Geçmiş olsun operacığım hayırdır bu akşam hepimize nazar değdi galiba benim kızda oynamadı daha yeni 1saat önce babasına tepki verdi ama ben strese girdim sende bundan sonra hareketlerini kısıtla kendini yorma ve bir yerlere uzanma artık zamanımız azaldı işler gecte olsa olur biz bebeğimiz ve kendimizi düşüneceğiz canım allaha emanet olunKizlar selam, iyi pazarlar..
dun bebek odasi geldi, oncesinde o odadan bazi esyalari bizim odaya tasidik ama ben esya falan tasimadim sadece elektrik supurgesini kullandim. Sonra pazara gittik hizlica alip ciktik, yemek yaptim falan. Bir de bacaklarimda uc bes tuy vardi makineyle egilip aldim onlari, o ara 10 dk falan egildim. Sonra da banyo yapip 5 parca utu yaptim. Hepsini ayrintili yazdim yani anormal bir yorgunluk olmadigini anlayin diye ama sabahi sabah ettim. Kasilmalar korkuttu beni, zaten utuye baslarken vardi keske yatsaydim o ara. Acile gidecektim nerdeyse, dun de konusmustuk ya hep, 1 saat gecmzse dogum basliyor olabilirmis..
sabaha karsi 6 gibi azaldi kasilmalar ama psikolojim bozuldu resmen, dogum olsa hicbir seyim hazir degil, yikamadim bile hicbir seyi
Canım çok güzel:) isimliğini nerden yaptınız?heje yukledim galiba
Sağol canm benm sizin desteğiniz bu zmana kadar hep ayakta tuttu beni gerçekten burda okuyup öğrendiklerim iyi ki varsiniz hepiniz bende seni öpüyorum tatlisim :) yüzümü guldurdun...Olmadi ama simdi.. ne demek moralim yerlerde.. olmaz oyle sey.. guclu olacaksin ki bebiş senden guc alsin.. ne olursun biraz daha gayret. Her sey cok guzel olacak emin ol.. o cok kuvvetli bir bebek.. neler gordu geçirdi. Annesinin de kuvvetli olmasi lazim.. rabbim yar ve yardimcin olsun.. umit kesmek, kotu seyler düşünmek yok.. anlastik mi?? Hepimiz yaninda duaciniz öpüyorum göbüşten
Amin canm çok sağol inş hersey guzel olacak... hepimiz için.Canim bunlar bebegini kaybedecegin anlamina gelmiyor ki allah korusun suan dogsa bile zaten yasar kesinlikle sadce biraz kuvezde kalir okadar kotu dusunme sakin rabbim yardimcin olsun 30. Haftada dogan bebekler var evet zor bi surec ama caresiz degil yani benim de erken dogum ihtimalim var ama iyi dusunuyorm insalah allah daha beterinden korusun korkma hicbisey olmaz..
