İnşallah gönlüne gore versin Rabbim ben kullanmadım estrofem doktorum en az ilaçla hamile kalmamı istedi stresten uzak dur lutfen kafana takmamaya çalışSaol canim dun icmeye basladim saliya kadar faydasi olurmu ya rabbim banada yardim etsin dualariniza ihtiyacim var
bende yavaş yavaş başlamayı dusunuyorum zaten bebekler dogunca bıraz zor olur ders çalışmak artık ne olacak bende bılmıyorum normalde 2016 ocakta staj bıtıyodu ama dogum raporu falan 2016 mayısı bulcak kara kara düşünyorum sınav olayını ama önce bebeklerın sağlıgı tabi önerdiğin kitap falan var mı hazır yakalamışken sorayım ne kadar sürede verdin sınavları :)
Canim ben çalışıyordum ama çalışırken bu işi yapamayacagimi anladım çünkü zaten büro çok yoğun oluyordu eve resmen bitik geliyordum. Evde çalıştım başardım çok şükür. Kafamı meşgul edecek herseyden uzaklaştım kapimi kapadim ve derslerime verdim kendimi.
Sana tavsiyem kitap olarak ben hep bilgenin yayinlarina çalıştım ve maliyet Muhasebesi için bilgenin kursuna gittim. Sanada tavsiyem bu yayınları tercih etmen.
Tup bebekle hamile kaldin dimi canim cevabin icin cok tesekkur ederim dua edermisin bana bende ediyorum canim
Amin canm inşallah :)Evine hoşgelmişsin, bir daha tekrarlamadan kucaklarsın miniğini inşallah.
Sağol tatlm inş. :)günaydın kızlar,
esilaecrin geçmiş olsun cnm, bunu da atlattın inşallah bundan sonraki tek sıkıntın doğumun olur, 6 ayı da bitirmeye bişey kalmadı, her geçen hafta ohh bu haftayı da atlattık diyorum.
sagol canm çok teşekkür ederim.sana da çok geçmiş olsun tatlm... cok zor günler atlattik ama çok Şükür Rabbim yardım ediyor.sabrini veriyor.canm benm bebegimjn suyu fazlaymis zaten doktor ondan da sızıntı olabilri dedi ama tanı korkuyorum acaba şu yapan şeyler yesem mj yoksa dikat mi etsem vala kafam çok karışık bilgi için çok teşekkürler!çok çok geçmiş olsun canım daha önce yazamadım kusura bakma telefondan bu siteye giremiyordum rabbim evladını sana bağışlasın kendine çok dikkat et bizde dün çıktık hastaneden o yüzden seni çok iyi anlıyorum ömrümden ömür gitti amniyo svısının çoğalması için armut ve havuç suyu çok iyiymiş dualarım hep sizinle allaha emanet olun
Amin canim cok saol rahatlattin beni rabbim sizlerede saglikli hayirli evlatlar versin kucaginiza almak nasip olsun cok saolBenimde rahim kalinligim 8kusurdu doktor çok güzel dedi. Çok şükür Rabbim nasip eyledi. Dilerim yüce rabbimden bugün ellerini açıp Allahim kimsenin kucagini boş bırakma diyen o güzel duadan sende nasibini alasin. Rabbim kucagini boş birakmasin esmacim
Saol canim nar suyu dunden beri iciyorum hurmada yiyeyim cok saol allah evladinida sana bagislasin ammmminCanm ben hurma yemistim o da çok iyi geliyor diye duymuştum rahim için.nar ye bol bol bi de internet ten araştır baya bi şey yazıyor ama ben sadece bunları tüketim. E esma_kavak1907 bilgin olsun istedim
Ammin arkadasim sizlerde dualarinizda beni unutmayin namazlarinizda olsun dualarinizda yer verirseniz sevinirimİnşallah gönlüne gore versin Rabbim ben kullanmadım estrofem doktorum en az ilaçla hamile kalmamı istedi stresten uzak dur lutfen kafana takmamaya çalış
Kizlar hayirli cumalar size sorum olucakti dun kontrolum vardi rahim duvari kalinlasma 8.4 olmus doktor estrofemi gunde 6 yapti gecen ay kalinlasma olmamisti iptal olmustu biliyosunu siz kendinizinkini hatirliyormusunuz kacti en son rahim duvariniz kafama taktim iptalmi ettirsem yine
Benim 9.1 di transferine kadar artat iyice 10 transfer ol yeter zaten su an iyi iptale gerek yok tabi ki..Takinti yapiyorum iste insallah iyi olur sonucum dua edin banada
Geçmiş olsun artık takma önemli bi şey olsa çıkarmazlardı eve ..sagol canm çok teşekkür ederim.sana da çok geçmiş olsun tatlm... cok zor günler atlattik ama çok Şükür Rabbim yardım ediyor.sabrini veriyor.canm benm bebegimjn suyu fazlaymis zaten doktor ondan da sızıntı olabilri dedi ama tanı korkuyorum acaba şu yapan şeyler yesem mj yoksa dikat mi etsem vala kafam çok karışık bilgi için çok teşekkürler!
saol canım cevabın için bakalım hayırlısı artık çok saolBenim 9.1 di transferine kadar artat iyice 10 transfer ol yeter zaten su an iyi iptale gerek yok tabi ki..
doğru söylüyorsun rabbim verecek olursa taş ustunde verir işte ben biraz takıntı yapıyorum iyi dileklerin için saolÇok onemsediğim birsey olmadığından tam hatırlamıyorum ama ilk transferde 9 bunda da 10 a yakindi sanırım. Böyle şeylerle stres yapma kendine. Rabbim olacak diyorsa hiçbirşey engel olamazrahat ol dr un en iyi şekilde yonlendirecektir seni. Transfere kadar dr un istediği kalınlığa ulaşacaktır inşallah.
Bende de olmadı :))kizlar gobeginizde cizgi oldumu bende olmadi hala bisi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?