tl zaten tüp bebek baya pahalıydı biz devlet desteği almadan yaptırmıştik. Allaha şükürler olsun ilk denemede tuttu.
Şimdi doğum için sınırsız tamamlayıcı sağlık sigortası araştırıyorum. Doğum + muayene + tahlilleri ve tetkikleri kapsayan bi sigorta biliyormusunuz.
Cnm ben de adana başkentte yaptiriyorum ben neşe hatirlarsin belki önceleri yazismistik sifirdan yeni tedavi oldum yarin transfer var demek baskent hastalara artik boyle diyor Dr banada dedi ama içim rahat etmedi bir sorayim dedim seninde olmuş maşallah allah tamamına erdirsin inss[/QUOTE]CNN OTE="Kedilerinefendisi, post: 38801927, member: 413526"]Ben transfer masasından indim yardımsız..sonra odaya kadar yürüdüm ve çişimi yaptım giyindim ve merdivenlerden indik eşimle ve 1 saat yol geldik arabayla...evde 2 gün uzandım sonra çıktım dışarı az da olsa gezdim..agır kaldırmadım ama balkon bile yıkadım..
Kızlar günde kaç litre su içiyorsunuz ve mide bulantınızı nasıl geçiriyorsunuz yanma ve hazımsızlık da var bendw..
bi de estroferme devam ediyomusunuz kaç tane
Estroferme devam ediyorum ama sevmiyorum o ilacı..su 1.5 litre zorla içiyorum..kızarmış ekmek mantıklı denicem canım sag ol :)Estrofemi keseyi gordugum gun biraktirdi doktorum, crinone devam ediyo gunde 2.
su icince midem bulaniyor beim de, sohuk su daha az bulandiriyormus ama ben yazin bile icemem. Bulantim da kizarmis ekmege peynir surup yiyince biraz hafifliyor, mide suyunu da aliyor.
Cnm bendede çok bel ağrısı bide kalca ağrısı oluyo doktrum soda iç iyi gelir kas ağrılarına dedi.bide sarı yada pembemsi akıntın olursa merak etme gebelikte olur böyle şeyler dediKızlar merhaba benden bugün sarı bir akıntı geldi ama baya vardı sizlerde de oluyor mu öyle uzanıyordum birden islaklik hissettim bi baktım gelmiş şaşırdım doktora da gitmedim sizce ne yapsam acaba enfeksiyon mu kaptm ya da başka bişey mi var bide bel ağrım oluyor çok fazla
Hep cok su icerdim hala oyleyim, 2 litreyi geciyordur mutlaka benimki.. gece bile uyanip su icerim. Estrofemi opu günü baslayip transfer gunu biraktim. 4 gün ictim toplamda.. ben de siz niye devam ediyorsunuz onu merak edip duruyordum..Kızlar günde kaç litre su içiyorsunuz ve mide bulantınızı nasıl geçiriyorsunuz yanma ve hazımsızlık da var bendw..
bi de estroferme devam ediyomusunuz kaç tane
Tatim benim vucudumuz bebisi enfeksiyonlardan korumak icin vajinayi kendiliğinden temizlermis.. gebelikteki bu akintilar ondan oluyor.. yaptigim arastirmada vajinayi yikamamak gerektigi, vucudun bu sivilarla vajinayi dogal bir ph degerinde tuttugu ve zararli bakteri vb seyleri temizledigini ogrendim. Kaygi etme agir bir koku yoksa gayet normal akintilar. Ben crinone jeli birakinca akinti koyulaşti ve rengi daha sarımtırak oldu.. öpüyorum seni..Kızlar merhaba benden bugün sarı bir akıntı geldi ama baya vardı sizlerde de oluyor mu öyle uzanıyordum birden islaklik hissettim bi baktım gelmiş şaşırdım doktora da gitmedim sizce ne yapsam acaba enfeksiyon mu kaptm ya da başka bişey mi var bide bel ağrım oluyor çok fazla
Cevabın için Sağol canm benm ya telaş yaptım gene sanırım ama söylediklerin içimi rahatlatti gerçekten yarın doktor günümüz bakalım kontrol zamanı ne olacak çok merak ediyorum napiyor nasıl hep aklımda hiç çıkmıyor ki :) sen nasılsın bu arada bebis iyidir umarım senn doğum erkene alınmış öyle okudum maşallah çok güzel büyüyor bebisin allah nazarlardan korusun tatlım bende seni ve bebisini öpüyorum iyi geceler canm :)Tatim benim vucudumuz bebisi enfeksiyonlardan korumak icin vajinayi kendiliğinden temizlermis.. gebelikteki bu akintilar ondan oluyor.. yaptigim arastirmada vajinayi yikamamak gerektigi, vucudun bu sivilarla vajinayi dogal bir ph degerinde tuttugu ve zararli bakteri vb seyleri temizledigini ogrendim. Kaygi etme agir bir koku yoksa gayet normal akintilar. Ben crinone jeli birakinca akinti koyulaşti ve rengi daha sarımtırak oldu.. öpüyorum seni..
Sağol tatlım ay iyi ki varsınız burda birbirimize destek oluyoruz yarın doktor günümüz bakalım ne dicek burdan haber veririm sizlere de :) inş sorun yoktur içim az da olsa rahatladı sayenizde...Cnm bendede çok bel ağrısı bide kalca ağrısı oluyo doktrum soda iç iyi gelir kas ağrılarına dedi.bide sarı yada pembemsi akıntın olursa merak etme gebelikte olur böyle şeyler dediBi sorun yoktur inş endişelenme
Cuma gunu ikili teste gitcem ben.. seninki ne zaman??cnm selam nasilsin 2li tes icim ne zaman gidiceksin kismetse
Sakin korkma canim iyi dusun iyi olsun.. benim transferin 20. Gunu keseyi, 10 gun sonrada kalp atislarini karindan gördü doktorum. Insallah sen de duyacaksin pıtpıtları hayırlısıylaGunaydin arkadaslar,busabah dr randevum var 09:10'da ,cok heycanliyim ve endiseliyim ,beeklerim bugun 6+3gunlukler,dr'um karindan muayene ediyo ,acaba kalp atislarinida duyarmiyiz,cok korkuyorum kotu birsey olucak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?