Sağol canm benm bizde seni öpüyoruz :) desteğiniz öyle mutlu etti ki beni allah razı olsun hepinizden.caniminici cok zor bebeğine bisey olcak korkusu seni cok iyi anlıyorum benim bir erken dogum kaybum oldugu icin ama. icine kotu dusunceler girmesine izin verme hep konus ona ne kadar ihtiyacin olduğunu anlat dinler o annecigini dogumdada güzel bir hastane ve iyi yogun bakim sartlarinda Allah korusun erken bile dogsa o tutunur hayata icini ferah tut yeter cok opuyorum kizinida senide
Amin canm benm inşallah hersey yolunda gider. Tabi önce Rabbime sonra da onun vesilesi ile doktorlara emanet kuzularimiz verdiğin örnek içimi rahatlattı tatlım çok sağolEsilacığım geçmiş olsun hemen karamsarlığa kapılma allahın izniyle sağ salim kucağına alacaksın inşallah 2015 te doğum yapacaklar topiğinde biri vardı onun ikiz di rahim ağzı kısalığı yüzünden dikiş attılardı son bir ay dikişler attı ama o sürekli dinlendi 36 hafta doğum yaptı maşallahı var onunda bebeklerin hatta bebeklerden biri diğerine göre geri deydi sen şimdiden pes edersen olmaz hem kendine hem de bebeğine daha çok zarar verirsin iyi beslen sürekli sol tarafına yat az kaldı canım yüz dük yüz dük kuyruğuna geldik günler yaklaştıkça korkularımız çoğalıyor haklısın ama korkularımızın bizi ele geçirmesine izin vermeyelim iyi düşünelim iyi şeyler olsun bebeklerimiz ve kendimizi emanet edebilecek en büyük ve yüce mevkiye rabbime emanetler üzülme canım
Sağol canm benm inş hersey yolunda gider desteğiniz le güç buldum gerçekten verdiğiniz örnekler de bana Umut oldu allah razı olsun :)Canımmmm ... Çok gecmiş olsun , sakın yıpratma kendini çünkü senin Kızın çoook güçlü defalarca kanıtladı bunu , eminim sağlıkla zamanında kucağında olacak . Benim çok yakın bi arkadasım 1.450 gr doğum yaptı , 29. Haftaydı ... Şimdi 3 Yaşında ve yaşıtlarından hiçbir farkı yok , çok da sağlıklı akıllı bi çocuk . Gönlünü ferah tut, herşey yolunda gidecek:)
Sağol canm inş güzel olcak hersey artık kafama takma maya karar verdim zaten çok üzüldüm çok ağladım ama böyle elimden bişey gelmiyor sonuçta dediğin gibi inanmaya başladım bendeCanim senin erken dogum kac haftalikti? Ne guzel su an pozitifsin ve kizini sevginle sarmaliyorsun. Ornek annemiz bizim
canim istersen kese icin gitme direkt kalp atisina baksinlar. Keseye vajinal kalp atisina karindan bakmislardi benim.
bu arada tupu nerde yaptirmistin, doktorun kim?
esilaecrin canim.. endiselenmekte haklisn ama kizlarin da dedigi gibi zaten su an dogsa kuvezde kalip yasayacak durumda. gelisimine falan takilma, her bebek tam gunuyla uyumlu olmuyor, sen bastan beri rahimle ilgili sorunu biliyorsun. Bundan sonra kendini hic yorma, surekli istirahat et, bebeginle konus, muzik dinleyin. Hepimiz senin bebegini saglikla kucagina alacagina inaniyoruz ama once sen inan
Canm allah razı olsun sizden verdiğiniz örnekler bana Umut oldu inş hersey guzel olacak gerçekten kardeşim olarak görüyorum ben de hepinizi hatta gormedigim halde özlüyorum :) merak ediyorum böyle bişey demek ki...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun aminnnn...@asmakilit maşallah küçük bey bizikilere abilik edecek doğum muhabbetine az kaldı.
@gucci85 geçmiş olsun benim sırt ve bel ağrılarım çok şimdi bile kıvranıyorum doktor olabilir dediği için önemsemedim. Eşime masaj yaptırıyorum biraz hafifliyo. Ama sanırım senin durum ciddi inşallah bi daha yaşamazsın korkutmaz seni ufaklık
esilaecrin bacım dualarımız seninle hiçbirimiz bu günlere klay gelmedik her bebek kıymetli ama bizim gibi hamile kalanlar için çok daha kıymetli. Yaşadığın sıkıntıyı anlayabiliyorum benimkide biraz haftasına göre geriden geliyordu çok üzüldüm doktorm şakaya vurarak sen zaten minyon tiplisin basketçi gibi kocaman bişey bekleme dedi. Erken doğum ihtimali aklına gelmesin gerekirse hastanede yatırırlar serumla falan beslerler zamanında doğum yaparsın. Bu saatten sonra bebeğin dogsa bile yaşayacaktır. Kilosuna takılma görümcemin kızı doğduğunda kumanda kadardı 10 gün geriden geliyordu çok hızlı büyüdü ve kilo aldı. Senin sevgin ve sütün onu hayatta tutacaktır. Biz burda kardeşten öte olduk bu nedenle dualarımız içten ve samimi Rabbim kabul edecektir. Onun dergahı ümitsizlik kapısı değildir. Hepimizi O'na emanet ediyorum.
