2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Benim kendi doktorum yapcak detayliyi.. teeee nisanin 10unda 24. Hafyanin sonu.. sorun olsa bile gebeligi sonlandirmayi dusunmedigim icin zamanin pek onemi yokmus. Kuzenim de pratikte faydali bulmadığını soylemisti.. anneyi strese sokmaktan baska işe yaramiyor, bebegin bi bobreginin digerindne büyük oldugunu bilmenin anneye faydasi yok zarari var demisti.. dogum sirasinda acil mudahale gerektirecek anomaliler zaten normal ultrasonda da izlenebilen anomaliler demisti.. buraya da ay da bir periontolog prof geliyormus ama 500 tlden asagi gelecegini sanmıyorum..

Yaa zaten herkes isim konusunda akilveriyor, samimiyetimin olmadigi insanlar bile isim oneriyor, aslinda acelemiz yok ama elalemin akil vermesine son vermek icin bir isim bulalim dedik, ilk darbe en yakinimizdan geldi.
Ay canm sen hiç takma onları yakinda dahi olsa bizde de aynı problem var yok kuranda geçmiyor mus yok bilindik bi isim olsun mus zor soyleniyor mus vala ben hiç takmiyorum sende boşa bebisini üzme benm çocuğum ben karar veririm bu kadar vala bişey söyleyenlere aynen böyle diyorum hahahah

tralleria tatlm ben sana bisey sormak istiyorum.
Simdj senle nerdeyse aynı sorunları yaşadık kanama vs biliyosun .
Ben doktor kontrolüne gittiğimde bebeğim 2 hafta geriden geliyormus öyle dedi kanama ve yaşadığın sorunlardan olur dedi sende de böyle bi sorun oldu mu yani sat ile uyumlu mu bebisin ölçümleri küçük çıkıyor bebgim kız olcak acaba minyon tıpkı olcak da ondan mi acaba ve cok zayıf ti ama haftasına göre normal dedi doktorum şaşırdım yemekle içmem le alakası var mı acaba ?

ne kadar cnm bebeginin kilosu bebege giden damarlara falan bakildimi

biz de erkek olursa ilteber dusunuyoruz gecen bunu soyledigimde en yakin arkdslarim dalga gecti ck uzuldum cnku erkek olursa nasip de ilteber olck adi

Ben hayatimda biriyle oyle dalga gectim bana kustuler hala konusmuyorlar, tanem koyacaklarmis adini, ben de hic duymamistim daha once
ne oyle bitanem der gibi falan demistim, kac yil gecti koptuk bir daha duzelmedik,
sonra soz vermistim kendime kimsenin cocugunun adiyla dalga gecmicem diye,
ah etmisler heralde bana ilk ablam dalga gecti

ama yorumlarinizdan goruyorum ki herkese birileri kulp takmis
demek ki napiyorum, bebek bizim size ne diyip onumuze bakiyoruz

Yok canım bizde oyke bi sey olmadı , haftasiyla uyumlu . Ama babanın ve annenin genleriyle de alakaliymis yani sen minyonsan fıstıko da iri olmayacaktır :) hem doktorun da haftasına göre normal demiş . Bi daha ki kontrolde eminim hersey yoluna girmiş olur. Endişelenme hiç .. Yemeyle içmeyle alakası var mı bilmiyorum ama ben yattığım donemde kilo fazla almayayım diye dikkatli yedim az yedim . O yüzden bence tamamen minyon olmakla ilgilidir diye düşünüyorum cunku bi sorun olsa doktorun söylerdi ..

ay size ne anlatcam.. bi arkadasim kiz bebek bekliyo.. hamileliginin sonlari artik hayir duasi.almak için anneannesinin yanina gidiyorlar.. Bebegin her seyi hazir isim yazili kapi süsleri, ani defteri, şekerler cikolatalar, hersey hersey.. anneanne soruyor adi ne olacak diye.. bunlar söylüyor Başak düşünüyoruz diye.. anneanne bombayi ortaya koyuyor.. eski osmanli kadini.. o ne oyle.. diye.. ( burda bi sey diyo ama emin olamadim soyleyip soylememekte.. aramizda adi başak olan vardir falan ) neyse tum hazirliklar boşa gitti.. bebegin adini bahar koydular..

AhahahahaaA
annane de recep ivedikin Ninesi gibiymis

Canm.cevabin.icin.cok Sağol az da olsa içimi rahatlattin inşallah sıkıntı olmaz 3 nisan da renkli. Ultrason um var bakalim. Burdan sonucu yazarım. Sen nasılsın daha iyisin demi. Ben artık pek yatmıyorum normal günlük islerimi yapmaya başladım. Çok zor günler atlattik çok. Şükür geçti diyebilirim ilaçlarina devam.ediyormusum sen tatlım ?

ne kadar cnm bebeginin kilosu bebege giden damarlara falan bakildimi
Yok canm daha renkli ultrason yaptirmadim ama normal ultrasonda doktorumuz bişey demedi cok sukur ama.notmalde 21 hafta olmam gerekirken sat a gore 19 hafta idi ve 280 gr di bu arada sana da çok geçmiş olsun tatlım şimdi dönüp okudum geçmişi öyle gördüm kusura bakma insalah bi sorun yoktur üzme kendini dualarım seninle...Rabbim. yardimcimiz olsun insalah.

Şükür ben de yatmıyorum artık , 3 haftadır ayaktayim tabi dikkat ediyorum ama. Insallah aynı seyleri bi daha yasamayız .. Detaylı ultrason eminim sorunsuz geçecek , sağlıkla alacağız kucağımıza :)

Günaydın dr dan geldik ama tek damarda kızıma giden kanda yine sorun baslamis yine stresli zamanlar basladi haftayada baska bi dr gidicem bakalim insallah guzel olur hersey
o sorun bende de var preeklemsi diyorlar işte, bana ekstra kalsiyum takviyesi verdiler günde 2 bardak süt 2kase yoğurt peynir et vs vs , 26 .haftadan sonra düzelebiliyormuş ama düzelmezse erken doğum olabilirmiş,
son aylar ani tansiyon yükselmelerine sebep oluyormuş o yüzden doktorun kararıyla tehlikeli bi durum sezerse tabi erken doğum olabiliyormuş, coraspin mutlaka günde 1 tane, o damarların bebeği beslemesinin kolay olması gerekiyormuş,

günaydın kızlar,
detaylıdan sonra sırada şeker yüklemesi var sanırım, ben 23 yada 24.haftada gidicem doktora kısmetse o zaman şeker yüklemesi yapılacak dedi, renkli ultrason daha sonra mı oluyor ve neden yapılıyor, onu da ayrı yerde mi yapacağız acaba

Benimde isme taktilar biz trakyaliyiz ela ya herkes nr o oyle hela gibi nasil soyluycez biz diye ama alistilar yavas yavas
:) Trakyanın neresinden? Ben de trakyalı yim. boşver cnm sen söyleyenleri önemli olan senin içine sinmesi. Ela ismi çok güzel ayrıca

Detaylı usg ile renkli usg aynı degıl mi cnm. Ikisi de farklı bişey mi yoksa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…