2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Amin cnm cok sagol, rabbimde evladini sana bagislasin insallah. Kalp atisinida duyarim yazarim buraya bende insallah. 5. Hafta erken oldu sanirim dun transferimin 21. Gunuydu hayirlisi artik

Canim Rabbim cümlemizin evlatlarini kucaklarimiza almayi nasip etsin inşallah teşekkür ederim rahat ol şekerim

Canim kese icinde birsey gorundu mu 23. Gun?? Valla esimle bir garip olduk normalde kese gorduk diye sevinmemiz gerekirken Adam bize yok bakalim bebek olucak mi bilemeyiz simdiden umut veremeyiz deyince dunden beri ne haldeyiz bilmiyorum. Sonucta dun benim transferimin 21. Gunuydu ve kese gunuyle uyumlu onemli olan bu degil mi daha
Bu 5. Denemem stres endise cok fazla insallah sorun yoktur

canım valla ilk randevuda siyah bir boşluğun içinde halka gibi bir yolk kesesi gördük, ona da yapışık halde nokta gibi bişey vardı. biz anlamadık tabi. sonradan internetten 5. hafta usg görüntüsü diye aratınca öğrendim. o yolk kesesine yapışık nokta gibi duran siyahlık büyüyp bebek oluyo ve yolk kesesi de bikaç hafta içinde kayboluyomuş. Sen rahat ol bir sonraki randevuda daha net görüp kalp atışını duyunca rahatlarsın. Sana hak veriyorum çünkü insan -hele ki bizim gibi umutsuzluklar yaşadıktan sonra- inanamıyo olduğuna. Bir de daha en başlarda belirti falan da yok. Olanlar da kullanılan birsürü ilaçtan. İstersen içini rahatlatacak başka bir doktora git 6. haftada zaten rahat görürsün keseyi.

Canim senin doktorun cok aferdersin ama biraz malmış.. ben de 3. Gun embriyosu 20. Gunu ilk ulrasyona gittim. Karindan bakti.. siyah bir yuvarlaktan baska bir sey yoktu.. guzel harika dedi 10 gun sonra görüşürüz dedi gönderdi beni.. 10 gun sonra gittigimde kalp atislarini duyduk.. moral verip tebrik edecegine neyin kafasini yasiyir senin doktorun bilmiyorum yani.. ultrason fotosunu da ekliyorum bir tanem.. hiiiiiiç sıkma tatlı canini.. bebişini sev yeter..

Eklentiler

• 20150115_120915.webp
    23 KB · Görüntüleme: 98

Hastaneleri ararsan sadece dogum fiyati veriyorlar. Doktorun ne kadar istiyor? Sigortan ne kadarini karsiliyor? Haaa bir de su var, doktorlar her hastaneye gitmiyor doguma, birkac alternatif veriyorlar sana.

Haftaya baska doktora gideyim ozaman cnm rahat edemiycem sanirim. Bende sadece kese gorundu insallah sorun olmaz

Cnm o kese gibiydi belirgindi bizde direk net gorduk, hatta yaninda bir bosluk daha vardi oda o kesenin daha kucugu gibi onada ya bozulan kese dedi yada kanama alani dedi. Ne zormus kese goruyoz hala endiseliyim doktora diyorum gunune gore uyumlu onemli olan o degil mi diye oda evet dedi AMA aklimiza gicigi soktu. Hayirlisi artik yok deger cikacak mi, yok katlanacak mi yok kese goruncek mi derken sevincimizi yasayamiyoruz genede cok sukur bu gunlere

merhaba arkadaslar;2gundur nete giremedim ,ve bebislerimiz bizi cok korkuttu,lekenme tarzinda kanama gordum ,oyle cok korktukki ,dr a gittik cok sukur kalp atislarini duyduk ,keretalar rahimde yer degistirmisler,ikizlerde boyle kanamalar normalmis,yalniz bisey dikkatimi cekti keselerden biri uzunca fasulye gibi,neden aca arkadaslar bir fikri olan varmi...

Keton ne canım

Geçmiş olsun benim de geçmişti bugun yine kanamam oldu..iğne olcam..fasulye gibi derken garip bişey olsa doktor derdi..biri daha miniktir..

Canım tekrar tebrikler çok göremiyorum. Beni Pozitifi gördükten 10 gün sonra çağırdılar. Bende değişiklikler 6. Haftayla basladi

Kızlar bende kalp atışlarını duydum bebişinAllah herkese nasip etsin inşallah.Benim transferim dondurulmuş olarak 11 Aralıkta yapılmıştı.Nette okumuştum hafta hesabı yaparken 2 hafta üstüne koyarak hesaplanıyor diye ozamn 27 Kasımdan başlayarak sayıyodum.Bugün doktor son adet tarihini sordu 22 Kasımdı.Kaç haftalık diye sordum 7 +5 dedi.Yani adet tarihine göre hesap yapmış oldu.

Benim doktorum bebek büyüdükçe boyunu ölçüp ultrason cihazina hesaplatmaya basladi.. ornegi ekledim

Eklentiler

• 20141229_184830.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar bugün devlet hastanesinde skandal gibi bir gün yaşadım. TORCH testini yaptırmak için Ankara 29 Mayıs devlet hastanesi Dr. CAN GÜNAY a gittim 10 gün önceden anca randevu alabilmiştim. Gittiğimde doktor ameliyat a girmiş hastalar birikmiş kapıda. Doktor gelince 3-4 hastayı aynı anda aldı. Sekreteri çıldırmış doktora bağırıyor yanımızda küçücük odada hastaneyi şikayet ediyor ben senin bağırmanı dinlemek zorundamıyım. Üstüne yanımızda Kıymalı gözleme ve ayran da sipariş etti :) bide doktor bana bozuk atıyor neymiş başkasının takip ettiği hastaya bakmak zorunda değilmiş laboratuvar mıyım birdaha bana gelme dedi. Sizin bir hastayı takip edecek durumunuz varmı acaba burada 3 kişiyiz dedim. Laboratuvar daki kadın da kan alırken damara zarar verdi damarın etrafı misket gibi şişti morardı hala kolum acıyor. Yıllardır ilk defa devlet e gittim bakanlığa şikayet edicem insanlara hiç saygı duymuyorlar .

yefens canım seni çok iyi anlıyorum dünde ben dahiliyeye gittim zeynep Kamile doktor bana diyorki bu kabızlık için gitmiştim sen ağrıya dayanamıyorsun yarın bebeğe nasıl bakacaksin diyor karşısında artık acidan aglıyorum yardimci olacağı yerde bana diyorki neden ağlıyorsun. bazı devlet hastanelerinde böyle doktorlar çıkabiliyor. Sana davranış şeklide çok çirkinmis doktorun hele o sekreterler sanki dersin baş hekim gıcık ediyorlar adamı birkeresinde ben birisiyle tartismistim ama gerçekten hak etmişti. Sağlık Bakanlığına tabiki şikayetini yap canım biz bu ülkenin vatandaşiysak onlar da görevlerini yapmak zorunda.

Dün aksamdan beri ne yesem cikariyorum sabah bi baktim gözümün ustunde ve altinda kirmizi minik minik benekler cikmis gibi simdi biraz gecti ne olmusturki

Canım benimde bulantılarım var özellikle akşam daha beter çıkarmamak için zor tutuyorum kendimi çubuk krakere sardım. Kendimi bi bıraksam birdaha toparlayamam diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…