2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bu arada hastaneden sonra azmettim gittik su meshur havuzlu han a yani imkani olan gidebilir cogu seyimizi aldik havlu battaniye tulum hastane cikisimiz zibinlr citcitli badiler kuvetimizi bile aldik lohusa geceliginden bahsetmissiniz ordan ldim bende sabahlikli pijama takimi aldim 70 tl kumasida incecik guzel yani bide gecelik aldim 30 tl pisman oldm simdi keske bi iki tane daha alsaydm diye artik eve yakin yerlerdn alicm 1 gecelk daha yaz ya fazla olsn oyle yani ama eve kendimi zor attim ya bittim resmen

merhaba.canım açlık şekerini çlçtürmek için tamamen açmı gidiyoruz ?nasıl bakılıyo aç tok?tşk

Çok iyi çıkmış hadi geçmiş olsun darısı bizim başımıza. Ben tatlıyı çok seviyorum fıstıklı helva ve çikolata favorim. Çok yiyorum şeker testim kötü çıkarsa diye korkuyorum. Bunları yazarken bile neli dondurma yesem diye düşünüyorum o kadar yani

D _defne_ cok iyi çıkmış maşallah.
Aclik sekeri sabah su bile icmeden olculuyor M miyankizu ..
yefens kilo alimin nasil?? Benim de canim acayip aburcubur cekiyor.. ama yemiyorum.. 14 kilo almışım toplamda cok fena... bi dogurayim anasini saticam yeminlen..

asmakilit tatlım toplamda 8 kg almışım. Günde 2 öğün yemek kalanı full abur cubur tatlı. Beni frenleyen 1 haftadır aralıksız yediğim can erik oldu sayesinde bağırsaklarım çalıştı da biraz tartıda hafifledim

geçmiş olsun bunuda atlattın şükür,bende ay sonu gidicem şeker yüklemesi için. havuzlu hana bende gitmeye niyet ettim hamile bi arkadaşım var burdan onla beraber haftasonu gidicez yalovadan bakalım bi aksilik çıkmazsa bende haftasonu falan gecelik pijama ordan bakıcam

kizlar sabahtan beri belimde we kasiklarimda ozrllikle oturunca bir zonklama waru bu hftada sizde yasamismiydiniz? yorgunda degilim aslinda gayet guzel dinlendim pazar gunu haftya dinlenmis de basladm ama
Bende de oluyor 2-3 gündür regl ağrısı gibi kasıklarımda ve belimde . Hatta makata vuruyor , korktum doktora gittik açılma var mı diye aşağıdan baktı 47 mm çıktı bi sorun yok dedi . Biz farkında olmasak da yoruyoruz kendimizi , 4-5 gün makineye dahi Bulaşık çamaşır koymak yok dinleneceksin dedi , magnezyum verdi sabah ve aksam şase şeklinde suda eriyen . Bugün daha iyiyim sabahtan beri 2 kere oldu Ağrı hemen geçti . Senin haftalarında da olmuştu , yine yorgunluk ve rahim büyümesinden Demişti . Dikkat et kendine , geçmiş olsun...

Tesekurler herkese yefens bende acayip tatli cikolata abur cubur ne varsa yiyodun sanirm yemeyle alakasi yok sekerin ama yinede abur cuburu kestim kilo icin

Ya buarada lohusa gecelik pijama kac takim almayi dusunuyosnz hem hastanede hem evde giyilck

asmakilit canım geçmiş olsun,aksiyon dolu bir gece geçirmişsin, aman rüzgar iyi olsun da önemli olan o

D _defne_ canım bugün biz de Lulinda ile önce anneler günü etkiliğinde buluştuk sonra atladık eminönüne gittik
havuzlu hanın altını üstüne getirdik, lohusa gecelik ve pijama tk, body, pijama altı, bere, mendil, omuz örtüsü, kulot, sutyen, atlet aldık.
daha da alırdık da ellerimiz doldu bir de sabahın 10'undan beri ayakta olunca dayanamadık. daha yeni geldim eve düşün yani..
senin şekerin de gayet iyi, 50likte 2. saate bakılmıyor zaten, benim 183 cıkmıştı mesela, senin değerin gayet iyi.

Aaa sizdemi bugun ordaydiniz belkide birbirimizi gormusuzdur bileydim kocayi birakip gelirdm yaniniza kocayla alisveris iskence yani bende daha alicaklrm vardi ama daha halim kalmadi ya cok yorucuymus gercektn nealcami da sasirdim nelazim ne degil bebek icin heyecanlandm bi ana bi posta daha alisveris sart

Ayyy ne guzel bi dunyayi almissiniz.. ben de istiyorum.. pijama takimlarini kaca aldiniz?? Bi de sutyen bedenini nasil aldiniz??

Kızlar size özendim valla Ben daha bebek alışverişine çıkmadım haziran başı gibi çıkıcam. Şimdilik kendime iç dış çamaşır almakla yetiniyorum. Bol giyinmeyi sevdiğim için şimdilik bi kaç kıyafetim oluyo gerisine iyice şişince bakıcam

Biz oraya 13.30 gibi gittik belki de karsilasmisizdir. Ben birkac kez daha gidebiliirm, benim okul orada. Ama kesinlikle arabayla gittigim bir gun olur bir dahaki

Ayyy ne guzel bi dunyayi almissiniz.. ben de istiyorum.. pijama takimlarini kaca aldiniz?? Bi de sutyen bedenini nasil aldiniz??

Pijama tk, krem rengi hafif dantel islemeli, sabahligiyla birlikte 80.
bir de ayni sabahlikla giyilebilecek mavi gecelik aldik 50.
sutyen icin benim eskiden 80di, simdi 90 verdi
kulot M beden
atlet M beden
gecclikleri de kalibi genis diyip S beden verdi. Su anda sana olacak kadarini veriyor, dogum aninda gidecek kilolarla ilk gunler bile max bu kadar gobegin olur dedi. Bana kalsa L alirdim, calisanlar israr edince ben de uzatmadim, onlar daha iyibilir sonucta.

Biz tam o saatte cikmistik erken gittik cunku ayy yok bunyem bidaha eminonu kaldirmaz geri kalan buralardan artik iyi gunlerde kullanin aldiklarinizi insalah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…