Mayıs ayında bir cumartesi ya da pazar kahvaltı organizasyonu yapalım bence..
ama mekandaki diğer masalar bize nasıl bakarlar bir düşündüm de.. bir masa dolusu gebe
annen yanında olacak üzme kendini ve sakın kimsesizim deme.. annesi olmayanlar ne yapsın
Merhaba beni de listeye alınmasının tahmini doğum tarihimiz 1 eylül ikiz bebişler biri kesin erkek diğeri de çarşamba günü belli olacak inşallah şuan 16+6 yız hepimizin hamileliği sorunsuz gider inşallah bayıldım bu bloğa çok sıcak bir ortam bende aranızda katılmak istiyorummerhaba, gözünüz aydın. Sağlkla 9 ay geçirmeni dilerim. Bahsettiğin ilacı kullanmadığım için yardımcı olamayacağım.
Merhaba şişlik derken benimde normalden biraz büyüklük hissediyorum ve ara sıra bir baskıyla ağrı hissediyorum normaldir herhalde ben çok önemsememiştim açıkçası şimdi aklıma takıldıkızlar yaa biraz özel olacak ama vajinada şişlik yaşayan var mı? ha geçer ha geçer diye bekledim ama geçmedi. normal mi acaba? doğuma kadar sürer mi böyle
Merhaba şişlik derken benimde normalden biraz büyüklük hissediyorum ve ara sıra bir baskıyla ağrı hissediyorum normaldir herhalde ben çok önemsememiştim açıkçası şimdi aklıma takıldı
tatlim idrarda yanma hatta sabah ilk uyandgmda iki saat kdr yapamadim tuwaletimi bide otururken vajinada sizi oluyorGeçmiş olsun cnm . Tek şikayetim idrarda yanma mıydı yoksa başka şikayetim varmıydı? 50 nin altı erkek oluyormuş :) benim 129 beta hcg kızım olacak inşallah :)
Cnm oturup kalkarkn bnm vajinamin icinde bi sizi we baski oluyor ama bn de iltihap warmis sisiklik hissetmedm bndeki durumu karsilastr diye solemek istedim.otururken de hissedilebilecek şekilde şişlik var ve dokununca daha net hissediliyo. hafif bi uyuşma ve ağrıyla birlikte. bu yüzden ne cinsel ilişkiye cesaret edebiliyorum ne de ağda yapmaya. ilişki sıkıntı değil de ağda işi düşündürüyor.
Arzu hn . Benim 15 yıllık doktorum, çok iyidir. Çok tatlı dilli, güvenilir, ne zaman arasam döner. bizim ofis eskiden Fulya da idi. Şirketteki kadınların yüzde yetmişinin doğumunu o yaptırmıştır:) İstanbul florance bende bakayım...
O günlere bir gelsek inşallah:)
Kizlar doktorda benim hasta kartimi kaybetmisler, benden sonra gelen hastalari aldilar karti bulcaz diye. Benden sonraki 3. Hasta da girince kocam doktorun asistaniyla tartisti, gerildik yani.
Sonra doktorum baska odaya aldi bizi, 20 dk falan muayene etti, ozur diledi.
Neyse bebis icin her sey yolunda dedi, boyu 20 cm, agirlik 278 gr
Cok guzel poz verdi, bgn yarn hareket hissedersiniz artik dedi.
Tetanozu tek doz yeter ama isterseniz 5. Ve 8. Ayda birer doz toplam iki kez yaptirin dedi
Simdi eminonunde kapildim kalabaliga gidiyorum, baby shower ve hastane odasi icin milyarlarca sey var
Öğle Arası kutlamasi
sen karsıda oturuyordun değil mi?
valla eminönünde insan aşka geliyor, hem binlerce cesit hem cok ucuz..
isterseniz istanbul grubu bir eminönü buluşması ayarlayalım
Kontrolün güzel geçmesine çok sevindim. Hep böyle devam eder inşallah.Rabbimin izniyle herşey güzel çıkacak canım inşallah gerçekten insan bebeğini ultrasonda görünce herşeyi unutuyor hayırlısıyla kucağımıza alınca ne yaparız bilmiyorum
Yemek yad a kahvaltı da yapabiliriz ortak bir noktada.kartalda oturuyorum ben evet, eminönü buluşması güzel olurdu ama kendime çok güvenemiyorum açıkcası, eşim beni yanlız bırakmaz malum ikiz olunca çabuk yoruluyorum, çok uzun yürüyeşler zaten yasak, artık tın tın gider miyim alışveriş sevdasına bilmiyorum :) bakıcaz artık
gunaydın kızlar :) telefonumdan gırıyorum normalde KK ya ama telefonumdakı google dan gırdgımde sureklı benı dısarı atıyor kac gundur yenıden baslattım sorun cozulmedı nden kaynaklanıyor anlamıyorum. yazdıklarınızı bılgısayarı acıp okudum bn de kac gundur aklım burdaydı :)asmakilit cnm dogum gunun kutlu olsun . opera masallah kuzucuk buyuyor :) S sevimli26 ınsallah kotu bırsey olmayacak:) gypsy84 yerım o kıpır kıpırları bn ne guzel :) ben de bı an evvel hıssetmek ıstyrm ya zaman ne cabuk gecıyor dıyor 13 haftalık olduk dıyınce ben annem yakın arkadaslarım fln da hee dıyorm ewet onu bır de bana sorun sız:)
ıltıhap kapmısım kızlar ben rahmın ıcındekı agrılarım ıdarrdakı yanmam monurol ıle gecmeyınce dr um dun antıbıyotık baslamalıyız yoksa bu ıltıhap erkn donemde dusuge ılerı donemde de erken doguma sebep oluyor dedı . zararı yk dedı verdıgım antıbıyotıgın. okdr dıkkkat edıyrm kı camasrlarımı utuluyrm 1.5 lt den az su ıcmıyorum gunde ama oluyor yınede . dun kendımı ck suclayınca dr umun yanında bnm yuzumden mı oluyor kı dıye dr um da rahım buyudugunden boyle seylerın oldgunu fln soyledı. ınsallah bır daha olmaz bu son olur artık.
