2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Canim eşim akşam alacak fitilde care etmedi oradan çıkmıyor kalıyor çok canım yanıyor
Valla herkesin başka bir şekilde zor geçiyor ben daha bugün yemek yiyemedim sabah 1 yumurta ve 1 zeytin ve minicik bir parca zeytinden başka, yemek istiyorum ama aklıma geldikçe igreniyorum senin göğüs ucun varmı benim hic yok ya boyle olursa emzirememekten çok korkuyorum

Canım benim de aklıma geldikçe iğreniyorum bazı şeylerden..yemeye çalış agzına al biraz gerisi gelir..salatalık ve beyaz peynir iyi geliyor bana..tost da dene..tuzlu fıstık...göğüs ucu içim çok erken değil mi :))

Arkadaslar yolk kesesi kac haftalikken gorunuyor? Bugun transferimin 21. Gunu keseyi gorduk daha icinde birsey gorunmedi normal mi?? 10 gun sonra cagirdi. Kesenin yanindada ya kanama alani var ya bozulan 2. Kese yada daha minik kese anlamadi

Arkadaslar yolk kesesi kac haftalikken gorunuyor? Bugun transferimin 21. Gunu keseyi gorduk daha icinde birsey gorunmedi normal mi?? 10 gun sonra cagirdi. Kesenin yanindada ya kanama alani var ya bozulan 2. Kese yada daha minik kese anlamadi

Ben transferin 26. günü gitmiştim o kadar küçüktü ki 1mm falandı 1 hafta sonra tekrar gittik o zaman 8mm olmuş kalp atışlarını duyduk. Üzülme inşallah bebeğini görürsün kalbinin sesini dinlerseniz.

26. Gun yolk kesesi varmiydi cnm? Of kanama alanina benzeyen sey oda uzdu beni

Maydanoz nane ve her turlu bitki cayi yasak kizlar dr oyle dedi bisey yiyip icerken dikkatli olun hala yasak bu dediklerim ne zaman kalkicak yasak bilmiyorum ama yasaklara devam

Doktorum kabızlık için sinameki içebilirsin ama abartma demişti ben yinede icmedim en iyi gelen şey bi gün boyunca çorba gibi sulu şeyler ve sebze tüketmek ardından bol sızma zeytinyağlı süt içmek kayısı falan derken rahatlıyorsunuz. Benim normalde de vardı çok çektim.

26. Gun yolk kesesi varmiydi cnm? Of kanama alanina benzeyen sey oda uzdu beni

Yolk kesesi ne bilmiyorum ama kese vardı. Bende de kanama oldu doktorum coraspinden kaynaklanıyor dedi. Topikteki hanımlardan okuduğum kadarıyla kanaması olan hanımlara doktorları yatak istirahati veriyor. Bana bişey demedi. Üzülme iyi düşün iyi olsun. Daha çok küçük 10 gün sonra belli olur. Yediklerine dikkat et kanamayi etkileyen bişey yeme.

Deniyorum zaten sadece beyaz peynirli tost yiyebililiyorum, konuda daha bitiremeden kusuyorum birde meyve yiyebililiyorum, ayran ve bol su yazmıştım okudunmu bilmiyorum ama ketonum +++ çıkmış ben evde serumla beslenmeye çalışıyordum ama sanırım bu gidişle hastaneye yatacagim göğüs ucu için erken evet hele benim için çok erken bu gidişle bebegime birşey olacak diye çok korkuyorum ama yinede merak ettim hic yok benim çünkü

canım az kalmış, 12. haftayı tamamlayınca rahatlarsın inşallah. bende de acayip mide yanması var. dediğin gibi tost rahatlatıyor. Gündüz birşey yok ama akşama doğru başlıyor. sonrasında sadece çorba içebiliyorum ya da tost yiyorum o kadar. Mideme elma ve armut da iyi geliyor. deneyebilirsin. Allah yardımcın olsun. Kötü düşünme lütfen. bazıları biraz daha ağır geçiriyor bu üç ayı.

