Biberonun içindekiler dağıtacağım biberonlar o dışı eve gelince fark ettik kumbaraymış bunları hastane ve eve gelenlere vereceğim ayrıca çikolata vericem hayırlısı olsuna gelenlere bu arada Komşum kurabiye yapacak yeterli olur herhalde mevlütün biberon şekerleri farklıAyyyy ne cici seyler bunlaarr..
biberonun icindekiler ne, seker gibi bir sey mi? Ben magnet mi alsam ne alsam bilemedim. Cikolata mi versem yesinler gecsin, herkesin dolabi magnet deposu olmus durumda
Çok güzel bunlar güle güle kullanın araba olan sepetmi canım çok şirinheje yukledim galiba
Olur tatlim cok sewinirim :)Biz çıktık doktordan. 10 gun ilerdeyiz. 2368 gr olmuşuz.. parmagimizi emiyoruzkocaman dudaklarimiz var bi de.. onun disinda 3 haftada 1 kilo aldigimiz icin tebrik edildik.. her sey yolunda.. bacak agrilari icin yapacak bir sey yokmuş.. Çekicez mecbuuuuur.. bundan sonra 2 haftada 1 kontrol ve nst.. bebegin can sıkıntısını olcecekmis.. cok sıkılıyorsa cikaracakmis..
G gelartikannecim tatlim bi arkadasim var okul müdürü aksam veya en gec pazartesi sorup öğrenebilirim.
Teşekür ederim canım bugun bir arkadaş anlattı onun çevresinde bir kaç kişi vajinal ultrason sonrası kanaması olmuş düşük yapmış hastahnede falan yatmışlarCanım benimde kese için vajinal yapılmıştı kalp atışı için normal bir sorun olmadı çok şükür
Partimizden bir kaç kare
opera inşallah canim.. her ayını kutlariz biz bu gidişle.. zor kavuştuk ya.. senin komsular da kırkı çıkınca Mevlüdünü okuturlar
Tüm karnın taş gibi ya da tahta yüzeyi gibi sertleşiyor . Bi tarafta toplanma gibi değil de tüm karnında oluyor o toplanma . Bi tarafta oluyorsa o tamamen Bebeğin hareketi oluyormus , kasılma değilmiş . Sevinmekte haklısın yani :)kizlar ya kasilma denilen şey nasil bisi bebek sanki.bi tarafa toplaniyo gibi tumsek oluyo bi taraf omu bu ara cok sik.olmaya basladi bende bebeğim harekwt wsiyo diye seviniyodum ama
Benimde sabah görümcem rahatsiz soylemistimdaha oncede aksam kotulesmis iyice sabah eşim apar topar gittiler sabah biraz korktum galiba kasik bel agrim oldu su an bile hafiflede var arada kiz icerde toplaniyo artik böyle agrili sizili devam etcez galiba bu yola
benimde yarin kontrolum vardi esim isi vsr diiyd car almistik yarin ariycm bi bende acile gitsemmi diye düşünmedim değil kasilmami oldu sendedeGecmis olsun canim.. sen dikkat et kendine, gorumcene acil sifalar diliyorum.
ben de gidip bir nst mi cektirsem noktasina geldim, doktorum da yurt disinda
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin Sende kendini yüzüp bebeği strese sokmaBenimde sabah görümcem rahatsiz soylemistimdaha oncede aksam kotulesmis iyice sabah eşim apar topar gittiler sabah biraz korktum galiba kasik bel agrim oldu su an bile hafiflede var arada kiz icerde toplaniyo artik böyle agrili sizili devam etcez galiba bu yola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?