2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Gözünaydın canım.Allah devamını da güzel getirsin inşallah.Bende yarın gidicem inşallah bnde hayırlısıyla duyarım.Hava şartlarından inşallah gidebilirim tabi
sagol canim,duyarsin duyarsin bizde oyle diyorduk cok sukur duyduk sende hayirlisiyla duycan insanlh,nerde oturuyosun bilmiyorum ama yarin hava acik kar yagisi yok insanlh rahatlikla gidersin

çok şükür canım inşallah kucağına aldığın günleri de görürsün çok sevindimm:)

Peki bir şeyi merak ettim canım daha öncesinde ikiz olduğunu kesesinden anlamamış mıydınız hani sanki yeni mi öğrendin yoksa ben mi yanlış anladım bir de hafta olarak da ilerdesin ya. Bu arada sağlıcakla bebişlerini kucağına da alırsın inş.canım

canım ben geçen hafta doktordaydım. Bitki çaylarının özellikle ilk üç ay zararlı etkilerinin (ilaç etkisi gösteriyormuş) olduğunu, sadece ıhlamur, rezene ve zencefilin hiçbir zararının olmadığını tam tersi bir çok yararının olduğundan bahsetti. Özellikle rezeneyi evlerinizde bulundurun, sindirime çok yardımcı dedi. Benim ciddi mide yanmalarım var onlara da ii gelirmiş. Merak etme yani... Acil şifalar diliyorum...

Sağol canım inanır misin folikasit ve progestanda yan etkiler kabızlık yazıyor ben wc ye kaç kez kalktım gece uyuyamadim sabah tekrar gittim magnezyum ilacınin azda olsa etkisi oldu ama biyerde vücudum kasilmaya başlıyor istemsiz bacak hareketleri meydana geliyor işte sen anlarsın cnm rezene çayını bugün alacağım ama sanırım benim sonum galiba ameliyat olacak Allahim yardımcımız olsun

kabızlık için duphalac diye bir şurup verdi. Hergun içmiyorum ama Kabızlık hissettiğim an içiyorum rahat ediyorum.

Kizlar bebisin kalp atislarini duydum bu gun dr gelisimi iyi dedi. Sata gore 7+5 ulrasyona gore 7+4 dr son olarak alttan muane atti artik bundan sonrasi karindan .kazasiz belasiz kucaklarimiza aliriz imsallah bebislerimizi :)
Gözün aydın, sağlıkla kucaklayacağım günler de hemen gelsin inşallah:)

cnm Allah korusun. bol bol sıvı al. rezene çayı, ıhlamur, bol lifli meyveler ye. estrofemle progestan beni de mahvetti. kabızlık yok ama şişkinlik hazımsızlık fena... Tez zamanda kurtulur da hamileliğin tadını çıkartırız inşallah...

Sabahlari aç karnina kuru kayısı yiyip su icmeyi denedin mi canim?? Bir de bol bol zeytin yağı tüket.. hatta icebilirsen bir iki corba kaşigi iç. Ben biraz zertlesme hissettigim zaman bir kaşik yutarim. Yutamazsan bi kaseye koy, icine limon sık. Ekmegini bandira bandira ye. Yağ bagirsaklarda geçişi kolaylastirir. Canan karatay hep söyler.

Kizlar bebisin kalp atislarini duydum bu gun dr gelisimi iyi dedi. Sata gore 7+5 ulrasyona gore 7+4 dr son olarak alttan muane atti artik bundan sonrasi karindan .kazasiz belasiz kucaklarimiza aliriz imsallah bebislerimizi :)
gözün aydin canim, maşallah.. Fuat Aksoy'a mı devam ediyorsun merak ettim..

çoook tebrik ederim canım.. benim 6+4de karından bakmıştı, insan kendini gercekten gebe hissediyor o zaman.. aylarca hep alttan muayeneden sonra...

kesinlikle katılıyorum, her sabah aç karnına 3 kuru kayısı, bir bardak ılık su içiyorum, salatalara bol zeytinyağı koyuyorum. ben normalde de çok kabız olan biriydim, böyle dikkat edince sorun olmuyor. bir de her gün aynı saatte wc git, barsaklar ona alışıyor, önceki haftasonu her zamankinden 2 saat gec kalktım, 2 gün kabız dolaştım

kızlar mide yanması yaşayan varsa soda çok ii geliyor. bir de bugün gaviscon şurup aldım. gebelikte en rahat kullanılan şurupmuş. ben çok çektim bu yanma olayından siz de çekmeyin
Tatlim mide yanmasi icin 1 tatli kasigi kuru neneyi at agzina, mumkun oldugunca az suyla yut. Veya 1-2 yudum soguk sekersiz sut iç. 2 yudumu geçmicek ama. Gaviskon mucize bir ilaç pek severim ama ilaçtan önce bunlari bi dene bence.. şifa ile..

çok teşekkürler cnm ikisini de denicem. bilmiyordum. bulantım olmadı diye sevinirken yanma beni bitirdi. iki yudum bişey yiyorum geçsin diye bu sefer de 5 aylık hamile gibi şişiyorum. tekrar teşekkür ederim.

canım ben ilk altı haftalık olarak gittim.görünmeybilirmiş.biri diğerinin arkasında olabilirmiş.
sonrada 8+3 günlükken gittim o zaman göründü.

canım ben ilk altı haftalık olarak gittim.görünmeybilirmiş.biri diğerinin arkasında olabilirmiş.
sonrada 8+3 günlükken gittim o zaman göründü.
Ay ne güzel surpriz.. ben de dua etmiştim sonradan ikiz ciksin diye ama hayirlisi boyleymis.. Allah bebişlerimizi bize bağışlasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…