2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canim ben çalışıyordum ama çalışırken bu işi yapamayacagimi anladım çünkü zaten büro çok yoğun oluyordu eve resmen bitik geliyordum. Evde çalıştım başardım çok şükür. Kafamı meşgul edecek herseyden uzaklaştım kapimi kapadim ve derslerime verdim kendimi.
Sana tavsiyem kitap olarak ben hep bilgenin yayinlarina çalıştım ve maliyet Muhasebesi için bilgenin kursuna gittim. Sanada tavsiyem bu yayınları tercih etmen.

evet cnm bu iş normalde çok zor ve yorucu ama ben iş kıtlıgından dolayı zaten ön muhasebe yaparak şirkette tammalıyorum stajı kendımı gelırştırme ımkanım pek olmadı nasıp kısmet dedik artık çok ta zorlarsa bırakaılırım bile bilge nın kursu burda yok sanırım izmirdeyım ben ama bakıcaz caresıne artık..

Tup bebekle hamile kaldin dimi canim cevabin icin cok tesekkur ederim dua edermisin bana bende ediyorum canim

Benimde rahim kalinligim 8kusurdu doktor çok güzel dedi. Çok şükür Rabbim nasip eyledi. Dilerim yüce rabbimden bugün ellerini açıp Allahim kimsenin kucagini boş bırakma diyen o güzel duadan sende nasibini alasin. Rabbim kucagini boş birakmasin esmacim

sagol canm çok teşekkür ederim.sana da çok geçmiş olsun tatlm... cok zor günler atlattik ama çok Şükür Rabbim yardım ediyor.sabrini veriyor.canm benm bebegimjn suyu fazlaymis zaten doktor ondan da sızıntı olabilri dedi ama tanı korkuyorum acaba şu yapan şeyler yesem mj yoksa dikat mi etsem vala kafam çok karışık bilgi için çok teşekkürler!

Canm ben hurma yemistim o da çok iyi geliyor diye duymuştum rahim için.nar ye bol bol bi de internet ten araştır baya bi şey yazıyor ama ben sadece bunları tüketim. E esma_kavak1907 bilgin olsun istedim

Kızlar hastaneden geldik kizimla renkli ultrason için gitmiştik malum. Çok şükür hersey yolunda görünüyor doktor gayet iyi dedj ama tek sıkıntı bebegimin suyu fazla ve Bildiğiniz üzre benden az da olsa gelen bir sıvı var oda bebisimin suyu napcam şaşırdım Rabbime sığındım bu gunume şükür. Eskiye gore cok cok iyiyim Bebeğin suyu çok olduğu için de gelebilir dedi inş öyledir başka bir sıkıntı olmaz 7 buçuk ayı bir doldursak içim rahat edecek 21 haftalik 408 gr mis yavrum yani 5 ay bitmiş 6 . Aydan gün Almışiz hesaplamalar hep kafamı karıştırıyor doktora sordum böyle söyledi öpüyorum hepinizi tatlislarim...

Amin canim cok saol rahatlattin beni rabbim sizlerede saglikli hayirli evlatlar versin kucaginiza almak nasip olsun cok saol

Canm ben hurma yemistim o da çok iyi geliyor diye duymuştum rahim için.nar ye bol bol bi de internet ten araştır baya bi şey yazıyor ama ben sadece bunları tüketim. E esma_kavak1907 bilgin olsun istedim
Saol canim nar suyu dunden beri iciyorum hurmada yiyeyim cok saol allah evladinida sana bagislasin ammmmin

İnşallah gönlüne gore versin Rabbim ben kullanmadım estrofem doktorum en az ilaçla hamile kalmamı istedi stresten uzak dur lutfen kafana takmamaya çalış
Ammin arkadasim sizlerde dualarinizda beni unutmayin namazlarinizda olsun dualarinizda yer verirseniz sevinirim

Takinti yapiyorum iste insallah iyi olur sonucum dua edin banada
Benim 9.1 di transferine kadar artat iyice 10 transfer ol yeter zaten su an iyi iptale gerek yok tabi ki..

Geçmiş olsun artık takma önemli bi şey olsa çıkarmazlardı eve ..

doğru söylüyorsun rabbim verecek olursa taş ustunde verir işte ben biraz takıntı yapıyorum iyi dileklerin için saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…