Canım o kasılmalar ben de o kadar çok ki sana anlatamam. Ben hergün evden 9-10 gibi çıkıp akşam 7-8 de dönüyorum. Doğursam doğururdum valla. Artık bebek çok hareketlendi. Normal bence böyle şeyler hissetmemiz.Kizlar selam, iyi pazarlar..
dun bebek odasi geldi, oncesinde o odadan bazi esyalari bizim odaya tasidik ama ben esya falan tasimadim sadece elektrik supurgesini kullandim. Sonra pazara gittik hizlica alip ciktik, yemek yaptim falan. Bir de bacaklarimda uc bes tuy vardi makineyle egilip aldim onlari, o ara 10 dk falan egildim. Sonra da banyo yapip 5 parca utu yaptim. Hepsini ayrintili yazdim yani anormal bir yorgunluk olmadigini anlayin diye ama sabahi sabah ettim. Kasilmalar korkuttu beni, zaten utuye baslarken vardi keske yatsaydim o ara. Acile gidecektim nerdeyse, dun de konusmustuk ya hep, 1 saat gecmzse dogum basliyor olabilirmis..
sabaha karsi 6 gibi azaldi kasilmalar ama psikolojim bozuldu resmen, dogum olsa hicbir seyim hazir degil, yikamadim bile hicbir seyi
Cok gecmis olsun sadece korkutuyodur senin ufaklik umarim sakin olmaya calis bisey olmaz insalah bende korkmaya basliyorum artik hazirlanmak lazim galibaKizlar doktora mesaj attim, hastaneye yonlendirdi. Nst ile bakildi, usg ile bebege bakildi, vaginal olarak usg ve tuse yapildi. Acilma yok, bebek saglikli, sanci bir tane cikti ama kasilmalari hemsire de nobetci doktor da gordu, evim yakin diye yolladilar aksam 7de tekrar nst cekilecek.
Kasilma hep oluyordu ama bu sefer o kadar uzun suruyor ki, 40 saniyeden uzun surmemeli diyorlar ya benim 5 dk falan suruyor.
Bugun ilk kez erken dogum yapar miyim diye korktum, hicbir seyim hazir degil. Yogun bakimda bebegi olan bir anne gordum, kalbinde problem varmis bebegin, sutunu getirmis, aksam yine sut getirecekmis, gunde 1 kez gorebiliyormus sterilizasyon nedeniyle.Hic kimse yasamaz insallah boyle seyleri ama gorunce cok uzuluyor insan
Çok geçmiş olsun tatlım , inşallah zamanında doğacak sen endişelenme çok yorma kendini ve istirahat et . Daha önce yazmiştim bana da erkek doğum olabilir dedi doktorum , bugün yavaş yavaş geze dinlene e- bebekten tüm alışverişi yaptık . Yarın yıkama ütüleme yapar , çantayı hazırlar koyarım nasipse . Herşey yolunda gidecek senin için de eminim ama tedbirli olmakta da fayda varKizlar doktora mesaj attim, hastaneye yonlendirdi. Nst ile bakildi, usg ile bebege bakildi, vaginal olarak usg ve tuse yapildi. Acilma yok, bebek saglikli, sanci bir tane cikti ama kasilmalari hemsire de nobetci doktor da gordu, evim yakin diye yolladilar aksam 7de tekrar nst cekilecek.
Kasilma hep oluyordu ama bu sefer o kadar uzun suruyor ki, 40 saniyeden uzun surmemeli diyorlar ya benim 5 dk falan suruyor.
