Bu gun tetanoz aşısı olduk.. agri sizi yok simdilik..sevcanf benim de sag göğsümün altinda bi yer var.. sanki ici karinca dolu. Fıkır fıkır ediyo.. agri yok ama bi garip bi duygu..ovalayinca geçiyor.. Anlam veremedim..
Canım doğum günün kutlu olsun bu yaşın ve bundan sonraki yaşın bebişin ve ailenle hep mutlu sağlıklı huzurlu olması dileğiyleBu gun tetanoz aşısı olduk.. agri sizi yok simdilik..sevcanf benim de sag göğsümün altinda bi yer var.. sanki ici karinca dolu. Fıkır fıkır ediyo.. agri yok ama bi garip bi duygu..ovalayinca geçiyor.. Anlam veremedim..
Cok sagol canim.. karnina saplanan kramplar hep oldu senin haftalarda.. duzenli degilse sıkıntı etme.. rahim büyüdüğü icin oluyor.. catlak kremine ben baslamadim daha.. bebe yagi takiliyorum.. ben 7.8. Haftalarda başlamıştım malum işlere.. sonra bir iki kez ara verdik.. anatomi çizimlerine baktigimda vajinanin pozisyonu ile bebegin durusu cok bagimsiz.. cok arastirdim sıkıntı yok.. beslenme plani vermedi doktorum.. besin degeri dusuk kalorisi yuksek yiyeceklerden ve islenmis gidalardan uzak dur dedi.. sorularınla rahatsiz etmiyorsun kaygisiz olCanım doğum günün kutlu olsun bu yaşın ve bundan sonraki yaşın bebişin ve ailenle hep mutlu sağlıklı huzurlu olması dileğiyle
Benim arada karnıma bıçak saplar gibi bi kramp giriyo sende de oluyo mu acaba ? Özellikle yatağa yattığımda oluyo bi de çatlak kremine ne zaman başladın?BBiraz özel olucak ama ben hala özel hayatı yaşamaktan korkuyorum bir aydır doktorun yasağı kaldırdığı ama insan korkuyo bişey olur diye oyüzden cesaret edemiyorum sizde kaçıncı haftalarda izin verildi ? Beslenme planı verdi mi doktorunuz size?sorularımla rahatsız etmiyorumdur umarım
Benimkinin kafasi yukarda genelde.. döndüğü zaman ayaklari mi geliyor acaba.. dedigin gibi belki de rahim buyudukce orda bir iki siniri bıngıldatıyor olabilir..aynen cnm benimde uyusur gibi oluyo sanki acaba kafa bacak bi yer ordaki sinirlere falanmi geliyo anlamadim valla bakalim daha nelee getircek basimiza bu kuzular
opera toxoplazma igg anti cmv igg deverlerim pozitf cikti. Neler neler yesem ki bn artik sakindigimizzz :) dr um bagisikligin var dedi. Anlamadim nasil oldu bn kedinin kopegin 20 mt bile yakinina yaklasamam haywanlardan acayip korkarim. Herhalde yedigim ictigim birseyden oldu
evet canım erkek dediler hayırlısıyla ..Seni de listeye ekleyeceğim. Cinsiyet belli mi canım?
Günaydın dr dan geldik ama tek damarda kızıma giden kanda yine sorun baslamis yine stresli zamanlar basladi haftayada baska bi dr gidicem bakalim insallah guzel olur hersey
Doktor ne dedi peki? Olabilir miymis boyle seyler?
Ya o göbek izleme işi cok zevkligunaydinlar....guzel hafta sonlari..dun gece oglum nesquik yerken bende bir iki kasik alip uzandim..fazla enerjimi verdi ne uzandigimda biraz sonra bizimki vurmaya başladı. .anam göbeği açıp bi baktim kaynayan tencere gibi..yavrum guclenmiste vuruşlar sertlesmis disardan belli oluyor..yerim ben onu..göbeğim çok komikti kimseye demeden izledim..sonrada yorulup uyudu heralde..
yani artık eşim olurda denk gelirse vuruşu hissedebilir..
Maşallah kocaman olmuş bebiş.. aman kuzum cok stres yapma.. bol bol olumlu düşünce.. bu sefer her sey cok farkli.. ayni gun doguma giderken de yazişcaz.. dusunsene dogumhane veya ameliyathanede elimizde telefon naptin sen cikarabildin mi ben daha cikaramadim muhanbeti yapiyormuşuzcnm benim ilk gebeligimdedede vardi o yuzden kaybettim ilk bebegimi simdi 15 gunde bir kontrollerimiz var umarim bsii olmaz simdilik sorun tek damarda oyle giderse sadece biraz kg dusuk olur ama Allah korusun duger damarda bişi olursa i zaman gelisim geriligi basliyo masallah simdilik iyi 440 gr olmus
cnm benim ilk gebeligimdedede vardi o yuzden kaybettim ilk bebegimi simdi 15 gunde bir kontrollerimiz var umarim bsii olmaz simdilik sorun tek damarda oyle giderse sadece biraz kg dusuk olur ama Allah korusun duger damarda bişi olursa i zaman gelisim geriligi basliyo masallah simdilik iyi 440 gr olmus
cnm bu gecici birseymiymis peki?Günaydın dr dan geldik ama tek damarda kızıma giden kanda yine sorun baslamis yine stresli zamanlar basladi haftayada baska bi dr gidicem bakalim insallah guzel olur hersey
cnm simdi okudum yazdigini olumlu dusun bu gebeligi digeriyle karsilastrma insallah oburundeki gbi olmayacak Rabbim buyuk bak yolu yariladin Allahimin izniyle minik kocaman da olmus masallah. hersey guzel olcak insallah. lutfen olumlu dusuncnm benim ilk gebeligimdedede vardi o yuzden kaybettim ilk bebegimi simdi 15 gunde bir kontrollerimiz var umarim bsii olmaz simdilik sorun tek damarda oyle giderse sadece biraz kg dusuk olur ama Allah korusun duger damarda bişi olursa i zaman gelisim geriligi basliyo masallah simdilik iyi 440 gr olmus
Dr un yorumu ne oldu. Önemli birsey değildir inşallah cnm.Günaydın dr dan geldik ama tek damarda kızıma giden kanda yine sorun baslamis yine stresli zamanlar basladi haftayada baska bi dr gidicem bakalim insallah guzel olur hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?