kizlar daha sadece 13 +2 olmamiza ragmen toplamda bir saat ayakta kaldim. yurudum bi iki elbise aliyim diye sadece bi magazaya girdim ciktim ewe gelene kdr kasigimin agrisindan mahwoldum ewe geldim 15 20 dk uzandim simdi iyiyim ck sukur. sadece bi saat surdu ya yuruyerek gidip geldim ve bi iki elbise deneyip ewe geldim. sizlerede oluyormuydu ya da oluyor mu bukdr ya kizlar???
Kötü düşünme sakın. Opera nin dediği gibi çoğu anne bunları bilmeden geçiriyor hamileliğini. Geçmişi unut bak kızın kocaman olmuş maşallahcnm benim ilk gebeligimdedede vardi o yuzden kaybettim ilk bebegimi simdi 15 gunde bir kontrollerimiz var umarim bsii olmaz simdilik sorun tek damarda oyle giderse sadece biraz kg dusuk olur ama Allah korusun duger damarda bişi olursa i zaman gelisim geriligi basliyo masallah simdilik iyi 440 gr olmus
Oluyordu cnm hala da oluyor. Önemli olan dinlenince geçmesi. Sorun yok yani ama sen yine de hareketlerini yavaş yapmaya çalış.kizlar daha sadece 13 +2 olmamiza ragmen toplamda bir saat ayakta kaldim. yurudum bi iki elbise aliyim diye sadece bi magazaya girdim ciktim ewe gelene kdr kasigimin agrisindan mahwoldum ewe geldim 15 20 dk uzandim simdi iyiyim ck sukur. sadece bi saat surdu ya yuruyerek gidip geldim ve bi iki elbise deneyip ewe geldim. sizlerede oluyormuydu ya da oluyor mu bukdr ya kizlar???
asmak ilit .!.:Maşallah kocaman olmuş bebiş.. aman kuzum cok stres yapma.. bol bol olumlu düşünce.. bu sefer her sey cok farkli.. ayni gun doguma giderken de yazişcaz.. dusunsene dogumhane veya ameliyathanede elimizde telefon naptin sen cikarabildin mi ben daha cikaramadim muhanbeti yapiyormuşuz
Maşallah canım kocaman olmuş kist konusunda da inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. Detaylı USG ni prof. mu uzman mı yapacak.Kızlar ben geldim ama eşyaları yerleştirmek için geri döneceğim
Bugün gittim daktira
Bebeğim sat la uyumlu 19+5
Kilo 300 Gram
Boy 21cm
Yüzüstü yatıyordu benim minik bebek
Kist için 20gun sonra tekrar gideceğim inşallah kaybolmuş olacak en kötü 26.haftada kaybolur dedi. Detaylı ultrason sonucuyla doktoruma gideceğim hepinizi öpüyorum
Maşallah canım kocaman olmuş kist konusunda da inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. Detaylı USG ni prof. mu uzman mı yapacak.
Bebeğinin hareketlerini hisseden hanımlar tam olarak göbek deliğinizi baz alırsak karnınızın neresinde hissediyorsunuz.
2 gecedir yatağa ilk sırtüstü uzandığımda çok hafif hissediyordum göbeğımin 10 cm kadar altında kasıklarıma daha yakın. Neden bu kadar aşağıda diye düşürken göbeğim ve midem arasında dayanılmaz bi acı ve yanma hissettim kasıklarımdan midemin alt kısmına kayan bişey vardı sanki yatakta 10 dk kadar kıvrandım ağrıdan. Böyle bişey yaşayan varmı?
Bebegin durusuna gore degisiyor canim.. benimki inat ters duruyo.. kafa yukarda ayaklar sol altta.. genelede orda tepikliyo sıpa.. Buyumeden ve gerilmeden kaynakli agrilar oluyo.. ters bi hareketde keskin acilar yapiyo.. bi de gaz varki.. onu hic demeyim.. kaygilanma.. agri kurulunsaat gibi girip cikmiyor ve dinlenmeyle gecmiyorsa o zaman teleş yapabilirsin..Maşallah canım kocaman olmuş kist konusunda da inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. Detaylı USG ni prof. mu uzman mı yapacak.
