şimdi canlı hattan yazıştım. İlla acıbadem içinden bir doktorun istek kağıdına gerek yokmuş. Kendi doktorum da talep edince gidip sigorta kapsamında yaptırabiliyormuşum. Bu iyi oldu..
Kac paraymis sordun mu?
Estroferm şişiriyor ben de bu yüzden sevmiyorum bi de depresif hale getiriyorkızlar estrofemi ben de kullanıyorum hala üstelik güne 4 defa. kendisi östrojen hormonu için veriliyomuş. sanırım vücut dışardan hormon takviyesine alıştığı için (progetsan da aynı şekilde) üç aydan önce kesmek istemiyo doktorlar. üç aydan sonra sanırım bebeğin direkt ihtiyacı yokmuş. vücut yavaş yavaş kendi dengesini kuruyomuş. ama acayip şişkinlik ödem yapıyo ben de nefret ediyorum bu ilaçlardan. yapacak bir şey yok tabi her şey bebişler için. bu arada bu ikili test nerelerde yapılıyo? bnm gebelik takibi için devam edeceğim doktorun özel muayenehanesi var. İlla gidip hastanede bi ton paraya mı yaptırıcam acaba nasıl olacak? özel sağlık sigortasının karşılaması için de yapılacak hastenedki bi f-doktorun talebi gerekiyo yanılmıyorsam. bir de bu testler ne kadar?
Kabizlik icin ozmalak surup onerdi doktorum kullanmadim ama evde her ihtimale bulunduruyorum.Kızlar sizden bir konuda Allah rızası için yardım rica edeceğim bugünlerde dr randevusu olan var mi yada özel olarak doktoruyla birebir konuşan var mı kabızlıktan perişan hallerdeyim yapmadığım şey kalmadı rezene çayı icsem sorun olur mu wc deki halimi gorseniz aglardiniz çok canım yanıyor ben ctesi gideceğim ilk defa bir özel doktora hep devletteydim magnezyum verdi ama recetede ilk üç ay kullanılmamalidir diyor içmeye korktum nolur bir danışın banada haber verin duami alırsınız :'(
Kabizlik icin ozmalak surup onerdi doktorum kullanmadim ama evde her ihtimale bulunduruyorum.
Canim cevabın için çok teşekkür ederim Allah razi olsun inan çok kötü durumdayım hemen arastirayim bakim nediyor ilaç için çok sağolasın
o ilacı içebilrsin evet,
aklınızda bulunsun hamilelik boyunca ADAÇAYI içmeyin!!
bebege zararı olabiliyormuş
kızlar estrofemi ben de kullanıyorum hala üstelik güne 4 defa. kendisi östrojen hormonu için veriliyomuş. sanırım vücut dışardan hormon takviyesine alıştığı için (progetsan da aynı şekilde) üç aydan önce kesmek istemiyo doktorlar. üç aydan sonra sanırım bebeğin direkt ihtiyacı yokmuş. vücut yavaş yavaş kendi dengesini kuruyomuş. ama acayip şişkinlik ödem yapıyo ben de nefret ediyorum bu ilaçlardan. yapacak bir şey yok tabi her şey bebişler için. bu arada bu ikili test nerelerde yapılıyo? bnm gebelik takibi için devam edeceğim doktorun özel muayenehanesi var. İlla gidip hastanede bi ton paraya mı yaptırıcam acaba nasıl olacak? özel sağlık sigortasının karşılaması için de yapılacak hastenedki bi f-doktorun talebi gerekiyo yanılmıyorsam. bir de bu testler ne kadar?
