2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

canım geçen günde aynı yerde bana da oldu gece acile gidecektim ağrıdan ağladım..inanaılmaz bir ağrıydı.. bebeklere bişe olcak diye korktum ama ertesi gün azaldı bugünlerde de geçti..anne lafı üşüttün kramp girdi ama cumartesi hocaya sorcam dayanılcak gibi değildi sağa sola dönemedim yatakta sırt üstü yattım..

Ben de nedenini tahmin ettigimden gitmedim doktora.. sabah bi arkadasa yardim edeyim işinde diye ters bir iki hareket yaptım aldim agzimin payini..

senin değerlerini hatırlıyorum :) dayanamayıp erkenden kan vermiştin.Bide bi arkadaş daha vardı onunla birlikte aynı yere gidiyordunuz sanırım saniye miydi? onun nasıl gidiyo acaba

Ben de nedenini tahmin ettigimden gitmedim doktora.. sabah bi arkadasa yardim edeyim işinde diye ters bir iki hareket yaptım aldim agzimin payini..
Asmakilit canım çok yorulursam yada senin dediğin gibi ters harekette bende de ağrı oluyor, dinlen:)

senin değerlerini hatırlıyorum :) dayanamayıp erkenden kan vermiştin.Bide bi arkadaş daha vardı onunla birlikte aynı yere gidiyordunuz sanırım saniye miydi? onun nasıl gidiyo acaba

Bu nasil hafiza arkadassss
Onun 8 haftalikken bebeginin kalbi durdu, kurtajla aldilar. Bebek downmus
Simdi dondurulmus tedavisi goruyor..

Kizlar bugun bi bayan geldi.. işlemi varmis ama sut sagmasi gerekiyormuş musait bi yer sordu.. neyse gosterdim.. halletti geldi.. hemen sordum tabii ne marka makina memnun musun diye.. resmini cektim Cihazin.. cok cok memnunum dedi.. bebegin çekis gucune en cok benzeyen cihaz bu dedi.. gönderiyorum resmini.. fikir olsun hepimize..

Eklentiler

• 20150325_110544.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 81
canim zaten göğüslerin ucu icin 1 ay önce krem kesinlikle kullanilmali..ama catlak olusmamasi icin doguma yaklasirken baslamali bence..Deri iyice yumusamali..Çünkü dedigim gibi 75ken 95 falan oldular 2 günde maşallah. .2 gunde bu kadar büyüme tabiki catlaklara neden oluyo..önceden yumusatmakta iyi gelir..benim fikrim

Hastane tipi bunlar. Çok pahalı diye kiralıyor birçok kadın sanırım. Sen o bayanın işi bitince el koy bence:)

Kızlar, Kadıköy Acıbadem hastanesinin doğuma hazırlık kursu başlıyormuş 16. nisanda. 6 hafta sürecek her perşembe saat 18.60 ile 20.30 arası 1 saat eğitim 1 saat yoga. ücreti 143tl

Minik bebeğinle beraber nice mutlu senelere canim

Eklentiler

• samp8d2c536d50155634.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…