Ben de oldu , açık kahverengi .. Tam göbek deliğimden başlıyor ve aşağı doğru 1cm den daha az kalınlıkta .. Göğüs uçlarımında epey koyulaştı rengi ve büyüdü ... Günaydın bu arada:)Bende de olmadı :))
İnşallah herşey gönlünce olur. Allahım kızına sağlık ve hayırlı bir ömür nasip etsin.bende bembeyazim bildigin o yuzden belkide canim ayrintilida bekliyorum su an cok heyecanliyim kizim icin dua edin emi hersey güzel olsun Allahin izniyke
Güzel haberlerini bekliyoruz cnm.bende bembeyazim bildigin o yuzden belkide canim ayrintilida bekliyorum su an cok heyecanliyim kizim icin dua edin emi hersey güzel olsun Allahin izniyke
Valla 14 marttan bu yana 1 kilo aldim sadece.. Buraya gönderdiğim foto vardi ya ayse armanla.. onda cok kocaman görünüyorum.. face de arkadasin biri dogum yakin herhalde dediTunaydin kizlar, ben epey esmerim ama cizgi bende de olmadi. Erken herhalde. Gobek deligi de disari cikmadi.
asmakilit kilo koruma nasil gidiyor?
Çok zevkli bir uğraş, umarım çok güzel olacak:) görmek isterim bitinvüce yada aşamalarını:)Günaydın kızlar herkes bahar geldi diye seviniyor ankarada hala kış dün gece kar yağmış sabah her yer bembeyazdı. Artık havalar ısınsada efil efil elbiselerle gezsek yaa
Dün oğlumun battaniyesi için etamin kumaşı ve iplikleri aldım doğuma kadar ancak bitiririm herhalde
Çok sevindim.canm.herseyin iyi olmasına cok sukur.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öpüyorum tatlımmerhaba teyzeler biz ciktik cok şükür kizim iyi herseyi normal masallah subhanallah tesekkur ederiz hepinize
Çok sevindim canım. Darısı bize. Ben de yarın 17.00 de gidiyorum detaylıya.merhaba teyzeler biz ciktik cok şükür kizim iyi herseyi normal masallah subhanallah tesekkur ederiz hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?