2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

şimdi canlı hattan yazıştım. İlla acıbadem içinden bir doktorun istek kağıdına gerek yokmuş. Kendi doktorum da talep edince gidip sigorta kapsamında yaptırabiliyormuşum. Bu iyi oldu..

Kac paraymis sordun mu?

Kac paraymis sordun mu?

onun için ayrı bir link verdi oraya yazdım. arayacaklarmış gün içinde. ama sanırım çok pahalı birşey değilmiş ikili tarama testi. bi de sağlık sigortasıyla ucuza getiririz diye düşünüyorum. bakalım haftaya pazartesi tüp bebek merkezinde randevum var. belki onlar isterler Ebru hanımdan önce.

Kızlar sizden bir konuda Allah rızası için yardım rica edeceğim bugünlerde dr randevusu olan var mi yada özel olarak doktoruyla birebir konuşan var mı kabızlıktan perişan hallerdeyim yapmadığım şey kalmadı rezene çayı icsem sorun olur mu wc deki halimi gorseniz aglardiniz çok canım yanıyor ben ctesi gideceğim ilk defa bir özel doktora hep devletteydim magnezyum verdi ama recetede ilk üç ay kullanılmamalidir diyor içmeye korktum nolur bir danışın banada haber verin duami alırsınız :'(

Estroferm şişiriyor ben de bu yüzden sevmiyorum bi de depresif hale getiriyor
Kafa karıştıran bazı doktorların gebeliği öğrendiği an kesmesi bazılarnın devam demesi..muallakta yani..

Kabizlik icin ozmalak surup onerdi doktorum kullanmadim ama evde her ihtimale bulunduruyorum.

Kabizlik icin ozmalak surup onerdi doktorum kullanmadim ama evde her ihtimale bulunduruyorum.

Canim cevabın için çok teşekkür ederim Allah razi olsun inan çok kötü durumdayım hemen arastirayim bakim nediyor ilaç için çok sağolasın

Canim cevabın için çok teşekkür ederim Allah razi olsun inan çok kötü durumdayım hemen arastirayim bakim nediyor ilaç için çok sağolasın

o ilacı içebilrsin evet,
aklınızda bulunsun hamilelik boyunca ADAÇAYI içmeyin!!
bebege zararı olabiliyormuş

o ilacı içebilrsin evet,
aklınızda bulunsun hamilelik boyunca ADAÇAYI içmeyin!!
bebege zararı olabiliyormuş

Sağol operacim bugün resmen perişan hallerdeyim yani otururken nasıl ağrıyor sen anla canım yarın bu surubu alayım inşallah şifa olur teşekkür ederim Allah razi olsun cumlemizden

Kese goruldugu anda genelde bıraktırıyorlar estrofemi.. Bana transferden önce sonra hiç vermediler estrofemi önceki tedavilerimde hep vermişlerdi, gittigim yer rahim kalınlıgı normal olanlara kesinlikle vermiyorlar, sadece rahim kalınlıgı yeterli olmayanlara veriliyor bende çok şaşırdım defalarca sordum hatta önceki verdi siz vermediniz diye kesinlikle gerek olmadığı söylendi. Böyle herkesi kullanıyor görünce endişeleniyorum

Canm geçmiş olsun benimde ilk transfer olduğum zaman öyleydi ananas ve jabak çekirdepi yiyorm artık öyle bi sorunum kalmadi çok şükür bende halen estofem kor asprin ve pütün iğne ilaçlara devam ediyorm 8+6 bugün halen devam 3 ay bitene kadar dedi dktrm benmde sağ kalçamda ağrm var yürüyemiyorm bugün ağrıdan okadar ağladmki anlatamam hepimizde farkli belirtler ağrlar oluyo demekki Rabbim evlatlrmızı korusun hayırlısıyla kucağmiza alalım unuturuz bu günleri

Sagol Canim dr zkamilde perşembe günü bana kabızlık sorununu yaşadığım için magnesie celcinee Saba diye magnezyum verdi valla dayanamadim içtim bir su bardagina yarım ölçek inşallah işe yarar ve gönül rahatlığıyla bir uyku çekerim

Ben de bacak agrisindan dolayi 1 hafta ictim magnezyumu.. baya rahatlatti..

Masallah iyi bakiyorsun desene :)
10.. haftada hareket ettigini gorebiliyormussun, zipliyor gibi seyler yapiyormus. Bkr arkadasim 10. Hafta usg goruntusunu gondermisti kucuk adam resmen.
ne zaman kontrolun var en yakin?

