2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Valla ayrica bir hana girmedim yolda bir suru dukkan vardi
Ama lohusa geceligi, bebek kiyafeti icin falan havuzlu han diye bi yer varmis..
ay evet karıştırıyorum onları havuzlu han çok meşhur da bakalım ben gidebilcem mi ?

ay evet karıştırıyorum onları havuzlu han çok meşhur da bakalım ben gidebilcem mi ?

sen karsıda oturuyordun değil mi?
valla eminönünde insan aşka geliyor, hem binlerce cesit hem cok ucuz..
isterseniz istanbul grubu bir eminönü buluşması ayarlayalım

Gözün Aydın Canımmm

Gözün aydın cnm çok sevindim Rabbim hepimize evlatlarmizn güzel haberlrini almayı nasip etsin

sen karsıda oturuyordun değil mi?
valla ünde insan aşka geliyor, hem binlerce cesit hem cok ucuz..
isterseniz istanbul grubu bir eminönü buluşması ayarlayalım
Opera cnm gözün aydn bebişini görmeye gitmşsn bugün Allah doğum müjdelrimizide vermeyi nadip etsin eveeeet güzel fikr hep beraber gidelim havuzlu hana gidelim.ben daha önce yengmle ve kuzenmle bebk alşvrişi için gtmştm ama o zamnlar bebişim yoktu çok şükür şimdi karnmda bebiş vaaaarrrr

Herkese cok teşekkürler tek tek gulsennnn Lulinda talkative_844 nette sorun oldu yazamadim , bel ağrım devam etmekle birlikte oturuş ve yürüyüş bozukluğundan oldugunu öğrenmek icimi rahatlatti . Su günleri sağlıkla huzurla geçirelim hepimiz ınsallah :)

Ben de evhamliyim cok , kendimi dinlemeyeyim diyorum ama dun geceki ağrı oyle böyle degildi , şükür daha ıyıyım simdi . Cok teşekkürler :) bakalım dogum aynı güne denk gelecek mı :)))) sen de dikkat et kendine , yorma olur mu ..

Kizlar ağrılarda dikkat etmemiz gereken bir kac nokta var..
agrilar istirahatla geçmiyorsa, kramp seklinde girip cikan agrilarda, agrilar kurulu saat gibi duzenliyse korkmalıyız.. dakika tutuyorum mesela.. kramp 5 dakikada 1 geliyor o zaman telefona sarilicaz.. eger öyle degilde duzensizse, ayağınızı biraz yukarı kaldirip uzanicaz.. gecmezse telefona sarilcaz.. kesin bilgi

Canim gözün aydın maşallah
benim de nasipse cumartesi günü 11de randevum var bakalım doktorum kist için ne diyecek korkma geçer dedi ama içim rahat etmiyor ki.
Bebeğimi görünce kendime gelirim herhalde :)

Canim gözün aydın maşallah
benim de nasipse cumartesi günü 11de randevum var bakalım doktorum kist için ne diyecek korkma geçer dedi ama içim rahat etmiyor ki.
Bebeğimi görünce kendime gelirim herhalde :)
Rabbimin izniyle herşey güzel çıkacak canım inşallah gerçekten insan bebeğini ultrasonda görünce herşeyi unutuyor hayırlısıyla kucağımıza alınca ne yaparız bilmiyorum

gozun aydin canim, cok sevindim

Bu kitabi aldim bugun, tarih meraklisi olarak tarih kitaplarindan simdi hamilelik kitaplarin geldik cok şükür...

Eklentiler

• IMG_20150326_221010.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 95
Oyyy bi kız daha geliyor , çok sevindim sağlıkla sıhhatle al kucağına fıstığı inşallah :)
Amin canım benm çok sağoll bu arada nasılsın durumlar nasıl sende tatlım ? Ben hala dikkat ediyorum kendime renkli ultrason um var 3 nisan da onu bekliyorum.

asmakilit canm ancak girebildim nete doğum günün kutlu olsun tatlım inşallah bi sonraki bu özel gününü oglusun kucağındayken kutlarsin. Opuyorum canm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…