ilk cocugumda 12.gun degeri 134...14.gün degeri 250 idi..maşallah gayet saglikli dogdu..degerin kac olduğu degil artışı önemli. ..ya canım millet 13. günde binlerde degerleri kan testim dündü 1 günde bekledim yani ama 730 cıktı korktum karnımdada sıvı birikmiş yani bunlar olumsuz etkiliyor
valla benim yürüyüşte değişti :)) foto mu atayım size :) kilo almadım ama göbiş diyor ki bi daha ki ay doğum var :))Benim de pul pul dökülüyor. Ben daha krem falan almadin ama.. sabah aksam bebe yagi sürüyorum güreşçiler gibigöbeğim ayni 6 aylik gibi benimde ama deride gerilmeye bagli parlama gerginlik olmadigindan daha krem almadim..
hafTa somu bi bayan gordum 9 aylik hamileymis. Boy 1 80 var.. gobek benimkinden küçük. Eşim cok manidar bir sekilde bakti yuzume..omuz silkip bunye meselesi deyim tabagimdakileri bitirmeye koyuldum..
doktor kızdı bunehal bıtkın halsız deBence boşuna strese sokuyosun kendini.Burda 50-60 değerlerle başlayanlar oldu.Senin 9.gün değerin 124 gayet güzel bir değer.
Fikir olması açısından benim değerlerimi yazıyım sana 12.gün 415, 14.gün 765, 16.gün 1615'di.
Hatta doktorum 12.günden sonra yapmana gerek yok demişti.
O yüzden boşuna kendinide bebişide strese sokma
inşalah canm cok bıtkın bır haldeyım doktor kızdı bunehal dedı sevınmen gereklı ama sen ruh gıbı solmuşsun dedı cok takıyrum ama hayırlısı olsun rabbım buyukilk cocugumda 12.gun degeri 134...14.gün degeri 250 idi..maşallah gayet saglikli dogdu..degerin kac olduğu degil artışı önemli. ..
9 haftalikken bile benim hamile olduğum belliydi şekerim.. Bi firladi gobek.. sonra duruldu sanki buyumesi.. ama o hizda buyuse balina balığı gibi olurdum ki oldum da sanirimasmakilit sen nerdeyse 6 aylık olmuşsun zaten göbeğin için ne dert ediyorsun :) ben ne yapayım boy da kısa birkaç ay sonra eni boyu bir olur yuvarlanır giderim artık :) uzun boylu zayıf hamilelere özeniyorum valla ..
kızlar bu pul pul olayi sadece krem ile alakali değil. .suyu az icincede oluyo..krem sursen bile az su iciyosan gene oluyo..ornek benbide ben oglumda hergun gobegime çatlak kremi surdum..ama göğüslerime hic surmedim...bildigin harita oldular..zaten 75 ten 90 a çıkınca ne oldugunu bilemedi garipler..o yuzden catlak kremini ihmal etmeyin..birden ne olduğunu anlayamazsiniz geri dönüşü yok..oglumda mamadonna kullandim..simdi lireac..ikiiside iyi gibi..bu arada bebe yagi yetersiz kalir
Oyyy bi kız daha geliyor , çok sevindim sağlıkla sıhhatle al kucağına fıstığı inşallah :)Canm Merhaba,
Bebegimin cinsiyeti kesinleşti kızım olacak Rabbimin izni ile ismi de esila düşünüyorum rica etsem listeye eklermisin?
Ayrıca beşik için ilk 6 ay kullanım amaçlı uygun bişey düşünüyordum eğer ücreti uygunsa yardimci olabilir sen sevinirim canm ayni zamanda puset, bebek arabasi vs de olabilir tanıdığın arkadaşların da varsa eğer maddi durum sebebi ile uygun bişeyler ariyorum tatlım hastaneye olayı maddi olarak bizi baya yipratti malumşimdiden teşekkürler...
Benim de kuyruk sokumum acıyor hatta bayaa ağrıyor . Şimdiden mizildanmayayim diyorum ama epey de rahatsız ediyor .. Amin Rabbim herkesin yardımcısı olsun..nasıl bir acı? benim de bazen kramp gibi oluyor, uzanınca geçiyor
bir de oturdukça kuyruk sokumum agrıyor
valla masa başı çalışanlara kolaylıklar diliyorum, benim her tarafım agrıyor otururken
Bence degerlerin gayet guzel , benim 12. Gün degerim 530 civarıydı ve su an 20 haftalık hamileyim :) icini ferah tut..ya canım millet 13. günde binlerde degerleri kan testim dündü 1 günde bekledim yani ama 730 cıktı korktum karnımdada sıvı birikmiş yani bunlar olumsuz etkiliyor
Aynen katılıyorum sana canım benim boy kısa birde kilolu hamile kaldım herkes ön tarafa genişler benasmakilit sen nerdeyse 6 aylık olmuşsun zaten göbeğin için ne dert ediyorsun :) ben ne yapayım boy da kısa birkaç ay sonra eni boyu bir olur yuvarlanır giderim artık :) uzun boylu zayıf hamilelere özeniyorum valla ..
çok tatlı maşallahBu benim kızlar 18. Haftam ikiz gebelikHadi sizlerde foto atın
Aynen katılıyorum sana canım benim boy kısa birde kilolu hamile kaldım herkes ön tarafa genişler ben
yan tarafa eşim bana artık topak diyor hastaneyle aramızda bir ev var artık yuvarlayarak götürürler beni
Ben pko luydum göbek vardı o kadar çok çıkmadı fakay popom aldı başını gidiyor kızda yayılırmışsın oğlanda sivrilirmişsin kızların basen kalça olayı anne karnında başlıyor anlaşılanBenimde karnımdan çok popom büyüdü :)
kızlar bu pul pul olayi sadece krem ile alakali değil. .suyu az icincede oluyo..krem sursen bile az su iciyosan gene oluyo..ornek benbide ben oglumda hergun gobegime çatlak kremi surdum..ama göğüslerime hic surmedim...bildigin harita oldular..zaten 75 ten 90 a çıkınca ne oldugunu bilemedi garipler..o yuzden catlak kremini ihmal etmeyin..birden ne olduğunu anlayamazsiniz geri dönüşü yok..oglumda mamadonna kullandim..simdi lireac..ikiiside iyi gibi..bu arada bebe yagi yetersiz kalir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?