duyarsin canim duyarsin,hic endiselenme,sunu ogrendim gercekten pozitif dusununce pozitif oluyor hersey,...Çok sevindim arkadaşım
umarım bende duyarım bugun
kızlar benimde cuma kontrolüm vardı ve çok şükür ikiz olduğunu öğrendim.canim cok sukur duydum kalp atislarini,dr um bana 500mg lik verdi ama ikizle alakasi yok sanirim,dr umuza sormak lazim,sira sende insanlh sendende guzel haberler alicaz
hayirli olsun canim,gorursun tabi allahin izniyle bu topiktekki herkes gorucek,bencede vitaminsizlik olabilir gebelik belirtiside olabilir,bol bol sut yogurt ye,cunki bebisler buyudukce bizi yemeye basliyorlar o yuzden bizim bol bol proteine kalsiyuma ihtiyacimiz var canim,bende bazen halsizlik bazen bel agrisi ve mide bulantisi oluyor ,ama ileri derece degil cok sukurkızlar benimde cuma kontrolüm vardı ve çok şükür ikiz olduğunu öğrendim.
şu an 8+6 yım
inşallah sağlıklada ikisinide zamanı geliğinde kucağıma aldığımı günü görürüm
kızlar yalnız bende çok fazla kollarımda bacaklatrımda halsizlik yorgunluk var .
sabah olunca geçer mi diyorum ama yine aynı.sizdede böyle yaşayan var mı
hiç kalkacak gücüm yok...
vitamin olarak doktor bana decavit verdi ama iştahım açık olunca geri alma dedi.
şu an vitamin olarak folik asit ve omega 3 alıyorum...
acsaba vitaminsizlikden mi böyle diye düşünüyorum
inşallah hep beraber görürüz...hayirli olsun canim,gorursun tabi allahin izniyle bu topiktekki herkes gorucek,bencede vitaminsizlik olabilir gebelik belirtiside olabilir,bol bol sut yogurt ye,cunki bebisler buyudukce bizi yemeye basliyorlar o yuzden bizim bol bol proteine kalsiyuma ihtiyacimiz var canim,bende bazen halsizlik bazen bel agrisi ve mide bulantisi oluyor ,ama ileri derece degil cok sukur
canim destegin icin cok tesekkurler,cok sukur duydum ikisininde kalp atislarini,mevlam bu duyguyu her anne olmak isteyene tattirsin insanlhSakin korkma canim iyi dusun iyi olsun.. benim transferin 20. Gunu keseyi, 10 gun sonrada kalp atislarini karindan gördü doktorum. Insallah sen de duyacaksin pıtpıtları hayırlısıyla
Bende canim hic sevmem yogurdu agzima bile koymazdim ama simdi mecbur yiyorum,sabahlari bir bardak sut aksamlari bir kase ogurt,anca bukadar yiyebiliyorum,hersey bebisler icininşallah hep beraber görürüz...
doktor günde üç bardak süt iç dedi ama sütü hiç sevmem.ama zorlada olsa bugün bir bardak içtim..
Gözün aydın sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun :)canim cok sukur duydum kalp atislarini,dr um bana 500mg lik verdi ama ikizle alakasi yok sanirim,dr umuza sormak lazim,sira sende insanlh sendende guzel haberler alicaz
Ben de çok halsizim elim ayagım tutmuyor bence gebelikten her bünye farklı işte geçicidir..kızlar benimde cuma kontrolüm vardı ve çok şükür ikiz olduğunu öğrendim.
