Cok zor cnm gercekten su zamana kadar 10 tane parol icmisimdir fayda etmiyor icmiyorum artik Allah yardimcimiz olsun yasayan bilir bnmki migren birdeEvet canım ben Yaşıyorum parol içiyorum ama onu da abartmak istemiyorum doktoruma sorduğumda olabilir 22-24 haftaya kadar baş ağrısı olur diyor ama gel birde bana sorrr
Benim de kist oluştu 1.5cmlik. Hamilelikte östrojen seviyesi arttığından yaygın olarak görülürmüş. Endişelenecek birşey yok dedi doktorum.Hanımlar günaydın herkese, dün doktora gittim bebegin durumu iyi dedi ama kıstım var ve 3 santim bebekten bile buyuk ayrıca miyomda var doktor kist yok olur korkma dedi ama 3 hafta oncede yok olur diyordu ben çok endişelendim aranızda varmı bu problemi yasayan
çok çok geçmiş olsun canım daha önce yazamadım kusura bakma telefondan bu siteye giremiyordum rabbim evladını sana bağışlasın kendine çok dikkat et bizde dün çıktık hastaneden o yüzden seni çok iyi anlıyorum ömrümden ömür gitti amniyo svısının çoğalması için armut ve havuç suyu çok iyiymiş dualarım hep sizinle allaha emanet olunKızlar çok şükür hastaneden çıktım şimdi evimdeyim ama doktor dikat edeceksin dedi söz alarak eve yolladı beni 10 gün sonra kontrolüm var yarin da renkli ultrasona giriyorum inş hersey yolunda gider bundan sonra Rabbimin izni ile bunu da atlattik sayılır.hepinize dualariniz ve desteğiniz için teşekkür ederim...
Kalınlık gayet iyi canım. 7 üstü iyi kabul ediliyor. Bence kıyaslama yapma. Doktorun aksi bir durumda iptal ederdi zaten. Rahat ol.Kizlar hayirli cumalar size sorum olucakti dun kontrolum vardi rahim duvari kalinlasma 8.4 olmus doktor estrofemi gunde 6 yapti gecen ay kalinlasma olmamisti iptal olmustu biliyosunu siz kendinizinkini hatirliyormusunuz kacti en son rahim duvariniz kafama taktim iptalmi ettirsem yine
benim 11 di canım bolca nar suyu iç onun faydası oluyormuş kalınlaşma içinKizlar hayirli cumalar size sorum olucakti dun kontrolum vardi rahim duvari kalinlasma 8.4 olmus doktor estrofemi gunde 6 yapti gecen ay kalinlasma olmamisti iptal olmustu biliyosunu siz kendinizinkini hatirliyormusunuz kacti en son rahim duvariniz kafama taktim iptalmi ettirsem yine
Teşekkür ederim cevabın icin hangi haftalarda kayboldu hatirliyormusunBenim de kist oluştu 1.5cmlik. Hamilelikte östrojen seviyesi arttığından yaygın olarak görülürmüş. Endişelenecek birşey yok dedi doktorum.
Benimki Mart başında çıktı. Hala olabilir. Kontrolüm Pazartesi günü. Gitmeyedebilirmiş doğuma kadar. Ama canını sıkma. Bebeğe bir zararı yok çünkü.Teşekkür ederim cevabın icin hangi haftalarda kayboldu hatirliyormusun
Takinti yapiyorum iste insallah iyi olur sonucum dua edin banadaKalınlık gayet iyi canım. 7 üstü iyi kabul ediliyor. Bence kıyaslama yapma. Doktorun aksi bir durumda iptal ederdi zaten. Rahat ol.
Saol canim dun icmeye basladim saliya kadar faydasi olurmu ya rabbim banada yardim etsin dualariniza ihtiyacim varbenim 11 di canım bolca nar suyu iç onun faydası oluyormuş kalınlaşma için
Çok onemsediğim birsey olmadığından tam hatırlamıyorum ama ilk transferde 9 bunda da 10 a yakindi sanırım. Böyle şeylerle stres yapma kendine. Rabbim olacak diyorsa hiçbirşey engel olamazKizlar hayirli cumalar size sorum olucakti dun kontrolum vardi rahim duvari kalinlasma 8.4 olmus doktor estrofemi gunde 6 yapti gecen ay kalinlasma olmamisti iptal olmustu biliyosunu siz kendinizinkini hatirliyormusunuz kacti en son rahim duvariniz kafama taktim iptalmi ettirsem yine
Allah sanada nasip eder inşallah stres yapma pozitif olman gerekmez bence nötr ol başka seyler düşünmeye çalış sadece doktorun söylediklerini yerine getirSaol canim dun icmeye basladim saliya kadar faydasi olurmu ya rabbim banada yardim etsin dualariniza ihtiyacim var
Cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim senin gönlündeki muradını sana nasip etsin kafana takma canım rabbim ol derse olur kün fe yekün de sürekli birde onun duası var uzun ama onu oku herşey rabbimin elinde inşallah sanada bir mucize nasip ederSaol canim dun icmeye basladim saliya kadar faydasi olurmu ya rabbim banada yardim etsin dualariniza ihtiyacim var
hayırlı olsun canım meslektaşız demekki ama benım stajım henüz bitmedi son senemdeyım sen sınavları vermışsın ne güzel darısı başıma inş :)
Ayy cnm çok sevindim. Calismaya yavas yavas başla. 8 dersten yazılı sınava girmek gerçekten çok zor oluyor. ozellikle hukuk derslerinden ve analiz dersinden tablo okuma tekniklerinden pratik yapmanı ve mutlaka kursa gitmeni tavsiye ederim. Allah yolunu açık etsin üstadım.
Canım benim rahim duvarım inceydi ilaçlarla 7,5 oldu öyle hamile kaldım. Darısı senin başına bugün cuma dua et. Ben namaz kılıp dua etmeden 1 yıl hamile kalamadım en sonunda rabbime boynunu büktüm ondan istedim. Şükürler olsun ki kabul etti.Kizlar hayirli cumalar size sorum olucakti dun kontrolum vardi rahim duvari kalinlasma 8.4 olmus doktor estrofemi gunde 6 yapti gecen ay kalinlasma olmamisti iptal olmustu biliyosunu siz kendinizinkini hatirliyormusunuz kacti en son rahim duvariniz kafama taktim iptalmi ettirsem yine
Saol canim iyi dileklerin icinAllah sanada nasip eder inşallah stres yapma pozitif olman gerekmez bence nötr ol başka seyler düşünmeye çalış sadece doktorun söylediklerini yerine getir
Tup bebekle hamile kaldin dimi canim cevabin icin cok tesekkur ederim dua edermisin bana bende ediyorum canimCanım benim rahim duvarım inceydi ilaçlarla 7,5 oldu öyle hamile kaldım. Darısı senin başına bugün cuma dua et. Ben namaz kılıp dua etmeden 1 yıl hamile kalamadım en sonunda rabbime boynunu büktüm ondan istedim. Şükürler olsun ki kabul etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?