dun ıkılı testın sonucunu aldık cok sukur normal dedı dr um. serbest beta hcg degerım 33 kızlar sız kız erkek dıye yorumluyordunuz ya hadı bnmkıne de bır el atın :)
Evet bulaşalım gerçekten:)Günaydın herkese..hayırlı cumalar..iyi haftasonları..
artık güzel havalar gelsin ve gitmesin :)
İstanbul anneleri olarak buluşmayı bende destekliyorum bi araya gelip yüzüyüze konuşup birşeyler yemek içmek paylaşımda bulunmak iyi olabiliropera
Hoşgeldin şanslı anne adayı:) Ne güzel uğraşmadan hemen hamile kalmışsın. Darısı bize ikinciler de olur inşallah.merhaba hanımlar. bende yeni üye, yeni evli , yeni hamişlerdenim. 22 ağustos tahmini doğum tarihim :) 18+6. günüm sabırsızlıkla ve tüm deneyimsizliğimle oğluşumu bekliyorum. bu hafta 3lü tarama testi yaptırdık pazartesi günü sonucu alacağız inş. Bir türlü kişisel bilgilere tahmini dogum tarihimi eklemeyi beceremesemde ben de sizlerleyim :)
Sen bana yakına geliyorsun. Etiler deyim ben de. Havalar düzelinceye arada Bebek e inip yürüyüş yapmayı düşünüyorum. Takıl sen de bana:) Bu arada kolay gelsin. Taşınma zor iş.Ayy bu arada herkese Tünaydin
Sabah ilk iş gittim iskiyi kapattım. Güzel bir Kadıköy yürüyüşü yaptım evime geldim. Birazdan anacim ve kiz kardeşimle cuma pazarını altüst edeceğiz çok keyifli oluyor valla.
Yarın muayeneden gelince taşınıyoruz kızlar artık bebekten yazarım size kocamaaaan öpüyorum hepinizi. Simdiden herkese iyi hafta sonları
İnşalah Prof Dan da 4.lü gibi güzel sonuç çıkar.Günaydın kizlar...çok şükürrrr 4lu nün sonucu normal çıkmış. .simdi ankardaa prof a gitcez haftaya..insallah oda bisey demezse artik kisti hic takmiyacagim..ama su sunoc bile beni biraz olsun rahatlatti..
Ekliyorum birazdan. Hoşgeldin:)Merhaba beni de listeye alınmasının tahmini doğum tarihimiz 1 eylül ikiz bebişler biri kesin erkek diğeri de çarşamba günü belli olacak inşallah şuan 16+6 yız hepimizin hamileliği sorunsuz gider inşallah bayıldım bu bloğa çok sıcak bir ortam bende aranızda katılmak istiyorum
kızlar yaa biraz özel olacak ama vajinada şişlik yaşayan var mı? ha geçer ha geçer diye bekledim ama geçmedi. normal mi acaba? doğuma kadar sürer mi böyle
Seni de listeye ekleyeceğim. Cinsiyet belli mi canım?merhaba hanımlar. bende yeni üye, yeni evli , yeni hamişlerdenim. 22 ağustos tahmini doğum tarihim :) 18+6. günüm sabırsızlıkla ve tüm deneyimsizliğimle oğluşumu bekliyorum. bu hafta 3lü tarama testi yaptırdık pazartesi günü sonucu alacağız inş. Bir türlü kişisel bilgilere tahmini dogum tarihimi eklemeyi beceremesemde ben de sizlerleyim :)
Ayyy ne güzel darisı başimiza hep merak ediyorm nasl bi duygu diye bakalm biz ne zamn yaşycaz o duyguyuKızlar bugün ilk kez hamileyim diye metroda yer verdiler, heyoooo:)))))
Gözün aydın canım rabbim her daim mutlu haaberler almanı nasip etsin inşallah kistte yok olup gidecekGünaydın kizlar...çok şükürrrr 4lu nün sonucu normal çıkmış. .simdi ankardaa prof a gitcez haftaya..insallah oda bisey demezse artik kisti hic takmiyacagim..ama su sunoc bile beni biraz olsun rahatlatti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?