- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Gözün aydın tatlım :) çok sevindim...Rabbime çok şükür detaylı usg çok güzel çıktı bir problem yok inşallah böylede devam eder 340gr olmuş kuzum benim kızımda sizin bebeklerinizde allaha emanet kızlar hepinizi çok seviyorum rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin
Canm çok geçmiş olsun ya.... vala bnde de oluyor bazen dayanılmaz oluyor ağrılar ağladığımi biliyorum yani ama doktor bana magnezyum verdi biraz iyi olmaya başladım sanki bilmiyorum sorun sen de de aynı mı ağrı yeri ama belki yardımım olur bel sırt karın ve yan bölgelerim komple agriyordu benmHerkese cok teşekkürler tek tek @gulsennnnLulinda @talkative_844 nette sorun oldu yazamadim , bel ağrım devam etmekle birlikte oturuş ve yürüyüş bozukluğundan oldugunu öğrenmek icimi rahatlatti . Su günleri sağlıkla huzurla geçirelim hepimiz ınsallah :)
Öğle Arası kutlamas
Bana da magnezyum verdi , suda eriyen saselerden sabah aksam icicem . Inşallah iyi gelir , epey korktum cunkuCanm çok geçmiş olsun ya.... vala bnde de oluyor bazen dayanılmaz oluyor ağrılar ağladığımi biliyorum yani ama doktor bana magnezyum verdi biraz iyi olmaya başladım sanki bilmiyorum sorun sen de de aynı mı ağrı yeri ama belki yardımım olur bel sırt karın ve yan bölgelerim komple agriyordu benmçok dikat et kendine tatlim...
Inşsllah kendiliğinden yokolmuş olacak :) sen içini ferah tut. Güzel haberlerini bekliyor olacağız :)Canim gözün aydın maşallah
benim de nasipse cumartesi günü 11de randevum var bakalım doktorum kist için ne diyecek korkma geçer dedi ama içim rahat etmiyor ki.
Bebeğimi görünce kendime gelirim herhalde :)
kartalda oturuyorum ben evet, eminönü buluşması güzel olurdu ama kendime çok güvenemiyorum açıkcası, eşim beni yanlız bırakmaz malum ikiz olunca çabuk yoruluyorum, çok uzun yürüyeşler zaten yasak, artık tın tın gider miyim alışveriş sevdasına bilmiyorum :) bakıcaz artıksen karsıda oturuyordun değil mi?
valla eminönünde insan aşka geliyor, hem binlerce cesit hem cok ucuz..
isterseniz istanbul grubu bir eminönü buluşması ayarlayalım
kramp derken karında kasılmayı mı kastetiyorsun yoksa bacağa giren kramp mı?Kizlar ağrılarda dikkat etmemiz gereken bir kac nokta var..
agrilar istirahatla geçmiyorsa, kramp seklinde girip cikan agrilarda, agrilar kurulu saat gibi duzenliyse korkmalıyız.. dakika tutuyorum mesela.. kramp 5 dakikada 1 geliyor o zaman telefona sarilicaz.. eger öyle degilde duzensizse, ayağınızı biraz yukarı kaldirip uzanicaz.. gecmezse telefona sarilcaz.. kesin bilgi
gunaydın kızlar :) telefonumdan gırıyorum normalde KK ya ama telefonumdakı google dan gırdgımde sureklı benı dısarı atıyor kac gundur yenıden baslattım sorun cozulmedı nden kaynaklanıyor anlamıyorum. yazdıklarınızı bılgısayarı acıp okudum bn de kac gundur aklım burdaydı :)asmakilit cnm dogum gunun kutlu olsun . opera masallah kuzucuk buyuyor :) S sevimli26 ınsallah kotu bırsey olmayacak:) gypsy84 yerım o kıpır kıpırları bn ne guzel :) ben de bı an evvel hıssetmek ıstyrm ya zaman ne cabuk gecıyor dıyor 13 haftalık olduk dıyınce ben annem yakın arkadaslarım fln da hee dıyorm ewet onu bır de bana sorun sız:)
ıltıhap kapmısım kızlar ben rahmın ıcındekı agrılarım ıdarrdakı yanmam monurol ıle gecmeyınce dr um dun antıbıyotık baslamalıyız yoksa bu ıltıhap erkn donemde dusuge ılerı donemde de erken doguma sebep oluyor dedı . zararı yk dedı verdıgım antıbıyotıgın. okdr dıkkkat edıyrm kı camasrlarımı utuluyrm 1.5 lt den az su ıcmıyorum gunde ama oluyor yınede . dun kendımı ck suclayınca dr umun yanında bnm yuzumden mı oluyor kı dıye dr um da rahım buyudugunden boyle seylerın oldgunu fln soyledı. ınsallah bır daha olmaz bu son olur artık.
dun ıkılı testın sonucunu aldık cok sukur normal dedı dr um. serbest beta hcg degerım 33 kızlar sız kız erkek dıye yorumluyordunuz ya hadı bnmkıne de bır el atın :)
evet dr m da oyle dedı.yaa lütfen kendini suclama, olacaksa oluyor iste.. ilaçlarını düzenli kullan gececek.. ikili testine sevindim ama ben yaptırmadıgım için hcg degeri kısmınınn doğruluğunu test edemedik..
gönlünden geçen ne?
Günaydın herkese..hayırlı cumalar..iyi haftasonları..
artık güzel havalar gelsin ve gitmesin :)
İstanbul anneleri olarak buluşmayı bende destekliyorum bi araya gelip yüzüyüze konuşup birşeyler yemek içmek paylaşımda bulunmak iyi olabiliropera
esimin ablasi ameliyat oldu sabah ankaraya gitti haftasonu orfa olacak dr kontrolumuz var ve kendimi kimsesiz gibi hissettim annemle gidicem kismetse aslinda haftasonu bitsin bir an önce insallah. bunu istiycem hic aklima gelmezdi
merhaba hanımlar. bende yeni üye, yeni evli , yeni hamişlerdenim. 22 ağustos tahmini doğum tarihim :) 18+6. günüm sabırsızlıkla ve tüm deneyimsizliğimle oğluşumu bekliyorum. bu hafta 3lü tarama testi yaptırdık pazartesi günü sonucu alacağız inş. Bir türlü kişisel bilgilere tahmini dogum tarihimi eklemeyi beceremesemde ben de sizlerleyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?