2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Geçmiş olsun operacığım hayırdır bu akşam hepimize nazar değdi galiba benim kızda oynamadı daha yeni 1saat önce babasına tepki verdi ama ben strese girdim sende bundan sonra hareketlerini kısıtla kendini yorma ve bir yerlere uzanma artık zamanımız azaldı işler gecte olsa olur biz bebeğimiz ve kendimizi düşüneceğiz canım allaha emanet olun

Merhaba kizlar dun girip bakamadim hic baya yazilmis,rahatsizlik gecirenlere acil sifalar diliyorum.bende dun nerdeyse tum gun disardaydim bebek icin bisyler bakalim dedik bebek arabasi yatak falan.ama hic biseye karar veremedik.yoruldum bugunde toplayamadm kndimi hala zamanda yaklaktikca stres oluyorum ben benim esimde hemen olsum bitsin istiyo ama arastirmadan karar verilmiyo arastirdikcada kafa karisiyo daha cok bakalim napicaz sevcanf gorumcene allah sifa versin canim. opera olmadi bi git canim aklinda kalmasin kotu bi durum yoktur umarim haberdar edersin

Sağol canm benm sizin desteğiniz bu zmana kadar hep ayakta tuttu beni gerçekten burda okuyup öğrendiklerim iyi ki varsiniz hepiniz bende seni öpüyorum tatlisim :) yüzümü guldurdun...

Amin canm çok sağol inş hersey guzel olacak... hepimiz için.

Sago
Sağol canm benm bizde seni öpüyoruz :) desteğiniz öyle mutlu etti ki beni allah razı olsun hepinizden.

Amin canm benm inşallah hersey yolunda gider. Tabi önce Rabbime sonra da onun vesilesi ile doktorlara emanet kuzularimiz verdiğin örnek içimi rahatlattı tatlım çok sağol

Sağol canm benm inş hersey yolunda gider desteğiniz le güç buldum gerçekten verdiğiniz örnekler de bana Umut oldu allah razı olsun :)

Sağol canm inş güzel olcak hersey artık kafama takma maya karar verdim zaten çok üzüldüm çok ağladım ama böyle elimden bişey gelmiyor sonuçta dediğin gibi inanmaya başladım bende desteğin için Sağol tatlim

Canm allah razı olsun sizden verdiğiniz örnekler bana Umut oldu inş hersey guzel olacak gerçekten kardeşim olarak görüyorum ben de hepinizi hatta gormedigim halde özlüyorum :) merak ediyorum böyle bişey demek ki...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun aminnnn...

Canım o kasılmalar ben de o kadar çok ki sana anlatamam. Ben hergün evden 9-10 gibi çıkıp akşam 7-8 de dönüyorum. Doğursam doğururdum valla. Artık bebek çok hareketlendi. Normal bence böyle şeyler hissetmemiz.

Kizlar doktora mesaj attim, hastaneye yonlendirdi. Nst ile bakildi, usg ile bebege bakildi, vaginal olarak usg ve tuse yapildi. Acilma yok, bebek saglikli, sanci bir tane cikti ama kasilmalari hemsire de nobetci doktor da gordu, evim yakin diye yolladilar aksam 7de tekrar nst cekilecek.
Kasilma hep oluyordu ama bu sefer o kadar uzun suruyor ki, 40 saniyeden uzun surmemeli diyorlar ya benim 5 dk falan suruyor.
Bugun ilk kez erken dogum yapar miyim diye korktum, hicbir seyim hazir degil. Yogun bakimda bebegi olan bir anne gordum, kalbinde problem varmis bebegin, sutunu getirmis, aksam yine sut getirecekmis, gunde 1 kez gorebiliyormus sterilizasyon nedeniyle.Hic kimse yasamaz insallah boyle seyleri ama gorunce cok uzuluyor insan

Cok gecmis olsun sadece korkutuyodur senin ufaklik umarim sakin olmaya calis bisey olmaz insalah bende korkmaya basliyorum artik hazirlanmak lazim galiba

Herkese iyi pazarlar arkadaşlar benim alışveriş planlarım suya düştü benim koca üşendi çıkmaya yorgunum dedi yattı. Benimde moralim bozuldu başıma bi ağrı girdi 3 saat yattım zorla kalktım kalktım hala başım ağrıyo. İlk bebeğimiz ama adamda heves diye bişey yok umrunda değil yaa düşündükçe sinir basıyo. Size daha önce linkini attığım bebek arabasını dün gördüm bi mağzada çok dandik bişeymiş pazar arabası gibi ses çıkıyo tekerinden. İnternetten ne kadar baksanda gidip görmeden almamak lazım.

Çok geçmiş olsun tatlım , inşallah zamanında doğacak sen endişelenme çok yorma kendini ve istirahat et . Daha önce yazmiştim bana da erkek doğum olabilir dedi doktorum , bugün yavaş yavaş geze dinlene e- bebekten tüm alışverişi yaptık . Yarın yıkama ütüleme yapar , çantayı hazırlar koyarım nasipse . Herşey yolunda gidecek senin için de eminim ama tedbirli olmakta da fayda var

Aynen, sakin bakmadan alma. Esin icin de bisey diyemiyorum, sanki 7. Cocugu yapiyoruz havasina giriyorlar. Kimi babalar ne kadar hevesli kimisi de boyle vurdumduymaz. Benimki zaten her konuda son dakkaci oldugu icin bu konuda artik kizmiyorum bile, kavga etmekten yoruldum.. sen de uzme kendini sakin.

insallah canim yaa.. hamileligin her doneminde ayri endiseler yasiyoruz, normal gebeler bizim kadar kendilerini dinliyor mu yoksa bizimki paranoya mi acaba? Simdi tekrar nst ye gidicez, benim doktorum da oraya gelecekti bir dogumu bir erken hafta gebeligi olup sancisi olan vardi, bakalim benim icin ne degerlendirme yapacak..

Uzme kendini,bizde du bebek arabasi ve yatak bakalim dedik.besik mi yoksa buyuyen yatak mi bakip gorelim dedik.benim esimde hemem olsun bitsin istio ilk gordugu bebek arabasina tamam bu olsum falan dedi.o yuzden tek sıkıntı yasayan sen diilsin hemen hemen hepsi ayni gibi takma kafana canim.ben gezdikten snra kafamda oturur dedim simdi daha cok karisti.bi kiyafetleri hazir bebegin.dolabi yatagi bebek arabasi yok

Inşallah sorunsuz geleceksin doktordan , haberdar et ama olur mu .. Şu Temmuz ortasını bi görsek , 34. Haftayı doldursak , ondan sonra tamamen olmasa da içim rahat edecek . Rabbim korusun evlatlarımızı , herkesinkini ...

opera , marpesa haklısınız kendimi üzmemem lazım ama hormonlardanmıdır nedir kafama takılıyor. Kendi işi olunca sabahın köründe düşüyoruz yola. Benim oğluşumda anladı babasının huyunu tekme atarken babası elini koysa hemen duruyo yüz vermiyo ohh olsun

kizlar esimin ablasi vefat etti maalesef kizimda sabahtan beri iyiydi ama basladi yine topaklanmaya bi yerlerde korkmaya basladim opera senin kasilma dedigin sey nasil oliyodu cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…