Mutlu yıllar canım.. sevdiklerinle çocuklarınla geçireceğin sağlıklı mutlu huzurlu uzun yılların olsun..Gunaydinlaaaaar.. bu gun de benim dogum günüm.. 1 vücutta 2 kalp kutluyoruz..
Geçmiş olsun canım. Bende de sık sık olmaya basladi.. serum takiyorlar bu sayede sivi alimi arttirip rahmi rahatlatiyorlar. Sorun çıkmaz sanmıyorum.. Dualarim seninle..Günaydın kızlar :)) dün geceyi acilde geçirdim çok şiddetli bir bel ve karın ağrım oldu ... Baktı hastanedeki kadın doğumcu bir sorun yok yorgunluktan kasılma olmuş dedi serum takıldı eve geldik 6 gibi duş aldım ılık ama hala sağ ve sol yumurtalıklarıma yakın yerlerde ağrım var , 10/30 da kendi doktorumda randevum var .. Bizim için dua edin olur mu ?
Bende oluyordu. Hatta hamile olduguma bu sayade emin olmustum. Crinone jel kullaniyorsan ondan da oluyor. Pek cok arkadasimda o haftalarda su gibi akıntı. sancin yoksa, akinti renksiz kokusizsa dert etme..Gunaydin pipirikli anne adayi yeni bir soruyla karsinizda yine :) oncelikleasmakilit dogum gunun kutlu olsun..bebisinle kutlanacak daha nice saglikli dogumgunlerin olsun ins. Benim soruma gelince sabah yataktan kalktigimda akintim oldu, birden ve biraz fazla miktarda..renksiz ve kokusuz..sizlerde hamileligin basinda boyle seyler yasadiniz mi? Doktoru aramali miyim yoksa normal mi bilemedim?
nice nice mutlu yillara meleginle beraberGunaydinlaaaaar.. bu gun de benim dogum günüm.. 1 vücutta 2 kalp kutluyoruz..
Gunaydin pipirikli anne adayi yeni bir soruyla karsinizda yine :) oncelikleasmakilit dogum gunun kutlu olsun..bebisinle kutlanacak daha nice saglikli dogumgunlerin olsun ins. Benim soruma gelince sabah yataktan kalktigimda akintim oldu, birden ve biraz fazla miktarda..renksiz ve kokusuz..sizlerde hamileligin basinda boyle seyler yasadiniz mi? Doktoru aramali miyim yoksa normal mi bilemedim?
Geçmiş olsun canım,inşallah doktor randevun ii geçer herhangi bir problem yoktur,güzel haberlerini bekliyoruz.Günaydın kızlar :)) dün geceyi acilde geçirdim çok şiddetli bir bel ve karın ağrım oldu ... Baktı hastanedeki kadın doğumcu bir sorun yok yorgunluktan kasılma olmuş dedi serum takıldı eve geldik 6 gibi duş aldım ılık ama hala sağ ve sol yumurtalıklarıma yakın yerlerde ağrım var , 10/30 da kendi doktorumda randevum var .. Bizim için dua edin olur mu ?
Gunaydinlaaaaar.. bu gun de benim dogum günüm.. 1 vücutta 2 kalp kutluyoruz..
Mutlu yıllarrrrrr sana, hepi börtdey to yuuuuuuGunaydinlaaaaar.. bu gun de benim dogum günüm.. 1 vücutta 2 kalp kutluyoruz..
Akıntı normal, hamilelik boyunca sürecek büyüklük ihtimalle. Bazen sadece Sıvı bazen beyaz oluyor. Şimdiden söyleyeyim de:)Gunaydin pipirikli anne adayi yeni bir soruyla karsinizda yine :) oncelikleasmakilit dogum gunun kutlu olsun..bebisinle kutlanacak daha nice saglikli dogumgunlerin olsun ins. Benim soruma gelince sabah yataktan kalktigimda akintim oldu, birden ve biraz fazla miktarda..renksiz ve kokusuz..sizlerde hamileligin basinda boyle seyler yasadiniz mi? Doktoru aramali miyim yoksa normal mi bilemedim?