Bebeğinin hareketlerini hisseden hanımlar tam olarak göbek deliğinizi baz alırsak karnınızın neresinde hissediyorsunuz.
2 gecedir yatağa ilk sırtüstü uzandığımda çok hafif hissediyordum göbeğımin 10 cm kadar altında kasıklarıma daha yakın. Neden bu kadar aşağıda diye düşürken göbeğim ve midem arasında dayanılmaz bi acı ve yanma hissettim kasıklarımdan midemin alt kısmına kayan bişey vardı sanki yatakta 10 dk kadar kıvrandım ağrıdan. Böyle bişey yaşayan varmı?
Şişlik üstte mi canım? Ben de içerde pinpon topu varmış gibi hissediyorum. Daha önce doğum yapan bir arkadaşım normal dedi.[/QUOTE .!.:Aynen tariflediğin gibi cnm. Ama sanırım uzun süre oturunca artıyo. Haftasonu biraz hareketlenince azaldı sanki..
Hepberaber olumlu düşünelim bebişe de enerji gönderelim cnm. Allahın izniyle hiçbişey olmaz bak kocaman olmuş bile. Biz burda hepbirlikte nelere atlattıkcnm benim ilk gebeligimdedede vardi o yuzden kaybettim ilk bebegimi simdi 15 gunde bir kontrollerimiz var umarim bsii olmaz simdilik sorun tek damarda oyle giderse sadece biraz kg dusuk olur ama Allah korusun duger damarda bişi olursa i zaman gelisim geriligi basliyo masallah simdilik iyi 440 gr olmus
GunaydinlaaaarGunaydin, iyi pazarlar..
sabah sabah ablama bozuldum, bebege isim ariyoruz, onun dedigi isim disinda bir sey soyleyince dalga geciyor.
az once dedim, utkan ismine karar verdik diye, arabadalarmis ailecek, bir kahkaha bunlarda, enistem cocuga unutkan derler diyo, 8 yasinda yegenim begenmedim baska bulun diyor, ablam gulmekten konusamiyo..
bu kadar dalga gecilcek ne var bunda anlamadim
Gunaydinlaaaar
Sıkma canini tatlim.söylemeyin ne düşünüyorsanuz.. sorarlarsa da dogunca ogrenirsiniz de.. insanlar bazen komik olduklarını sanip sacmaliyorlar.. biri de bana "aaa su cinsiyet degistiren kizin adi degil mi o" dedi, ruzgar icin.. cok biliyorsun dedim cektim gittim.. nolur uzme bebişi.. Bizim hassasiyetimizi anlamiyor kimse..
Gunaydin, iyi pazarlar..
sabah sabah ablama bozuldum, bebege isim ariyoruz, onun dedigi isim disinda bir sey soyleyince dalga geciyor.
az once dedim, utkan ismine karar verdik diye, arabadalarmis ailecek, bir kahkaha bunlarda, enistem cocuga unutkan derler diyo, 8 yasinda yegenim begenmedim baska bulun diyor, ablam gulmekten konusamiyo..
Sıkma canını boşver canim bu gibi durumlarda herkes fikrini soylemek istiyor bizde biraz daha alingan oluyoruz muhtemelen bu fikir soyleme durumu herkesde vardir o yuzden takma kafana senin ve esinin icine sinmesi yeterli benceGunaydin, iyi pazarlar..
Canim ben istanbulda degilim yalovadayim ama fiyat konusunda fikir olmasi acisindan yaziyim.burda ozel bi hastaneye gidiyorum haftada birde perinatolog geliyormus o yapicak detayli ultrasonu.persembe gunu gidicem 400 tl.operanin soyledigi doktorlar baya iyi doktorlar yani yalovada bile fiyat buGünaydın operacim
O sizin bebeğiniz ne istersen onu koyacaksin tabii en yakının da olsa boşver takma kafana şekerim.
Kızlar buarada detaylı usg için bir türlü şu devlet hastanesinden randevu alamadım nezaman arasam sürekli dolu. Mecburen özel de yaptırmam gerekiyor. Siz yaptirdiniz mi ?Yaptirdiysaniz nekadar ödediniz? Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?