2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

benimkide progestan 50 mg diye geçiyor.Her gün vuruluyorum.Fitil çok kaşıntı yaptı o yüzden mecbur iğneye döndüm.Vurulurken değilde birkaç saat sonra ağrı oluyor.Bende vuran hemşirelere söyliyim yavaş enjekte edermisiniz diye ozaman çok saol canım

Günaydınlar,
Ben de henüz hamilelik moduna giremedim. Sadece kilotlu çorapların beli çok sıkıyor. Oradan anlıyorum. Bir beden büyük aldım o da aynı. Hepsinin yanına makasla kesik attım:) Sanırım önü bombelerinden almak gerekecek 1 ay sonrasında falan. Hamileliğinizi öğrendiğinizle bugünlerdeki kilo durumunuz nasıl? Ben hala aynıyım. 2-3 hafta önce 2 kilo vermiştim. Bu aralar başlangıç kilosuna dönmüştüm.
Bir de ben her ay aynı kıyafet ve aynı yerde yandan fotograf çektiriyorum. Sanki bir tık Göbek var gibi şimdi baktığımda:)

ben de usgde görünce anlıyorum daha çok. 3 cm.de küçük bi insan yaratmış Allahım. Nazarlardan saklasın hepsini.. hele o kalbi bi de kıpırdamaları yok mu beni bitiriyo. Bi de şu midem düzelse ve estrofemle progestandan kurtulsam daha ne isterim

Merhaba kızlar sabah doktora gittim şu kabızlık için doktora derdimi anlatırken nasıl agliyorum bir gorseniz gözlerim şelale gibi akıyordu doktora sinir oldum ya can acısıyla yanıyorum yanına nasıl geldiğimi bile bilemeden neden ağlıyorsun diyor sinir oldum dedim üç gündür perisanim yemek yiyemiyorum wc ye gitmeye korkuyorum gidiyorum ama tam olacak orada bir şey çıkmasını engelliyor çok canım yanıyor dedim. Herneyse bana büyükler için olan gliserin kansuk fitil verdi yaklaşık 1, 5 saat geçti ama sonuç yok wcye gittim ama hiçbir şey olmadı

Geçmiş olsun. Zeytini yiyip çekirdeğini yut. Çekirdek mide ve bağırsaklarda parçalanır yağa döner. Bir dene canım, çok faydasını göreceksin.

benim göbek 5 aylık göbeği maşallah.. çorapları bir beden büyük aldım ben de, hamile çorabı ve hamile taytı almayı düşünüyorum. pantolonlar olmuyor, etek giyiyorum dışarı çıkarken. hamile kıyafeti alırken kendi bedenimiz neyse ona göre alacakmışız, yani bir beden büyük alayım rahat edeyim diye düşünmicekmişiz zaten rahat oluyormuş o kıyafetler.
kiloma gelince, transfere kadar 2 kg almıştım sonra gitti onlar, ödemdi zaten. şimdi de son 3-4 gündür yarım kilo falan aldım. 12 hafta bitene kadar almasam iyiydi ama boğazım durmuyor, ya bulanıyor ya yanıyor sürekli bir seyler yemek istiyorum.

ya şu kilo problemi bende de var. tedaviye başlamadan öncesiyle bugün arasında 3 kilo var. Ama sanki görünüşte daha fazla gibi. Hiçbir kot pantolonum olmuyo. düğmelerini açıyorum bazen ama artık o da fayda etmiyo. belim kalınlaştı. göbek de opera nın dediği gibi 4-5 aylık gibi. ama ben ilaçlara bağlıyorum. Doktor da ödem olduğunu, 12. haftada ilaçları kesince şişliklerin ineceğini söyledi. Sabırla bekliyorum

Ben 1-2 aylığına 1 beden biraz bol kalıplı birkaç pantolon aldım. Nasılsa doğumdan sonra da giyerim diye ama şimdiden düğmelerini kapatmadan giyiyorum:) Triko elbiseler rahat oluyor. Hamile kıyafetlerinde iyi söyledin bedene göre alma işini. Büyük alayım diye düşünüyordum.
Amerika Dan mail geldi. Bugün arayacaklar. Bilgi veririm sana özelden.

Ben de 2,5 kilo aldim simdiden. Şişlikten dolayi hic bir sey olmuyo üzerime. Elbise giyiyorum ve göbeği görenleri anliyor hamile oldugumu. Pentinin coraplarini aldim. Şu termal olanlardan. Bir beden buyuk. Gobegimin uzerine kadar ta gogsumun altina cekiyorum sıkmıyor o zmaan. Kipirtilari hissedecegim gunu iple cekiyorum.

ben de 12. haftadan sonra pilates ya da yogaya başlamayı düşünüyorum. böyle hareketsiz kalırsam duba gibi olmaktan korkuyorum. bi de sanırım doğum için çok faydası varmış. şimdiye kadar aman kıpırdama, uzanma, çok hareket etme derken şiştik kaldık

Ay hakikaten yaa.. ben de internette yapayim hafif hafif olmazsa.. simdi ben yogaya platese gidicem desem benimki bi araba laf sayar.. hiiiiiç cekemem.. zaten hormomlarim tavan yapmiş esirikliyim, agrasifim.. böööyle geliyolar sağdan sağdan..

İnternetten bakmıştım ben 12-16. haftalardan sonra başlanır diyor, doktora sorarız ne zaman derse gideriz.
normal doğumu kolaylaştırıyormuş cok, sezeryanda da cabuk toparlanmana yardım ediyormuş

İkili testi ne zaman yaptıracaksın? Yoga için 16.hafta daha uygun diyorlar. Doktora danışmak lazım.

ysmn1096 .!.:
Kızlar bende aranıza yeni katıldım geçen hafta tüp bebek pozitif sonucumu aldım şükür keseyi de gördük inşallah darisi kalp atışına :)
Hayırlı olsun canım hoşgeldin allah tamamına erdirsin inşallah kalp atışlarınıda duyarsın

İkili testi ne zaman yaptıracaksın? Yoga için 16.hafta daha uygun diyorlar. Doktora danışmak lazım.
Cuma gunu inşallah yaptircam.. yoga platese gore daha hafif sanki.. benim doktorum pimpirikli izin verecegini pek sanmiyorum ama jinekolog kuzenimle telefonla irtibat halindeyiz sürekli. Onun da fikrini aliyorum.. bakalim..

Ben başlangıç kilomdan 5.5 kg eksigim boyle giderse de verecegim , gerçi ben kilolu başladım zaten versemde sorun değil yani

Duphalac icsene sen o kadar kotuysen, gebeler kullanabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…