2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar merhaba,
Bir suredir giremiyordum ama bugün girdim maalesef artik bos vaktim baya olacak çünkü benim kanamaların devam ediyor hatta bugün biraz fazlalasti tüp bebek doktoruna gittim istirahat verdi 10 gün yatacagim maalesef
İkili testten bahsedildiğini gördüm benim doktorum 12+1 de çağırdı beni ikili test için hatta hafta içi gel daha sakin oluyoruz biraz uzun olacak ense kalınlığı falan ölçülecek dedi.
Mide yapmaları için bir kişi kuru anneden bahsetmiş ama ben annenin düşüğe neden olduğunu biliyorum ( ben hastanede çalışıyorum bitki cayi yapmistim kendime dr ve ebeler gordu naneninde dahil olduğu birkaç şey yeme içme demişlerdi)
Kabızlık için gulsennnn maalesef ben yemek artik hic yiyemiyorum yersemde kusuyorum o yüzden günlerdi lavoboya cikarmiyorum benim hamileliğin biraz zor geçecek sanirim dun bizim hemsirelerden biri hem yiyemedigimi hemde sürekli ogurdugumu görünce bi idrar baktirsana dedi baktirdim ketonum +++ çıkmış yani beslenemefigim için artik vücudum protein yakmaya başlamış bugün yatış yapıp serum takacaklardi ben evde takarim dedim eve geldim dun taktirmistim pek bir ise yaramıyor ama ben 1 tane taktırmıştır normalde bi kaç gün günde 3000 cc takılması lazimmis ben hala tüp bebek Dr ma devam ediyorum muayenelerimi o yapıyor tahliller icin kendi hastaneme yönlendiriyor.

Kızlar Merhaba simdi dışardan geldim kendime rezene çayı aldım bunu kaynayan suyun içine mi atiyoruz kullanipta etkisini gören var mi
Ayrıca çok teşekkür ederim yazdıklarınıza sagolun

Canim benim hoşgeldin çok kötü durumdayım canım sen gibi yemek yemeye korkuyorum şimdi çay yaptım bakalım işe yarar mi ctesi özel bir doktora gideceğim bakalım o nediyecek hamilelere ya şurup veriyorlar yada şunu bunu ye diye o inanin söyledikleri hepsini yaptım olmuyor canım ctesiyi iple çekiyorum

Allah korusun canım böyle şeyler düşünme tuzsuz çiğ çekidek ye bağırsakları yumuşatıyor birazda psikolojik olabilir kendini rahat bırak sadece bebişini düşün allaha emanet ol

Kizlar bebisin kalp atislarini duydum bu gun dr gelisimi iyi dedi. Sata gore 7+5 ulrasyona gore 7+4 dr son olarak alttan muane atti artik bundan sonrasi karindan .kazasiz belasiz kucaklarimiza aliriz imsallah bebislerimizi :)
Amin canım maşallah gözün aydın seninde

Allah korusun canım böyle şeyler düşünme tuzsuz çiğ çekidek ye bağırsakları yumuşatıyor birazda psikolojik olabilir kendini rahat bırak sadece bebişini düşün allaha emanet ol

Sağolun canım annelerim nekadar iyisiniz iyiki varsınız iyiki tanıdım sizleri hepinizi çok seviyorum Rabbim cumlemize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah büyüklerimizin bir sözü vardır ya Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsin inşallah amin

Maydanoz nane ve her turlu bitki cayi yasak kizlar dr oyle dedi bisey yiyip icerken dikkatli olun hala yasak bu dediklerim ne zaman kalkicak yasak bilmiyorum ama yasaklara devam

Bugun progestan ignemi vurdururke biraz fazla kanadi.normalde de bantta hafif kan oluyodu ama bugun biraz fazla kanadi.sizde de olmusmuydu

Amin canım inşallah

aminn inşallah

Bugun progestan ignemi vurdururke biraz fazla kanadi.normalde de bantta hafif kan oluyodu ama bugun biraz fazla kanadi.sizde de olmusmuydu

oluyo cnm arada. yapan kişiden kişiye çok fark ediyo. kimisinde hissetmiyorum bile, kimi acıtıp kanatıyo..

Günaydın kızlar..
Nasıl hissediyorsunuz kendinizi?
Bulantı, halsizlik gibi olumsuzlukların dısında kendini hamile gibi hisseden var mı?
Ben hala inanamıyorum, ilaçlar ve hareket anlamında dikkatli olmam aklıma getiriyor sadece..

oluyo cnm arada. yapan kişiden kişiye çok fark ediyo. kimisinde hissetmiyorum bile, kimi acıtıp kanatıyo..
hım saol canım bende dün biraz fazla kan gelince korktum.dedğin gibi yapan kişiye göre değişio biraz geçen biri yaptı normalde yaparken acıma olmuyodu bunda resmen bacağımı hissetmedim.Allah kolaylık versin ne diyim.

Ben daha yeni yeni alışmaya başladım konuda kanamam olduğu için normalden faza USG ye girdim oynadigini gördükçe yada kalp atışını daha çok inanıyorum

O iğne yağlı olduğu için çok yavaş enjekte edilmesi lazim, yani ilaç şişeden enjektore ne kadar yavaş cekiliyorsa hastayada o kadar yavaş enjekte edilmesi lazimmis, ben olurken soyluyordum hemsrelere valla çok yavaş e.enjekte ediyorlardı o yüzden bende hic beze gibi yuvarlaklar olmadı, gerçi ben 3 günde bir vuruluyordum pruluton depot

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…