- 27 Haziran 2014
- 538
- 720
- 128
Sağol tatljm.amin inş. Serum iğne antibiyotik progestan vs... ni sürü ilaç verdiler canm.Serum mu verdiler?
simdi normale mi dondu?
Insallah bir daha olmaz canim, gelmis gecmis olsun..
Sağol canm Amin inş. Yarın tabi yazarım sonucumu inş güzel sonuçlar alırız hepimiz öpüyorum. Tatlmesilaecrin gecmis olsum canim bununla bitmis olsum insallah benimde cmt ayrintili ultrasonum var bakalim kizcem ne alemde annesinin bali yaz sonuclarini bize emi
Gozunaydin canim insalah bida yasamazsin ayni seyleri ama cok cok dik et yani imkanlarin dahilinde calismiyosan yat hep allahin izniyle bisey olmaz insalah..Kızlar çok şükür hastaneden çıktım şimdi evimdeyim ama doktor dikat edeceksin dedi söz alarak eve yolladı beni 10 gün sonra kontrolüm var yarin da renkli ultrasona giriyorum inş hersey yolunda gider bundan sonra Rabbimin izni ile bunu da atlattik sayılır.hepinize dualariniz ve desteğiniz için teşekkür ederim...
Sağol tatlım inşallahGozunaydin canim insalah bida yasamazsin ayni seyleri ama cok cok dik et yani imkanlarin dahilinde calismiyosan yat hep allahin izniyle bisey olmaz insalah..
Sağol tatlım amin inş.esilaecrin canim çok çok geçmiş olsun..inşallah başka bi sıkıntı yasamazsin. .
Sağol canm sende aeo öpüyorumesilaecrin cnm çok çok geçmiş olsun çok şükür çkmışsın hastaneden bol bol dinlen hiç kalkma zaten az kaldı Allah'ın izniyle 6 cı ayımızdayız çoğu bitti Allah'a emanet ol
Yok canım ben de 30unda uçuyorum. Hiçbirşey olmaz dedi doktor.Kızlar ayin 18inde üç günlük kaçamak yapacağız eşimle uçağa binmem de sıkıntı olmaz değil mi?
Evine hoşgelmişsin, bir daha tekrarlamadan kucaklarsın miniğini inşallah.Kızlar çok şükür hastaneden çıktım şimdi evimdeyim ama doktor dikat edeceksin dedi söz alarak eve yolladı beni 10 gün sonra kontrolüm var yarin da renkli ultrasona giriyorum inş hersey yolunda gider bundan sonra Rabbimin izni ile bunu da atlattik sayılır.hepinize dualariniz ve desteğiniz için teşekkür ederim...
Yok canım ben de 30unda uçuyorum. Hiçbirşey olmaz dedi doktor.
Evet canım benim 31. Hafta uçuşum var. Doktor rapor veririm dedi.Sağol canım Allah razi olsun senden.
Havayolu şirketleri 28.haftadan sonra doktordan " Seyahat etmesine herhangi bir engel yoktur" diye rapor istiyorlarmis. Bilgin olsun canim...
Cumletten hayırlı cumalar herkese. Haftanın son iş günün de tüm çalışan kardeşlerime kolaylıklar dilerim. Yarın alışveriş günü taksim de gezecegiz çarşamba ismmmo'da ruhsat törenim var yillarimin emeğini almaya gideceğim inşallahöpüyorum hepinizi.
Bol minik tekmeli bir gün olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?