2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Gebelerde istirahat halindeyken bile daga cikan biri kadar efor sarfedermis beden, kalp bile % 50 fazla calisiyor su an. O yuzden yorulman normal. Bir de kondusyonu dusuk olanlar, yani benim gibi bazen 3 gun evden cikmayanlar 1 saat dolassa yoruluyor.
ben o haftalar da konusurken bile nefes nefese kaliyordum. Normal yani panik yok

Kötü düşünme sakın. Opera nin dediği gibi çoğu anne bunları bilmeden geçiriyor hamileliğini. Geçmişi unut bak kızın kocaman olmuş maşallah

Oluyordu cnm hala da oluyor. Önemli olan dinlenince geçmesi. Sorun yok yani ama sen yine de hareketlerini yavaş yapmaya çalış.

Kızlar ben geldim ama eşyaları yerleştirmek için geri döneceğim
Bugün gittim daktira
Bebeğim sat la uyumlu 19+5
Kilo 300 Gram
Boy 21cm
Yüzüstü yatıyordu benim minik bebek
Kist için 20gun sonra tekrar gideceğim inşallah kaybolmuş olacak en kötü 26.haftada kaybolur dedi. Detaylı ultrason sonucuyla doktoruma gideceğim hepinizi öpüyorum

sevcanf gecmis olsun canim allahin izniyle hicbisey olmaz insalah stres daha cok etkiler belki iyi dusunmeye calis G gelartikannecim olmazmi yaa bende oyleyim 1 saat zor dolasiyorm disarda agrim cok olmuyo hafif ama cok yoruluyorum simdi yine cikicam hava harika bakalim nekadar dayanicam

insallah cnm benim o gunleri gorelim hayirlisiyla haftaya bide görüntüleme merkezinde giricem dr soylemedim ama bakalim o ne dieyecej

Maşallah canım kocaman olmuş kist konusunda da inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. Detaylı USG ni prof. mu uzman mı yapacak.
Bebeğinin hareketlerini hisseden hanımlar tam olarak göbek deliğinizi baz alırsak karnınızın neresinde hissediyorsunuz.
2 gecedir yatağa ilk sırtüstü uzandığımda çok hafif hissediyordum göbeğımin 10 cm kadar altında kasıklarıma daha yakın. Neden bu kadar aşağıda diye düşürken göbeğim ve midem arasında dayanılmaz bi acı ve yanma hissettim kasıklarımdan midemin alt kısmına kayan bişey vardı sanki yatakta 10 dk kadar kıvrandım ağrıdan. Böyle bişey yaşayan varmı?

Son düzenleme:

Sagol teyzesi Allah razi olsun
Detayliyi zeynep Kamil de yaptiracagim tüp denemem de orada olduğundan.
Bebeğimin hareketlerini kasik bolgemde ve sol tarafimda hissediyorum doktorum 15gune daha iyi hissedeceksin dedi. Bugün biraz ağrım vardı özellikle sol tarafimda ve bazen yürürken aciyordu doktor bebek büyüyor dedi. Öpüyorum canım cevabın için çok teşekkür ederim

Bebegin durusuna gore degisiyor canim.. benimki inat ters duruyo.. kafa yukarda ayaklar sol altta.. genelede orda tepikliyo sıpa.. Buyumeden ve gerilmeden kaynakli agrilar oluyo.. ters bi hareketde keskin acilar yapiyo.. bi de gaz varki.. onu hic demeyim.. kaygilanma.. agri kurulunsaat gibi girip cikmiyor ve dinlenmeyle gecmiyorsa o zaman teleş yapabilirsin..

G gulsenn , asmakilit cevaplarınız için tesekkür ederim içim rahatladı. Bende korktum bebek o kadar aşağıda olurmu diye. Yalnız bebeği hissetmek harika bi duygu yatakta beni ellerim karnımda ağzım kulaklarımda görünce kocacım öyle dondu kaldı yüz ifadesi çok komikti noluyo bu kadına der gibi :) Gaz çok fena bende de bol miktarda var maalesef   görümcem sende bu kadar gaz olursa bebeğinde gazı çok olur uyumaz diyo ne kadar doğru bilemem tabi.

Şişlik üstte mi canım? Ben de içerde pinpon topu varmış gibi hissediyorum. Daha önce doğum yapan bir arkadaşım normal dedi.[/QUOTE .!.:
Aynen tariflediğin gibi cnm. Ama sanırım uzun süre oturunca artıyo. Haftasonu biraz hareketlenince azaldı sanki..

Hepberaber olumlu düşünelim bebişe de enerji gönderelim cnm. Allahın izniyle hiçbişey olmaz bak kocaman olmuş bile. Biz burda hepbirlikte nelere atlattık

Gunaydin, iyi pazarlar..
sabah sabah ablama bozuldum, bebege isim ariyoruz, onun dedigi isim disinda bir sey soyleyince dalga geciyor.
az once dedim, utkan ismine karar verdik diye, arabadalarmis ailecek, bir kahkaha bunlarda, enistem cocuga unutkan derler diyo, 8 yasinda yegenim begenmedim baska bulun diyor, ablam gulmekten konusamiyo..
bu kadar dalga gecilcek ne var bunda anlamadim

Gunaydinlaaaar
Sıkma canini tatlim.söylemeyin ne düşünüyorsanuz.. sorarlarsa da dogunca ogrenirsiniz de.. insanlar bazen komik olduklarını sanip sacmaliyorlar.. biri de bana "aaa su cinsiyet degistiren kizin adi degil mi o" dedi, ruzgar icin.. cok biliyorsun dedim cektim gittim.. nolur uzme bebişi.. Bizim hassasiyetimizi anlamiyor kimse..

Yaa zaten herkes isim konusunda akilveriyor, samimiyetimin olmadigi insanlar bile isim oneriyor, aslinda acelemiz yok ama elalemin akil vermesine son vermek icin bir isim bulalim dedik, ilk darbe en yakinimizdan geldi.

Günaydın operacim
O sizin bebeğiniz ne istersen onu koyacaksin tabii en yakının da olsa boşver takma kafana şekerim.
Kızlar buarada detaylı usg için bir türlü şu devlet hastanesinden randevu alamadım nezaman arasam sürekli dolu. Mecburen özel de yaptırmam gerekiyor. Siz yaptirdiniz mi ?Yaptirdiysaniz nekadar ödediniz? Teşekkürler.

Riza madazli 500, benim gidecegim alin basgul 870, recep has iyi doktor o da 400-500 civari, memorilade cihangir bey 600 civari
Ben bunlari arastirmistim sadece..cihangir beyi sevmedim digerleri cok cok iyi doktorlar

Sıkma canını boşver canim bu gibi durumlarda herkes fikrini soylemek istiyor bizde biraz daha alingan oluyoruz muhtemelen bu fikir soyleme durumu herkesde vardir o yuzden takma kafana senin ve esinin icine sinmesi yeterli bence

Canim ben istanbulda degilim yalovadayim ama fiyat konusunda fikir olmasi acisindan yaziyim.burda ozel bi hastaneye gidiyorum haftada birde perinatolog geliyormus o yapicak detayli ultrasonu.persembe gunu gidicem 400 tl.operanin soyledigi doktorlar baya iyi doktorlar yani yalovada bile fiyat bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…