- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Kızlar merhaba,
Bir suredir giremiyordum ama bugün girdim maalesef artik bos vaktim baya olacak çünkübenim kanamaların devam ediyor hatta bugün biraz fazlalasti tüp bebek doktoruna gittim istirahat verdi 10 gün yatacagim maalesef
İkili testten bahsedildiğini gördüm benim doktorum 12+1 de çağırdı beni ikili test için hatta hafta içi gel daha sakin oluyoruz biraz uzun olacak ense kalınlığı falan ölçülecek dedi.
Mide yapmaları için bir kişi kuru anneden bahsetmiş ama ben annenin düşüğe neden olduğunu biliyorum ( ben hastanede çalışıyorum bitki cayi yapmistim kendime dr ve ebeler gordu naneninde dahil olduğu birkaç şey yeme içme demişlerdi)
Kabızlık içingulsennnn maalesef ben yemek artik hic yiyemiyorum yersemde kusuyorum o yüzden günlerdi lavoboya cikarmiyorum benim hamileliğin biraz zor geçecek sanirim dun bizim hemsirelerden biri hem yiyemedigimi hemde sürekli ogurdugumu görünce bi idrar baktirsana dedi baktirdim ketonum +++ çıkmış yani beslenemefigim için artik vücudum protein yakmaya başlamış bugün yatış yapıp serum takacaklardi ben evde takarim dedim eve geldim dun taktirmistim pek bir ise yaramıyor ama ben 1 tane taktırmıştır normalde bi kaç gün günde 3000 cc takılması lazimmis ben hala tüp bebek Dr ma devam ediyorum muayenelerimi o yapıyor tahliller icin kendi hastaneme yönlendiriyor.
Allah korusun canım böyle şeyler düşünme tuzsuz çiğ çekidek ye bağırsakları yumuşatıyor birazda psikolojik olabilir kendini rahat bırak sadece bebişini düşün allaha emanet olSağol canım inanır misin folikasit ve progestanda yan etkiler kabızlık yazıyor ben wc ye kaç kez kalktım gece uyuyamadim sabah tekrar gittim magnezyum ilacınin azda olsa etkisi oldu ama biyerde vücudum kasilmaya başlıyor istemsiz bacak hareketleri meydana geliyor işte sen anlarsın cnm rezene çayını bugün alacağım ama sanırım benim sonum galiba ameliyat olacakAllahim yardımcımız olsun
Amin canım maşallah gözün aydın senindeKizlar bebisin kalp atislarini duydum bu gun dr gelisimi iyi dedi. Sata gore 7+5 ulrasyona gore 7+4 dr son olarak alttan muane atti artik bundan sonrasi karindan .kazasiz belasiz kucaklarimiza aliriz imsallah bebislerimizi :)
Evet canim fuat beye devam ediyorumgözün aydin canim, maşallah.. Fuat Aksoy'a mı devam ediyorsun merak ettim..
Allah korusun canım böyle şeyler düşünme tuzsuz çiğ çekidek ye bağırsakları yumuşatıyor birazda psikolojik olabilir kendini rahat bırak sadece bebişini düşün allaha emanet ol
Amin canım inşallahSağolun canım annelerim nekadar iyisiniz iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri hepinizi çok seviyorum Rabbim cumlemize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah büyüklerimizin bir sözü vardır ya Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin inşallah amin
aaa çok ilginç geldi bana canım nasılda sürpriz yapmış annesine ama çok da hoşuma gitti, sağlıcaklada doğarlar inş.canımcanım ben ilk altı haftalık olarak gittim.görünmeybilirmiş.biri diğerinin arkasında olabilirmiş.
sonrada 8+3 günlükken gittim o zaman göründü.
aminnSağolun canım annelerim nekadar iyisiniz iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri hepinizi çok seviyorum Rabbim cumlemize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah büyüklerimizin bir sözü vardır ya Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin inşallah amin
Bugun progestan ignemi vurdururke biraz fazla kanadi.normalde de bantta hafif kan oluyodu ama bugun biraz fazla kanadi.sizde de olmusmuydu
hım saol canım bende dün biraz fazla kan gelince korktum.dedğin gibi yapan kişiye göre değişio biraz geçen biri yaptı normalde yaparken acıma olmuyodu bunda resmen bacağımı hissetmedim.Allah kolaylık versin ne diyim.oluyo cnm arada. yapan kişiden kişiye çok fark ediyo. kimisinde hissetmiyorum bile, kimi acıtıp kanatıyo..
Hayırlısı olsun Allah'ın izniyle onu da duyarsınKızlar bende aranıza yeni katıldım geçen hafta tüp bebek pozitif sonucumu aldım şükür keseyi de gördük inşallah darisi kalp atışına :)
Ben daha yeni yeni alışmaya başladımGünaydın kızlar..
Nasıl hissediyorsunuz kendinizi?
Bulantı, halsizlik gibi olumsuzlukların dısında kendini hamile gibi hisseden var mı?
Ben hala inanamıyorum, ilaçlar ve hareket anlamında dikkatli olmam aklıma getiriyor sadece..
O iğne yağlı olduğu için çok yavaş enjekte edilmesi lazim, yani ilaç şişeden enjektore ne kadar yavaş cekiliyorsa hastayada o kadar yavaş enjekte edilmesi lazimmis, ben olurken soyluyordum hemsrelere valla çok yavaş e.enjekte ediyorlardı o yüzden bende hic beze gibi yuvarlaklar olmadı, gerçi ben 3 günde bir vuruluyordum pruluton depothım saol canım bende dün biraz fazla kan gelince korktum.dedğin gibi yapan kişiye göre değişio biraz geçen biri yaptı normalde yaparken acıma olmuyodu bunda resmen bacağımı hissetmedim.Allah kolaylık versin ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?