Selam canım, ben bugün tüp bebek doktorundan kaçak kontrole gittim. Daha doğrucası gebelik takibini yaptırmak istediğim doktora. Zaten benim 15 yıllık doktorum. Gel gelelim bugün öğrendim ki benim özel sağlık sigortam hamilelik ve doğumu kapsamıyormuş dünya kadar para almalarına rağmen. Bugün bütün gün telefonda kavga ettim ama yapacak birşey yok. Neyse kendi doktorum Acıbadem de bu ar a d a ve fiyatları malum. Doğum 12000den başlıyor. Doktoruma dedim ne yapalım Acıbadem den korkuyorum:) Direk bırak beni dedi sağolsun. Kendi bile kaç kurtul dedi:) Sgk gecen Avrupa florence nightingale den Herman İşçi yi önerdi. Bakalım 24 unde tüp bebek doktoruna gittiğim de ona da danışacağım. O da benle devam et dedi ama bakalım.
Bu arada bebek gayet iyiydi. 3.25cm olmuş. Kese şekli iyi dedi. 12 ile 13 hafta arası ikili test önerdi. 12. hafta değilde 13.te gelirsen cinsiyeti de belli olur dedi.

Ben de sgkya ek tamamlayici sigortalari arastirmistim ama gebelikle ilgili hic bir tahlol muayene vs karsilamadigi icin yaptirmadim.
Ben de araştırdım, böyle birşey var. Bunlar karşılıyor. Bir bak istersen. http://www.tamamlayicisagliksigortasi.net/tss-dogum-teminati-neleri-karsilar.php

Ne güzel sürpriz, gözün aydın.:)

Lulinda herman bey benim doktorum... herman beyin ozel saglik sigortalariyla anlasmasi yok, sen oduyorsun faturayi sigorts sirketine gonderiyorsun. Dogum icin 3300 tl aliyor, hastane de sezeryan da 3800 civariydi net rakamlara bakar soylerim yine.
Ben de acibademdeki doktorumu 16.200 tl oldugu icin biraktim, tupumu yapan doktordu ama prof olunca bir de rakamlar ucuyor boyle..

Aaa ne güzel tesadüf:) Yani sgk ya mı yolluyoruz? Özel sağlık sigortam karşılamıyor çünkü ne doğumu, ne hamileliği. Hastane sgk anlaşmalıymış. Memnun musun doktordan?

Aaa ne güzel tesadüf:) Yani sgk ya mı yolluyoruz? Özel sağlık sigortam karşılamıyor çünkü ne doğumu, ne hamileliği. Hastane sgk anlaşmalıymış.

Hamileligi de mi odemiyor? Cok insafsizmis onlar da
O zaman soyle soyleyim sgk.lilar icin muayene ucreti 130 tl. Pasa pasa oduyorsun, benim ozel saglik sigortam oldugu icin 170 tl veriyorum, siz sigorta sirketinizden alirsiniz dediler.dogum icin de 3300 herman bey alir, hastanenin aldigi kisim icin sgk indirimi nedir bilmiyorum.
evin ne taraftaydi? Medical parc falan cok daha ucuz diye duymustum, bahcelievlerde var bildigim kadariyla.

Ödemiyor maalesef. İnsafsızlıktan ziyade dolandırıcılık resmen. Neyse yine tepem attı. Ben şuanda Acıbadem de muyene için 212 tl ödüyorum indirimim var. Fakat beni gelecekteki testler, 4d ultrasonlar falan korkutuyor. Bir tüp bebek parasını da Acıbadem e kaptırmaya hiç niyetim yok. Aslındadoğumu Amerika da yapmayı düşünüyorm ama oldu da ters bir durum oldu. Gidemedim. Doğumu hem tam teşekküllü bir hastanede yapmak hem de dünya kadar para ödememek işime gelir. Acaba sgklı olarak gidince prosedür nasıldır? Önceden sevk falan gerekir mi?
Evim Levent te oralar ters bana. Bir de ucuzluktan ziyade doktor önemli. Acıbadem deki tavsiye edince başka birşey ara madım açıkçası.

Hastane Gayrettepe mi, Cevahir in ordaki mi?

Hayir sevk gerekmiyor, bana direkt 130 tl dediler, ozel sig. Var diyince o zaman 170 tl dediler.
Herman bey yogun bir doktor ama bakmissindir bir tane bile olumsuz yorumyok hakkinda.
sen yine de hastaneyi bir ara konus gitmeden.

Yarin kalp atisi icim doktoruma gidicektim.havadan dolayi yarin sabahtan iptal edip varsa persembeye alicam tup bebek doktoru olduug icin cok yogun oluyo insallab vardir persembe gunu sabahtan bos randevu. Kalp atisini duyduktan snra kendi doktoruna gidebilirsin dedi.yarin direk kendi doktoruma mi gitsem diye aklima gelmiyor değil ama okadar sabrettim biraz daha sabrediyim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…