2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Günaydın kızlar :)) dün geceyi acilde geçirdim çok şiddetli bir bel ve karın ağrım oldu ... Baktı hastanedeki kadın doğumcu bir sorun yok yorgunluktan kasılma olmuş dedi serum takıldı eve geldik 6 gibi duş aldım ılık ama hala sağ ve sol yumurtalıklarıma yakın yerlerde ağrım var , 10/30 da kendi doktorumda randevum var .. Bizim için dua edin olur mu ?
 
Gunaydin pipirikli anne adayi yeni bir soruyla karsinizda yine :) oncelikle asmakilit dogum gunun kutlu olsun..bebisinle kutlanacak daha nice saglikli dogumgunlerin olsun ins. Benim soruma gelince sabah yataktan kalktigimda akintim oldu, birden ve biraz fazla miktarda..renksiz ve kokusuz..sizlerde hamileligin basinda boyle seyler yasadiniz mi? Doktoru aramali miyim yoksa normal mi bilemedim?
 
Geçmiş olsun canım. Bende de sık sık olmaya basladi.. serum takiyorlar bu sayede sivi alimi arttirip rahmi rahatlatiyorlar. Sorun çıkmaz sanmıyorum.. Dualarim seninle..
 
Bende oluyordu. Hatta hamile olduguma bu sayade emin olmustum. Crinone jel kullaniyorsan ondan da oluyor. Pek cok arkadasimda o haftalarda su gibi akıntı. sancin yoksa, akinti renksiz kokusizsa dert etme..
 
Günaydın kızlar... Epey yazışmışsınız yine. Yani bir gün uzak kalmaya gelmiyo:) sonra oku allah oku... asmakilit cim nice yaşların olsun eşinle bebişinle musmutlu inşallah..
ben de 5 kilo aldım. sanırım bundan sonra sınırlamak daha zor olucak. göbek hızlı bir şekilde büyümeye başladı. Hareketlerimin kısıtlanmasından korkuyorum. Çünkü nolur nolmaz diye herşeyi sona bırakıyoruz. alışverişti, temizliği, oda kurması yerleştirmesi falan derken inşallah yetebiliriz her yere ne alıp ne almamam gerektiğini de bilmiyorum. liste mi yapmak lazım. kıyafet en kolayı da daha bunun ana kucağı, bezi, deterjanı, ıslak mendili, ateşölçeri pmposı büssürü şeyi var. ve ben hiçbiri hakkında en ufak birşey bilmiyorum.
 

benim hala akıntım var canım dediğin gibi renksiz ve kokusuz ama huzursuz ettiği için ve mantara falan yol açmasın diye sürekli günlük ped kullanıyorum.
 
Geçmiş olsun canım,inşallah doktor randevun ii geçer herhangi bir problem yoktur,güzel haberlerini bekliyoruz.
 
Akıntı normal, hamilelik boyunca sürecek büyüklük ihtimalle. Bazen sadece Sıvı bazen beyaz oluyor. Şimdiden söyleyeyim de:)
Yeşilimsi olursa doktora danışabilirsin. Bir de idrar rengin koyulaşırsa daha fazla su içmen gerekiyor demektir.
 

Bir kaç gün önce aynısı bana da oldu kuyruk sokumum kirilacak gibiydi Ogün evi temizlemistim kesin yorgunluktan eğilip kalkmaktan oldu. Çok çok geçmiş olsun canim Rabbim şifa versin
 
Geçmiş olsun canım. Umarım doktor kontrolünde de sorunsuz dönersin.
opera Sıra mı var hastanede? :)
 
geçmiş olsun...
 
Bu benim kızlar 18. Haftam ikiz gebelik Hadi sizlerde foto atın

ama çok şirin yaaaa benımde ikiz 14. haftamdayım hafıf ayva göbegım vardı zaten ama kılo almadım şimdilik göbegım buyuyunce neye benzıcem bende çok merak edıyorum boyumda kısa bakalım ne olacak :)
 
Geçmiş olsun canım. Bende de sık sık olmaya basladi.. serum takiyorlar bu sayede sivi alimi arttirip rahmi rahatlatiyorlar. Sorun çıkmaz sanmıyorum.. Dualarim seninle..
Cok teşekkürler canım , dun kayınvalidemde yemekteydik 2 saate yakın sandalyede oturdum sanırım yanlış oturmuşum doktorum belini zorlamissin dedi , o yüzden ağrımış , Allah'a şükür erken dogum gibi birşey görünmüyor dedi . Dikkat edicez ... Sen de dikkat et kendine , ters ve ağır hareket falan yapma , oturuşa dikkat etmek cok önemliymiş !!
 
Canım bizim cinsiyetimiz de belli oldu :) prensesimiz olacak ismi de esma olacak inşallah tabloya eklersen bizi de mutlu oluruz :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…