- 1 Ekim 2014
- 661
- 588
- 78
cnmm bnde heyecanla bekliyorum cikmayi aliswerise ♡ eminonune atip kndimi cilginlar gbi birseyler almk istyrm canim kuzumaCanim sen istiyorsan alacaksin tabi zamanida gelmis annem kayinvalidem haril haril elisi yapiyorlar, yakinlar arkadaslar negetirirse getirsin sanki dogmadan mi getiriyorlar bebek dogunca geliyor ozaman mi cikilacak alışverişe. Ben mayisin ikinci haftasi başlıyorum artik almaya 6,5 aylik olacak inşallah ehh zamanida geldi artik. Minicik çoraplar, atletler, zibinlar, şapkalar bekleyin ben geliyorum
bn screenshot yaptim cicim cok sagolama kiyafet alma diyolar ya orayi anlamiyorum annm ve kayinvalidemde ayni seyi soyleyip duruyolar milletten medet mi umcaz ne getirip getrmicekkerini de bilemeyiz ki . sora cocugu birakip kiyafet mi ariyalim yani
kizlar bebeginizin boyunu dr unuz mu soyluyor yoksa dr un verdigi kagitta fl degerini 7 ile mi carpip buluyorsunuz?
Geçmiş olsun canım mide ağrısı ve yanması var bendede galiba kızım midemi alttan ittiriyor yakında ağzımdan çıkacak ben soğuk süt içiyorum, falım ışıl çiğniyorum karbonatlı olduğu için faydası oluyor birde salatalık yiyorumKizlar dun geceden beri midem agriyor gece 4e kadar uyuyamadim simdi yine basladi, kramp gibi. Ne iyi gelir sizce?
Bir de dunden beri ayaklarimin topugunda bir sey var, uyusma gibi. Noldu bana ya 2 gunde coktum
Geçmiş olsun canım mide ağrısı ve yanması var bendede galiba kızım midemi alttan ittiriyor yakında ağzımdan çıkacak ben soğuk süt içiyorum, falım ışıl çiğniyorum karbonatlı olduğu için faydası oluyor birde salatalık yiyorum
selamlar teyzeler kızımizla kontrolden geldik cok şükür keyfimiz yerinde masallah kuzuma babaaina naz yaptı yine sirt üstü yatiyodu yüzüstü dönüp yüzüne bakamadik 1050 gr olmusum 35 cm olduk son kritik 7 hafta dedi 34ude bi atlatirsak hayirlisiyla bakalim 10 günde bir artik kontrollerimiz
Sanki mide yanmasi icin gaviscon kullaniliyordu, agriya da iyi gelir mi acaba?
benim dr da yurtdisinda arasam ayip olur simdi.
kizlar bebeginizin boyunu dr unuz mu soyluyor yoksa dr un verdigi kagitta fl degerini 7 ile mi carpip buluyorsunuz?
Canim ben Rennie duo şurup kullanıyorum mideyi rahatlatiyor prospektusunde de yazıyor doktorum verdi istersen dr ulaşamazsan eczacinada sorabilirsin senin bu tokluk kan şekerin için ne söyledi
Rennie duo normalde benim de favori ilacimdir. Sen yazinca internetten baktim bebege falan hicbir yan etkisi yokmus. Simdi esim eczaneye gitti almaya.
seker icin de pzts 4 ayri kan vericem aclik ve 3 ogunden ikiser saat sonra.
Ilac tavsiyesi icin cok cok cok cok tesrkkur ederim
Kızlar size birsey sormak istiyorum. Ben sali gunu ikili test için gidicem hastaneye. Tam olarak ne kadar sürüyor. Nasil bir idlem yapiliyor bana ayrintili bir şekilde aciklarsaniz cok ama cok sevinirim.
Saul canim ya inşallah güzel haberlerle gelirim. Peki sonucu ne zaman söylüyorlar. Beta yada bakiyorlar anladigim kadariyla.Canim eğer bebek pozisyonu herseyi net görünecek şekilde durursa yarım saate yakın sürüyor. Ama eğer dr isteği pozisyonda değilse arkası dönükse mesela iki üç kez dönene kadar yürüyüş yapıyorsun veya tatlı yiyorsun ben tam ucgun aralıklarla tam 6kez ultrasona girdim girmeden yarım saat önce tatlı birseyler ye mutlaka. Doktor bebeğin tüm organlarini kontrol ediyor parmak sayısına kadar.guzel haberlerini bekliyoruz
canim bunlar ayrintili ultrasonda yapilmiyor mu bende ikili testte bukadar ayrintili bakmadi.burun kemigine falan bakmisti bide kan vermistimCanim eğer bebek pozisyonu herseyi net görünecek şekilde durursa yarım saate yakın sürüyor. Ama eğer dr isteği pozisyonda değilse arkası dönükse mesela iki üç kez dönene kadar yürüyüş yapıyorsun veya tatlı yiyorsun ben tam ucgun aralıklarla tam 6kez ultrasona girdim girmeden yarım saat önce tatlı birseyler ye mutlaka. Doktor bebeğin tüm organlarini kontrol ediyor parmak sayısına kadar.guzel haberlerini bekliyoruz
canim bunlar ayrintili ultrasonda yapilmiyor mu bende ikili testte bukadar ayrintili bakmadi.burun kemigine falan bakmisti bide kan vermistim
Saul canim ya inşallah güzel haberlerle gelirim. Peki sonucu ne zaman söylüyorlar. Beta yada bakiyorlar anladigim kadariyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?