Duphalac icsene sen o kadar kotuysen, gebeler kullanabiliyor
Valla herkesin başka bir şekilde zor geçiyorCanim eşim akşam alacak fitilde care etmedi oradan çıkmıyor kalıyor çok canım yanıyor
Canım benim de aklıma geldikçe iğreniyorum bazı şeylerden..yemeye çalış agzına al biraz gerisi gelir..salatalık ve beyaz peynir iyi geliyor bana..tost da dene..tuzlu fıstık...göğüs ucu içim çok erken değil mi :))Valla herkesin başka bir şekilde zor geçiyorben daha bugün yemek yiyemedim sabah 1 yumurta ve 1 zeytin ve minicik bir parca zeytinden başka, yemek istiyorum ama aklıma geldikçe igreniyorum senin göğüs ucun varmı benim hic yok ya boyle olursa emzirememekten çok korkuyorum
Malum yeri zeytin yagi ile yumsatmaya calis.eskiler yesil sabunla fitil yaparlarmis kabiz bebekler icin .malum yeri yaglu kremle yumsatmaya calis yemeklerdede zeytin yagini biraz fazla kullanCanim esan akşam alacak fitilde care etmedi oradan çıkmıyor kalıyor çok canım yanıyor
Arkadaslar yolk kesesi kac haftalikken gorunuyor? Bugun transferimin 21. Gunu keseyi gorduk daha icinde birsey gorunmedi normal mi?? 10 gun sonra cagirdi. Kesenin yanindada ya kanama alani var ya bozulan 2. Kese yada daha minik kese anlamadi
Ben transferin 26. günü gitmiştim o kadar küçüktü ki 1mm falandı 1 hafta sonra tekrar gittik o zaman 8mm olmuş kalp atışlarını duyduk. Üzülme inşallah bebeğini görürsün kalbinin sesini dinlerseniz.
Maydanoz nane ve her turlu bitki cayi yasak kizlar dr oyle dedi bisey yiyip icerken dikkatli olun hala yasak bu dediklerim ne zaman kalkicak yasak bilmiyorum ama yasaklara devam
26. Gun yolk kesesi varmiydi cnm? Of kanama alanina benzeyen sey oda uzdu beni
Deniyorum zaten sadece beyaz peynirli tost yiyebililiyorum, konuda daha bitiremeden kusuyorumCanım benim de aklıma geldikçe iğreniyorum bazı şeylerden..yemeye çalış agzına al biraz gerisi gelir..salatalık ve beyaz peynir iyi geliyor bana..tost da dene..tuzlu fıstık...göğüs ucu içim çok erken değil mi :))
Deniyorum zaten sadece beyaz peynirli tost yiyebililiyorum, konuda daha bitiremeden kusuyorumbirde meyve yiyebililiyorum, ayran ve bol su yazmıştım okudunmu bilmiyorum ama ketonum +++ çıkmış ben evde serumla beslenmeye çalışıyordum ama sanırım bu gidişle hastaneye yatacagim göğüs ucu için erken evet hele benim için çok erken bu gidişle bebegime birşey olacak diye çok korkuyorum ama yinede merak ettim hic yok benim çünkü
Bebişe bi sey olmaz meraklanma sen.. ne hamileler gördüm ben.. bi tanesi hamileligi boyunca birak kilo almayi üstüne 5 kilo verdi 3kilo 200 gr bebe dogurduDeniyorum zaten sadece beyaz peynirli tost yiyebililiyorum, konuda daha bitiremeden kusuyorumbirde meyve yiyebililiyorum, ayran ve bol su yazmıştım okudunmu bilmiyorum ama ketonum +++ çıkmış ben evde serumla beslenmeye çalışıyordum ama sanırım bu gidişle hastaneye yatacagim göğüs ucu için erken evet hele benim için çok erken bu gidişle bebegime birşey olacak diye çok korkuyorum ama yinede merak ettim hic yok benim çünkü
Valla herkesin başka bir şekilde zor geçiyorben daha bugün yemek yiyemedim sabah 1 yumurta ve 1 zeytin ve minicik bir parca zeytinden başka, yemek istiyorum ama aklıma geldikçe igreniyorum senin göğüs ucun varmı benim hic yok ya boyle olursa emzirememekten çok korkuyorum
Yolk kesesi ne bilmiyorum ama kese vardı. Bende de kanama oldu doktorum coraspinden kaynaklanıyor dedi. Topikteki hanımlardan okuduğum kadarıyla kanaması olan hanımlara doktorları yatak istirahati veriyor. Bana bişey demedi. Üzülme iyi düşün iyi olsun. Daha çok küçük 10 gün sonra belli olur. Yediklerine dikkat et kanamayi etkileyen bişey yeme.
Sagol cnm sanirim biraz erken gittim, doktorda bakalim dolumu olcak kalbi atcak mi bilemeyiz deyince bide kanama alani korkuttu beni artik hayirlisi
Canim yolk sac bebeğin beslendiği yüzük şeklinde embriyoya bitişik olduğu yerdir ve genelde kalp atislarini görmeye gittiğinde göreceksin 10.haftada yolk sac kaybolur ve plesanta oluşmaya başlar tedirgin olma canım kanama kimi kisilerde görülebiliyor hekim gozetiminde olmani tavsiye ederim dua et bolbol Rabbim kalp atışını duymani ve buraya yazmanida nasip etsin inşallah amin
Amin cnm cok sagol, rabbimde evladini sana bagislasin insallah. Kalp atisinida duyarim yazarim buraya bende insallah. 5. Hafta erken oldu sanirim dun transferimin 21. Gunuydu hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?