canım hiç canını sıkma beni de doktorum sonucu öğrendim 1 hafta sonra çağırdı aynı senin gibi keseyi gördü ama çok küçükler net değil falan bir şey diyemedi 10gün sonra yine gel dedi ve çok şükür bebeği de gördük daha erken yani üzme kendini şimdiden görüceksin bebeğini merak etme canımCanim kese icinde birsey gorundu mu 23. Gun?? Valla esimle bir garip olduk normalde kese gorduk diye sevinmemiz gerekirken Adam bize yok bakalim bebek olucak mi bilemeyiz simdiden umut veremeyiz deyince dunden beri ne haldeyiz bilmiyorum. Sonucta dun benim transferimin 21. Gunuydu ve kese gunuyle uyumlu onemli olan bu degil mi daha
Bu 5. Denemem stres endise cok fazla insallah sorun yoktur
aynen benimde bayağı kötü geçiyor hatta bir ara tamam gözüm dışarı çıkıp fırlayacak diye korkuyorumDün aksamdan beri ne yesem cikariyorum sabah bi baktim gözümün ustunde ve altinda kirmizi minik minik benekler cikmis gibi simdi biraz gecti ne olmusturki
Dün aksamdan beri ne yesem cikariyorum sabah bi baktim gözümün ustunde ve altinda kirmizi minik minik benekler cikmis gibi simdi biraz gecti ne olmusturki
Gunaydin kizlar..
benim bir ricam olacak, biliyorum hemen hemen hepimizin agir ya da hafif bulanti donemi bu ilk trimester. Ben burada bulantim var, kustum, sundan tiksindim, bunu yedim cikardim gibi seyleri okuyunca cok olumsuz etkileniyorum, benim de bulantimi vs tetikliyor.
rica etsem bu kisimlari atlasak
canım hiç canını sıkma beni de doktorum sonucu öğrendim 1 hafta sonra çağırdı aynı senin gibi keseyi gördü ama çok küçükler net değil falan bir şey diyemedi 10gün sonra yine gel dedi ve çok şükür bebeği de gördük daha erken yani üzme kendini şimdiden görüceksin bebeğini merak etme canım
Hangi marka memnun kaldın mıben bir hamile pantolonu bir de hamile taytı aldım gecen gün. daha giyemiyorum tuhaf geliyor ama az kaldı yani, çaresiz kalıp giycem
dün de hava nemlendirme makinası aldık, bebek olunca da lazımmış, evde hava cok kuru, şimdiden alalım dedik.
Evet lütfen yazmayın sonuçta oluyo işte okuyunca artıyo benimki..Gunaydin kizlar..
benim bir ricam olacak, biliyorum hemen hemen hepimizin agir ya da hafif bulanti donemi bu ilk trimester. Ben burada bulantim var, kustum, sundan tiksindim, bunu yedim cikardim gibi seyleri okuyunca cok olumsuz etkileniyorum, benim de bulantimi vs tetikliyor.
rica etsem bu kisimlari atlasak
Hava nemlendiricis ben de istiyorum, ne aldın sen? Soğuk üflemeli mi sıcak mı?ben bir hamile pantolonu bir de hamile taytı aldım gecen gün. daha giyemiyorum tuhaf geliyor ama az kaldı yani, çaresiz kalıp giycem
dün de hava nemlendirme makinası aldık, bebek olunca da lazımmış, evde hava cok kuru, şimdiden alalım dedik.
Biz ikili teste geldiiikkkk... doktoru bekliyoruz..
Hangi marka memnun kaldın mı
Hava nemlendiricis ben de istiyorum, ne aldın sen? Soğuk üflemeli mi sıcak mı?
canim bencede dr un ihtimalleri soylemistir,banada dr um baktiginda ayni seyi soylemisti, kese var evet ama bakalim dolumu bosmu demisti ,oyuzden endiselenme canimSağol cnm inşallah gorurum bende, doktor sanırım ihtimalleri söyledi ama zaten zor elde edilen bir gebelik daha pozitif olabilirdi
Hadi tatlım hayırlı sonuçlarla dön inşallah bize haberlerini bekliyoruz sakin unutma bizleri :)))Biz ikili teste geldiiikkkk... doktoru bekliyoruz..
Fiyatlar çok yüksek değil mi ? Tüp bebegw ne kadar harcanıyor orda :))bu arada acıbadem maslakta doğum fiyatlarını öğrendim sizinle de paylaşayım. Bizim özel sağlık sigortası olduğu için indirimli fiyatlar; epidural sezeryan 9000 tl, epidural normal 7000, normal 4650 TL. bizim sağlık sigortası 5000 doğum teminatlı olduğundan 5000'in üzerini ödüyoruz. Böyle bakıldığında beklediğim kadar uçuk çıkmadı. Cumartesi günü de Memorial Şişliye sorucam. Kan değerlerimde TSH 3,5 çıktığı için endokrinoloji uzmanına görünmem gerekiyormuş, onun için gidicem, arada doğumu da öğrenirim dedim.
Siz de öğrenirseniz fiyatları paylaşalım, hastane seçimini ona göre yapalım
bu arada acıbadem maslakta doğum fiyatlarını öğrendim sizinle de paylaşayım. Bizim özel sağlık sigortası olduğu için indirimli fiyatlar; epidural sezeryan 9000 tl, epidural normal 7000, normal 4650 TL. bizim sağlık sigortası 5000 doğum teminatlı olduğundan 5000'in üzerini ödüyoruz. Böyle bakıldığında beklediğim kadar uçuk çıkmadı. Cumartesi günü de Memorial Şişliye sorucam. Kan değerlerimde TSH 3,5 çıktığı için endokrinoloji uzmanına görünmem gerekiyormuş, onun için gidicem, arada doğumu da öğrenirim dedim.
Siz de öğrenirseniz fiyatları paylaşalım, hastane seçimini ona göre yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?