Günaydın kızlar :)) dün geceyi acilde geçirdim çok şiddetli bir bel ve karın ağrım oldu ... Baktı hastanedeki kadın doğumcu bir sorun yok yorgunluktan kasılma olmuş dedi serum takıldı eve geldik 6 gibi duş aldım ılık ama hala sağ ve sol yumurtalıklarıma yakın yerlerde ağrım var , 10/30 da kendi doktorumda randevum var .. Bizim için dua edin olur mu ?
Geçmiş olsun canım. Umarım doktor kontrolünde de sorunsuz dönersin.Günaydın kızlar :)) dün geceyi acilde geçirdim çok şiddetli bir bel ve karın ağrım oldu ... Baktı hastanedeki kadın doğumcu bir sorun yok yorgunluktan kasılma olmuş dedi serum takıldı eve geldik 6 gibi duş aldım ılık ama hala sağ ve sol yumurtalıklarıma yakın yerlerde ağrım var , 10/30 da kendi doktorumda randevum var .. Bizim için dua edin olur mu ?
geçmiş olsun...Günaydın kızlar :)) dün geceyi acilde geçirdim çok şiddetli bir bel ve karın ağrım oldu ... Baktı hastanedeki kadın doğumcu bir sorun yok yorgunluktan kasılma olmuş dedi serum takıldı eve geldik 6 gibi duş aldım ılık ama hala sağ ve sol yumurtalıklarıma yakın yerlerde ağrım var , 10/30 da kendi doktorumda randevum var .. Bizim için dua edin olur mu ?
Bu benim kızlar 18. Haftam ikiz gebelikHadi sizlerde foto atın
Cok teşekkürler canım , dun kayınvalidemde yemekteydik 2 saate yakın sandalyede oturdum sanırım yanlış oturmuşum doktorum belini zorlamissin dedi , o yüzden ağrımış , Allah'a şükür erken dogum gibi birşey görünmüyor dedi . Dikkat edicez ... Sen de dikkat et kendine , ters ve ağır hareket falan yapma , oturuşa dikkat etmek cok önemliymiş !!Geçmiş olsun canım. Bende de sık sık olmaya basladi.. serum takiyorlar bu sayede sivi alimi arttirip rahmi rahatlatiyorlar. Sorun çıkmaz sanmıyorum.. Dualarim seninle..
Canım bizim cinsiyetimiz de belli oldu :) prensesimiz olacak ismi de esma olacak inşallah tabloya eklersen bizi de mutlu oluruz :)[TABLE='' class: grid, width: 500'']
[TD]" " Hamilemiz " " [/TD]
[TD]Cinsiyetler[/TD]
[TD]Adı "Namı" [/TD]
[TD]Beklenen Tarih [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]Lulinda [/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]Rüzgar [/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]asmakilit [/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Ela[/TD]
[TD]02.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]@zeynep086 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kiz[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]@esilaecrin [/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]Esila[/TD]
[TD]07.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Lulinda [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]08.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Lulinda [/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]@gyilmaz1982 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]09.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD] S sevimli26 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]gypsy84 [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]15.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]gulsennnn [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]Furkan Melik [/TD]
[TD]18.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@quzu [/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]tralleria [/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]19.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]20.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek-?[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]21.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]Ada [/TD]
[TD]23.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]opera [/TD]
[TD][/TD][TD]-[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]24.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@peneplen [/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]25.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@opuntia [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@86umut86 [/TD]
[TD]Kız-Erkek [/TD]
[TD]Eylül-Mert[/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]@zeyna51 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@ruzgar17 [/TD]
[TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]29.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@lostlife [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@marpesa [/TD]
[TD]Nazlı çıktı:) [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]30.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@papatyam83 [/TD]
[TD][/TD][TD]Kız[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]31.08.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@Kedilerinefendisi [/TD]
[TD]Kız-İkizi ?[/TD]
[TD]Asel-? [/TD]
[TD]05.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@coolfire [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]08.09.2015[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]opera [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]12.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@asilseksendort [/TD]
[TD][/TD][TD]Erkek[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]13.09.2015[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@alpcemre [/TD]
[TD]Kız gibi:)[/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@özlem0248 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]14.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@MELEK_84 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@ysmn1096 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]16.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@fulya01 [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]21.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TD]@Merserayy [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]27.09.2015 [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@mhtpfth [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@CapsLocked [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]28.09.2015[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@imgednz [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]11.10.2015[/TD]
[/TR]
[TD]@ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR]
[TD]@ [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[TD]- [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?