Benim ki de 12. Haftanin sonlarina geliyo.. 11-14. Haftalar arasi deniyo test için, 11 ve 14un arasinda 13 var..Benim doktor 12. hafta sömestr tatiline çıkacak diye 13+0 iken ikili test yapacak
11-14 arası oluyormuş, acaba diyorum 11de mi yaptırsam? Doktorların da işine karışılmıyor ki, siz 13. haftayı uygun gördünüz ama ben 11. haftayı uygun görüyorum denmiyor
Benim ki de 12. Haftanin sonlarina geliyo.. 11-14. Haftalar arasi deniyo test için, 11 ve 14un arasinda 13 var..boyle düşünüyorum baya işe yariyo..
Benim doktor 12. hafta sömestr tatiline çıkacak diye 13+0 iken ikili test yapacak
11-14 arası oluyormuş, acaba diyorum 11de mi yaptırsam? Doktorların da işine karışılmıyor ki, siz 13. haftayı uygun gördünüz ama ben 11. haftayı uygun görüyorum denmiyor
bence sen onu da dersin. görüyorum o potansiyeli
bak şimdi yaaa...
sen nerden cıktın bir anda
Niye devam ediyorum doktor devam et dediği için ama persembe kontolde sorucam sebebini çunku sevmiyorum o hapı yan etkisi çok...su içmen çok güzel..ben zorluyorum kendimi...saglıcakla kal canım..Hep cok su icerdim hala oyleyim, 2 litreyi geciyordur mutlaka benimki.. gece bile uyanip su icerim. Estrofemi opu günü baslayip transfer gunu biraktim. 4 gün ictim toplamda.. ben de siz niye devam ediyorsunuz onu merak edip duruyordum..
Duyarsın inş.haberlerini bekliyoruz bence ikisi de saglıklı..ya bi de folik asit içiyoruz ya bebekler ikiz diye 2kat folikasit mi içmeliyiz senceGunaydin arkadaslar,busabah dr randevum var 09:10'da ,cok heycanliyim ve endiseliyim ,beeklerim bugun 6+3gunlukler,dr'um karindan muayene ediyo ,acaba kalp atislarinida duyarmiyiz,cok korkuyorum kotu birsey olucak diye
Cuma gunu ikili teste gitcem ben.. seninki ne zaman??
Elbette doktor devam et dedigi icin ediyorsun.. benim ogrenmek istedigim ilacin gebelik sonrasinda ne işe yaradigi.. ben mi eksik bir sey yapiyorum onu merak ediyordum. Sebebini ogrendigide paylasirsan sevinirim.. inşallah tez zamanda kurtulursun yan etkilerinden..Niye devam ediyorum doktor devam et dediği için ama persembe kontolde sorucam sebebini çunku sevmiyorum o hapı yan etkisi çok...su içmen çok güzel..ben zorluyorum kendimi...saglıcakla kal canım..
Ben bu ilacı rahim duvarımı kalınlaştırsın diye içiyordum donmuş tedavisi benimki..rahmi kuvvetlendirip tutunmayı kolaylaştırıyo .sanırım düşük önlesin diye kullandırıyo tahminim bu ama sorucam..Elbette doktor devam et dedigi icin ediyorsun.. benim ogrenmek istedigim ilacin gebelik sonrasinda ne işe yaradigi.. ben mi eksik bir sey yapiyorum onu merak ediyordum. Sebebini ogrendigide paylasirsan sevinirim.. inşallah tez zamanda kurtulursun yan etkilerinden..
Bende devam ediyorum estrofeme benimkiside donmuş tedavisiydi.Transferden birkaç gün önce başlattı.11 aralıktı transferim halen devam ediyorum.Sonuçta bunu ceren doktor tüp bebek doktoru ilaçta hamilelikte acilen kesilir dese bile doktorların bir bildiği vardır ki buna devam ettiriyolarlar.Ben estrofemle birlikte folik asit coraspin ve progestan iğneyede devam ediyorum.Doktorum 3 aya kadar devam edersin demişti en son gittiğimde.Yarın tekrar randevum var kalp atışı için inşallah hayırlısıyla duyarız.Ondan sonra bir problem yoksa inşallah başka doktora devam edicem.Ben bu ilacı rahim duvarımı kalınlaştırsın diye içiyordum donmuş tedavisi benimki..rahmi kuvvetlendirip tutunmayı kolaylaştırıyo .sanırım düşük önlesin diye kullandırıyo tahminim bu ama sorucam..
senin bi kaybın yok bence daha iyi sonucta ilacın içinde gebelikte acilen kesilir yazıyor..bu da kafamı karıştırıyor bebişlere zarar verwbilirmiş
Kimisi bebegim sapasaglam doğdu içtim bi şey olmadı diyor ama uzun vadede ne olcak sorgulayan yok ..hayırlısı ..
İnş.canım...Bende devam ediyorum estrofeme benimkiside donmuş tedavisiydi.Transferden birkaç gün önce başlattı.11 aralıktı transferim halen devam ediyorum.Sonuçta bunu ceren doktor tüp bebek doktoru ilaçta hamilelikte acilen kesilir dese bile doktorların bir bildiği vardır ki buna devam ettiriyolarlar.Ben estrofemle birlikte folik asit coraspin ve progestan iğneyede devam ediyorum.Doktorum 3 aya kadar devam edersin demişti en son gittiğimde.Yarın tekrar randevum var kalp atışı için inşallah hayırlısıyla duyarız.Ondan sonra bir problem yoksa inşallah başka doktora devam edicem.
ALLAHIMA binlerce kez sukurler olsun ,cok sukur yarabbim kalp atislarinida duyduk ikiside sapa saglam bebislerimin, arkadaslar sizlerdende allah razi olsun,birbirimizi gormesekte ayni derdi paylastik destek oldunuz cok sagolun,bu topikte ayri bir samimiyet var insanlh burada kucagimiza aldigimiz gunlerinde heyecanla haber veririz, rabbim bu duyguyu tum anne olmak isteyenlerede yasatsin insanlh (amin)
ALLAHIMA binlerce kez sukurler olsun ,cok sukur yarabbim kalp atislarinida duyduk ikiside sapa saglam bebislerimin, arkadaslar sizlerdende allah razi olsun,birbirimizi gormesekte ayni derdi paylastik destek oldunuz cok sagolun,bu topikte ayri bir samimiyet var insanlh burada kucagimiza aldigimiz gunlerinde heyecanla haber veririz, rabbim bu duyguyu tum anne olmak isteyenlerede yasatsin insanlh (amin)
canim cok sukur duydum kalp atislarini,dr um bana 500mg lik verdi ama ikizle alakasi yok sanirim,dr umuza sormak lazim,sira sende insanlh sendende guzel haberler alicazDuyarsın inş.haberlerini bekliyoruz bence ikisi de saglıklı..ya bi de folik asit içiyoruz ya bebekler ikiz diye 2kat folikasit mi içmeliyiz sence
cok sagol canim,amin canim insanlh ogunleride goruzecc .......Canim gözün aydın sevincini yürekten paylaşıyorum Rabbim kucaklarimiza da almayi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?