Bugun ilk kez erken dogum yapar miyim diye korktum, hicbir seyim hazir degil. Yogun bakimda bebegi olan bir anne gordum, kalbinde problem varmis bebegin, sutunu getirmis, aksam yine sut getirecekmis, gunde 1 kez gorebiliyormus sterilizasyon nedeniyle.Hic kimse yasamaz insallah boyle seyleri ama gorunce cok uzuluyor insan
Herkese iyi pazarlar arkadaşlar benim alışveriş planlarım suya düştü benim koca üşendi çıkmaya yorgunum dedi yattı. Benimde moralim bozuldu başıma bi ağrı girdi 3 saat yattım zorla kalktım kalktım hala başım ağrıyo. İlk bebeğimiz ama adamda heves diye bişey yok umrunda değil yaa düşündükçe sinir basıyo. Size daha önce linkini attığım bebek arabasını dün gördüm bi mağzada çok dandik bişeymiş pazar arabası gibi ses çıkıyo tekerinden. İnternetten ne kadar baksanda gidip görmeden almamak lazım.
Çok geçmiş olsun tatlım , inşallah zamanında doğacak sen endişelenme çok yorma kendini ve istirahat et . Daha önce yazmiştim bana da erkek doğum olabilir dedi doktorum , bugün yavaş yavaş geze dinlene e- bebekten tüm alışverişi yaptık . Yarın yıkama ütüleme yapar , çantayı hazırlar koyarım nasipse . Herşey yolunda gidecek senin için de eminim ama tedbirli olmakta da fayda var
Uzme kendini,bizde du bebek arabasi ve yatak bakalim dedik.besik mi yoksa buyuyen yatak mi bakip gorelim dedik.benim esimde hemem olsun bitsin istio ilk gordugu bebek arabasina tamam bu olsum falan dedi.o yuzden tek sıkıntı yasayan sen diilsin hemen hemen hepsi ayni gibi takma kafana canim.ben gezdikten snra kafamda oturur dedim simdi daha cok karisti.bi kiyafetleri hazir bebegin.dolabi yatagi bebek arabasi yokHerkese iyi pazarlar arkadaşlar benim alışveriş planlarım suya düştü benim koca üşendi çıkmaya yorgunum dedi yattı. Benimde moralim bozuldu başıma bi ağrı girdi 3 saat yattım zorla kalktım kalktım hala başım ağrıyo. İlk bebeğimiz ama adamda heves diye bişey yok umrunda değil yaa düşündükçe sinir basıyo. Size daha önce linkini attığım bebek arabasını dün gördüm bi mağzada çok dandik bişeymiş pazar arabası gibi ses çıkıyo tekerinden. İnternetten ne kadar baksanda gidip görmeden almamak lazım.
Inşallah sorunsuz geleceksin doktordan , haberdar et ama olur mu .. Şu Temmuz ortasını bi görsek , 34. Haftayı doldursak , ondan sonra tamamen olmasa da içim rahat edecek . Rabbim korusun evlatlarımızı , herkesinkini ...Aynen, sakin bakmadan alma. Esin icin de bisey diyemiyorum, sanki 7. Cocugu yapiyoruz havasina giriyorlar. Kimi babalar ne kadar hevesli kimisi de boyle vurdumduymaz. Benimki zaten her konuda son dakkaci oldugu icin bu konuda artik kizmiyorum bile, kavga etmekten yoruldum.. sen de uzme kendini sakin.
insallah canim yaa.. hamileligin her doneminde ayri endiseler yasiyoruz, normal gebeler bizim kadar kendilerini dinliyor mu yoksa bizimki paranoya mi acaba? Simdi tekrar nst ye gidicez, benim doktorum da oraya gelecekti bir dogumu bir erken hafta gebeligi olup sancisi olan vardi, bakalim benim icin ne degerlendirme yapacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?