Bebişe bi sey olmaz meraklanma sen.. ne hamileler gördüm ben.. bi tanesi hamileligi boyunca birak kilo almayi üstüne 5 kilo verdi 3kilo 200 gr bebe dogurdu onumuzdeki 10 günü de atlatirsan hayirlisiyla sonrasi kolay olur inşallah.

gyilmaz1982 canim zor gunler geciriyorsun, haklisin ama bak bir arkadasim var, 17. Haftasinda, ilk 12 hafta yemek yiyemedi, su icemedi, sampuan kokusuna dayanamiyordu dusa zorla giriyordu. Sadece 1 hafta rapor aldi, yilsonu zamani diye bankaci kendisi, o halde calisti. Isten cikip serum yemeye gidiyordu.12. Haftadan sonra hafif hafif yemeye basladi, verdigi kilolarin 2 kilosunu almis bile. Ayrica arkadasimin 2. Cocugu, ilkinde de aynen boyleymis.
sen de hastaneye yatiracaklarsa yat, beslen orada, bunlara uzulup kendine de bebegine de zarar verme lutfen. Sayili gunun kaldi, asmakilit de yazmis benim de baslangic kilosundan 5 kilo eksik dogum gidip 3 kilo bebegi olan tanidigim var. Bebegin illa beslenir sen uzme kendini.

Kızlar Günaydın
Oncelikle dualariniza desteklerinize çok teşekkür ederim
Suanda duphalac şurubundan sonra çok rahatladım Rabbim bu kötü olayı kimseye yaşatmasin şimdi koltuğa oturdum çok şükür ohh dedim dünya varmış en yumuşak şey bile otururken canımı yakiyordu bundan sonra kendime çok dikkat edeceğim. Nasipse bizim eve yakın Özel bir hastane var eşimle ctesi minik kelebeğimi görmeye gideceğim inşallah annesinin çektiği sıkıntıdan dolayı kendine çok iyi bakmistir çok merak ediyorum. İkili test için ayin 29una randevu aldım zkamilde 182den kocaman öpüyorum hepinizi Allah hepimizin işini rast getirsin inşallah

Canim ya Kıyamam sana gerçekten hepimiz ilk üç ayı farklı şekillerde zor atlatiyoruz inanıyorum. gogus ucu var canim.
bunyeye gore farklilik gosterebilir. 12.haftamiz tamamlaninca hepimiz çok daha iyi olacak. Tost çok yeme kabızlık yapıyor ben yedim sonunda kabiz oldum biliyorsun. Domates ye peynir yoğurt çorba salatalik meyve taze fasulye ozellikle çalı fasulye al işte sebze yemekleri ye beyaz ekmeği asla tavsiye etmiyorum kendine dikkat et canım Rabbim yardimcin olsun insallah stresten uzak dur canım çok önemli bir hafta izine ayrilabilirsin calisiyorsan

Sagol cnm sanirim biraz erken gittim, doktorda bakalim dolumu olcak kalbi atcak mi bilemeyiz deyince bide kanama alani korkuttu beni artik hayirlisi

Sagol cnm sanirim biraz erken gittim, doktorda bakalim dolumu olcak kalbi atcak mi bilemeyiz deyince bide kanama alani korkuttu beni artik hayirlisi

Canim yolk sac bebeğin beslendiği yüzük şeklinde embriyoya bitişik olduğu yerdir ve genelde kalp atislarini görmeye gittiğinde göreceksin 10.haftada yolk sac kaybolur ve plesanta oluşmaya başlar tedirgin olma canım kanama kimi kisilerde görülebiliyor hekim gozetiminde olmani tavsiye ederim dua et bolbol Rabbim kalp atışını duymani ve buraya yazmanida nasip etsin inşallah amin

Amin cnm cok sagol, rabbimde evladini sana bagislasin insallah. Kalp atisinida duyarim yazarim buraya bende insallah. 5. Hafta erken oldu sanirim dun transferimin 21. Gunuydu hayirlisi artik

Amin cnm cok sagol, rabbimde evladini sana bagislasin insallah. Kalp atisinida duyarim yazarim buraya bende insallah. 5. Hafta erken oldu sanirim dun transferimin 21. Gunuydu hayirlisi artik

cnm bazı doktorlar dandan konuşuyorlar sen sıkma canını. Hepimiz aynı yollardan geçtik zaten. ama bazı doktorlar malesef ne kadar hassas dönemler geçirdiğimizi unutup, moral vermek yerine aklına geleni söylüyorlar. ben de ilk randevuma 4. gün transferinin 23. günü gitmiştim. Keseyi ancak görebildik. Mutlu mesut ve bulantılardan uzak bir hamilelik diliyorum

kızlar yaa gebelik takibini özel muayenehanede yatıracak başka kimse var mı? Şİmdi bu doktorlar doğumu özel hastanelerde yaptırıyorlar da, bizim için biraz daha tuzluya geliyor değil mi? Yani hem hastane hem doktora ayrı ayrı mı para ödüyoruz? Bileniniz var mı? Doktorumdan çok memnunum ama hastane seçmemekle yanlış mı yapıyorum diye de düşünmeden edemiyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…