Canm geçmiş olsun benimde ilk transfer olduğum zaman öyleydi ananas ve jabak çekirdepi yiyorm artık öyle bi sorunum kalmadi çok şükür bende halen estofem kor asprin ve pütün iğne ilaçlara devam ediyorm 8+6 bugün halen devam 3 ay bitene kadar dedi dktrm benmde sağ kalçamda ağrm var yürüyemiyorm bugün ağrıdan okadar ağladmki anlatamam hepimizde farkli belirtler ağrlar oluyo demekki Rabbim evlatlrmızı korusun hayırlısıyla kucağmiza alalım unuturuz bu günleriKızlar sizden bir konuda Allah rızası için yardım rica edeceğim bugünlerde dr randevusu olan var mi yada özel olarak doktoruyla birebir konuşan var mı kabızlıktan perişan hallerdeyim yapmadığım şey kalmadı rezene çayı icsem sorun olur mu wc deki halimi gorseniz aglardiniz çok canım yanıyor ben ctesi gideceğim ilk defa bir özel doktora hep devletteydim magnezyum verdi ama recetede ilk üç ay kullanılmamalidir diyor içmeye korktum nolur bir danışın banada haber verin duami alırsınız :'(
Canm geçmiş olsun benimde ilk transfer olduğum zaman öyleydi ananas ve jabak çekirdepi yiyorm artık öyle bi sorunum kalmadi çok şükür bende halen estofem kor asprin ve pütün iğne ilaçlara devam ediyorm 8+6 bugün halen devam 3 ay bitene kadar dedi dktrm benmde sağ kalçamda ağrm var yürüyemiyorm bugün ağrıdan okadar ağladmki anlatamam hepimizde farkli belirtler ağrlar oluyo demekki Rabbim evlatlrmızı korusun hayırlısıyla kucağmiza alalım unuturuz bu günleri
Masallah iyi bakiyorsun desene :)
10.. haftada hareket ettigini gorebiliyormussun, zipliyor gibi seyler yapiyormus. Bkr arkadasim 10. Hafta usg goruntusunu gondermisti kucuk adam resmen.
ne zaman kontrolun var en yakin?
Ben de araştırdım, böyle birşey var. Bunlar karşılıyor. Bir bak istersen. http://www.tamamlayicisagliksigortasi.net/tss-dogum-teminati-neleri-karsilar.phpBen de sgkya ek tamamlayici sigortalari arastirmistim ama gebelikle ilgili hic bir tahlol muayene vs karsilamadigi icin yaptirmadim.
kızlar benimde cuma kontrolüm vardı ve çok şükür ikiz olduğunu öğrendim.
şu an 8+6 yım
inşallah sağlıklada ikisinide zamanı geliğinde kucağıma aldığımı günü görürüm
kızlar yalnız bende çok fazla kollarımda bacaklatrımda halsizlik yorgunluk var .
sabah olunca geçer mi diyorum ama yine aynı.sizdede böyle yaşayan var mı
hiç kalkacak gücüm yok...
vitamin olarak doktor bana decavit verdi ama iştahım açık olunca geri alma dedi.
şu an vitamin olarak folik asit ve omega 3 alıyorum...
acsaba vitaminsizlikden mi böyle diye düşünüyorum
Aaa ne güzel tesadüf:) Yani sgk ya mı yolluyoruz? Özel sağlık sigortam karşılamıyor çünkü ne doğumu, ne hamileliği. Hastane sgk anlaşmalıymış. Memnun musun doktordan?Lulinda herman bey benim doktorum... herman beyin ozel saglik sigortalariyla anlasmasi yok, sen oduyorsun faturayi sigorts sirketine gonderiyorsun. Dogum icin 3300 tl aliyor, hastane de sezeryan da 3800 civariydi net rakamlara bakar soylerim yine.
Ben de acibademdeki doktorumu 16.200 tl oldugu icin biraktim, tupumu yapan doktordu ama prof olunca bir de rakamlar ucuyor boyle..
Aaa ne güzel tesadüf:) Yani sgk ya mı yolluyoruz? Özel sağlık sigortam karşılamıyor çünkü ne doğumu, ne hamileliği. Hastane sgk anlaşmalıymış.
Ödemiyor maalesef. İnsafsızlıktan ziyade dolandırıcılık resmen. Neyse yine tepem attı. Ben şuanda Acıbadem de muyene için 212 tl ödüyorum indirimim var. Fakat beni gelecekteki testler, 4d ultrasonlar falan korkutuyor. Bir tüp bebek parasını da Acıbadem e kaptırmaya hiç niyetim yok. Aslındadoğumu Amerika da yapmayı düşünüyorm ama oldu da ters bir durum oldu. Gidemedim. Doğumu hem tam teşekküllü bir hastanede yapmak hem de dünya kadar para ödememek işime gelir. Acaba sgklı olarak gidince prosedür nasıldır? Önceden sevk falan gerekir mi?Hamileligi de mi odemiyor? Cok insafsizmis onlar da
O zaman soyle soyleyim sgk.lilar icin muayene ucreti 130 tl. Pasa pasa oduyorsun, benim ozel saglik sigortam oldugu icin 170 tl veriyorum, siz sigorta sirketinizden alirsiniz dediler.dogum icin de 3300 herman bey alir, hastanenin aldigi kisim icin sgk indirimi nedir bilmiyorum.
evin ne taraftaydi? Medical parc falan cok daha ucuz diye duymustum, bahcelievlerde var bildigim kadariyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?