şu an 8+6 yım
kızlar yalnız bende çok fazla kollarımda bacaklatrımda halsizlik yorgunluk var .
vitamin olarak doktor bana decavit verdi ama iştahım açık olunca geri alma dedi.
inşallah hep beraber görürüz...
doktor günde üç bardak süt iç dedi ama sütü hiç sevmem.ama zorlada olsa bugün bir bardak içtim..
kızlar estrofemi ben de kullanıyorum hala üstelik güne 4 defa. kendisi östrojen hormonu için veriliyomuş. sanırım vücut dışardan hormon takviyesine alıştığı için (progetsan da aynı şekilde) üç aydan önce kesmek istemiyo doktorlar. üç aydan sonra sanırım bebeğin direkt ihtiyacı yokmuş. vücut yavaş yavaş kendi dengesini kuruyomuş. ama acayip şişkinlik ödem yapıyo ben de nefret ediyorum bu ilaçlardan. yapacak bir şey yok tabi her şey bebişler için. bu arada bu ikili test nerelerde yapılıyo? bnm gebelik takibi için devam edeceğim doktorun özel muayenehanesi var. İlla gidip hastanede bi ton paraya mı yaptırıcam acaba nasıl olacak? özel sağlık sigortasının karşılaması için de yapılacak hastenedki bi f-doktorun talebi gerekiyo yanılmıyorsam. bir de bu testler ne kadar?
işte sırf bunun için hastane doktoru istedim ben, cunku testler ve doğum için bir hastane bulman gerekiyor,hastanede ekibi vs biliyor oluyor doktor, daha rahat oluyor bence.
testler 200 TL civarı diye okumuştum, ense kalınlığı ölçüdüğü gün yaptırman gerekiyormuş, kandaki bazı değelere bakılıyoruş, açlık tokluk fark etmiyormuş. sigorta ödüyormuş, doktor istek kağıdını yazsın, senin doktorun orda fulya acıbadem var orada yaptırırsın testlerini.
inşallah geçicidir...Ben de çok halsizim elim ayagım tutmuyor bence gebelikten her bünye farklı işte geçicidir..
Gözün aydın canım bende az önce geldim dr hareketli maşallah kıpır kıpır rabbim bebeklerini sana bağışlasın herkezin evladı allaha emanet olsunALLAHIMA binlerce kez sukurler olsun ,cok sukur yarabbim kalp atislarinida duyduk ikiside sapa saglam bebislerimin, arkadaslar sizlerdende allah razi olsun,birbirimizi gormesekte ayni derdi paylastik destek oldunuz cok sagolun,bu topikte ayri bir samimiyet var insanlh burada kucagimiza aldigimiz gunlerinde heyecanla haber veririz, rabbim bu duyguyu tum anne olmak isteyenlerede yasatsin insanlh (amin)
evet ben de öyle düşündüm de benim doktorun talep kağıdını kabul eder mi acaba acıbadem yoksa illa kendi doktorlarından mı gelsin ister onu düşünüyorum. neyse artık başladık bi kere yaşayıp görücez:) zaten masraflı veletler, bundan sonrasını da çekicez artık:)
Maşallah hayırlı olsun canım allah sağlık sıhhat versin inşallahkızlar benimde cuma kontrolüm vardı ve çok şükür ikiz olduğunu öğrendim.
şu an 8+6 yım
Canim baska nasil yapacakki testi? Illa talep kagidi yazacak, acibadem de money talks diyip hemen yapacak testini merak etme.Istersen sen fulya acibademi bir ara, hem icin rahat etsin hem de fiyat al. Sahadaysan istersen ben arayip sorabilirim evdeyim ben
cnm teşekkür ederim arıcam şimdi haklısın merak ettim. daha bunun ikilisi var üçlüsü var. dediğin gibi bi tarafta para sayma makinasıyla bekleyen acıbadem varsen çalışmıyo musun?
Gözünaydın canım.Allah devamını da güzel getirsin inşallah.Bende yarın gidicem inşallah bnde hayırlısıyla duyarım.Hava şartlarından inşallah gidebilirim tabiALLAHIMA binlerce kez sukurler olsun ,cok sukur yarabbim kalp atislarinida duyduk ikiside sapa saglam bebislerimin, arkadaslar sizlerdende allah razi olsun,birbirimizi gormesekte ayni derdi paylastik destek oldunuz cok sagolun,bu topikte ayri bir samimiyet var insanlh burada kucagimiza aldigimiz gunlerinde heyecanla haber veririz, rabbim bu duyguyu tum anne olmak isteyenlerede yasatsin insanlh (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?