Amin cnm cok sagol, rabbimde evladini sana bagislasin insallah. Kalp atisinida duyarim yazarim buraya bende insallah. 5. Hafta erken oldu sanirim dun transferimin 21. Gunuydu hayirlisi artik
cnm bazı doktorlar dandan konuşuyorlar sen sıkma canını. Hepimiz aynı yollardan geçtik zaten. ama bazı doktorlar malesef ne kadar hassas dönemler geçirdiğimizi unutup, moral vermek yerine aklına geleni söylüyorlar. ben de ilk randevuma 4. gün transferinin 23. günü gitmiştim. Keseyi ancak görebildik. Mutlu mesut ve bulantılardan uzak bir hamilelik diliyorum
Canim kese icinde birsey gorundu mu 23. Gun?? Valla esimle bir garip olduk normalde kese gorduk diye sevinmemiz gerekirken Adam bize yok bakalim bebek olucak mi bilemeyiz simdiden umut veremeyiz deyince dunden beri ne haldeyiz bilmiyorum. Sonucta dun benim transferimin 21. Gunuydu ve kese gunuyle uyumlu onemli olan bu degil mi daha
Bu 5. Denemem stres endise cok fazla insallah sorun yoktur
Canim senin doktorun cok aferdersin ama biraz malmış.. ben de 3. Gun embriyosu 20. Gunu ilk ulrasyona gittim. Karindan bakti.. siyah bir yuvarlaktan baska bir sey yoktu.. guzel harika dedi 10 gun sonra görüşürüz dedi gönderdi beni.. 10 gun sonra gittigimde kalp atislarini duyduk.. moral verip tebrik edecegine neyin kafasini yasiyir senin doktorun bilmiyorum yani.. ultrason fotosunu da ekliyorum bir tanem.. hiiiiiiç sıkma tatlı canini.. bebişini sev yeter..Canim kese icinde birsey gorundu mu 23. Gun?? Valla esimle bir garip olduk normalde kese gorduk diye sevinmemiz gerekirken Adam bize yok bakalim bebek olucak mi bilemeyiz simdiden umut veremeyiz deyince dunden beri ne haldeyiz bilmiyorum. Sonucta dun benim transferimin 21. Gunuydu ve kese gunuyle uyumlu onemli olan bu degil mi daha
Bu 5. Denemem stres endise cok fazla insallah sorun yoktur
kızlar yaa gebelik takibini özel muayenehanede yatıracak başka kimse var mı? Şİmdi bu doktorlar doğumu özel hastanelerde yaptırıyorlar da, bizim için biraz daha tuzluya geliyor değil mi? Yani hem hastane hem doktora ayrı ayrı mı para ödüyoruz? Bileniniz var mı? Doktorumdan çok memnunum ama hastane seçmemekle yanlış mı yapıyorum diye de düşünmeden edemiyorum?
canım valla ilk randevuda siyah bir boşluğun içinde halka gibi bir yolk kesesi gördük, ona da yapışık halde nokta gibi bişey vardı. biz anlamadık tabi. sonradan internetten 5. hafta usg görüntüsü diye aratınca öğrendim. o yolk kesesine yapışık nokta gibi duran siyahlık büyüyp bebek oluyo ve yolk kesesi de bikaç hafta içinde kayboluyomuş. Sen rahat ol bir sonraki randevuda daha net görüp kalp atışını duyunca rahatlarsın. Sana hak veriyorum çünkü insan -hele ki bizim gibi umutsuzluklar yaşadıktan sonra- inanamıyo olduğuna. Bir de daha en başlarda belirti falan da yok. Olanlar da kullanılan birsürü ilaçtan. İstersen içini rahatlatacak başka bir doktora git 6. haftada zaten rahat görürsün keseyi.
Canim senin doktorun cok aferdersin ama biraz malmış.. ben de 3. Gun embriyosu 20. Gunu ilk ulrasyona gittim. Karindan bakti.. siyah bir yuvarlaktan baska bir sey yoktu.. guzel harika dedi 10 gun sonra görüşürüz dedi gönderdi beni.. 10 gun sonra gittigimde kalp atislarini duyduk.. moral verip tebrik edecegine neyin kafasini yasiyir senin doktorun bilmiyorum yani.. ultrason fotosunu da ekliyorum bir tanem.. hiiiiiiç sıkma tatlı canini.. bebişini sev yeter..
Keton ne canımDeniyorum zaten sadece beyaz peynirli tost yiyebililiyorum, konuda daha bitiremeden kusuyorumbirde meyve yiyebililiyorum, ayran ve bol su yazmıştım okudunmu bilmiyorum ama ketonum +++ çıkmış ben evde serumla beslenmeye çalışıyordum ama sanırım bu gidişle hastaneye yatacagim göğüs ucu için erken evet hele benim için çok erken bu gidişle bebegime birşey olacak diye çok korkuyorum ama yinede merak ettim hic yok benim çünkü
Geçmiş olsun benim de geçmişti bugun yine kanamam oldu..iğne olcam..fasulye gibi derken garip bişey olsa doktor derdi..biri daha miniktir..merhaba arkadaslar;2gundur nete giremedim ,ve bebislerimiz bizi cok korkuttu,lekenme tarzinda kanama gordum ,oyle cok korktukki ,dr a gittik cok sukur kalp atislarini duyduk ,keretalar rahimde yer degistirmisler,ikizlerde boyle kanamalar normalmis,yalniz bisey dikkatimi cekti keselerden biri uzunca fasulye gibi,neden aca arkadaslar bir fikri olan varmi...
Canım tekrar tebrikler çok göremiyorum. Beni Pozitifi gördükten 10 gün sonra çağırdılar. Bende değişiklikler 6. Haftayla basladiCanım nasılsın?sanırım sende umuttan pozitif sonucu alanlardansın?nasıl geçiyo hamilelik bende 6 ocakta pozitif sonucu aldım Rabbime şükürler olsun 19 ocakta da kese için gidicem sen kaç gün sonra gitmiştin kese için bi de belirti ve değişiklik sende ne zaman başladı?
Benim doktorum bebek büyüdükçe boyunu ölçüp ultrason cihazina hesaplatmaya basladi.. ornegi ekledimKızlar bende kalp atışlarını duydum bebişinAllah herkese nasip etsin inşallah.Benim transferim dondurulmuş olarak 11 Aralıkta yapılmıştı.Nette okumuştum hafta hesabı yaparken 2 hafta üstüne koyarak hesaplanıyor diye ozamn 27 Kasımdan başlayarak sayıyodum.Bugün doktor son adet tarihini sordu 22 Kasımdı.Kaç haftalık diye sordum 7 +5 dedi.Yani adet tarihine göre hesap yapmış oldu.
ay maşallah senin bebiş baya büyümüşBenim doktorum bebek büyüdükçe boyunu ölçüp ultrason cihazina hesaplatmaya basladi.. ornegi ekledim
tamamdır bilgi veriyim bendeevet bütün doktorlar sata göre hesaplıyor. bu aradamarpesa tüp bebek listesinde hamileliğini tescil ettir istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?