2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

quzu çok çok tebrikler, buluşmuşsunuz minik kuzuyla... Sıhhatiniz, keyfiniz çok olsun. Gazsız, bol sütlü günler dilerim :) Gün sayanlara da darısı başınıza diliyorum...

Onca tedavi ve süreçleriyle başa çıkmış kadınlar anneliklerini mi sorguluyor :)
Lohusalıktan önce hamilelik sendromu var kesin :)
Enfes anneler olacaksınız. Tecrübelerinizle hepimize de yol göstereceksiniz...

Not: Popolarınızı açıkta bırakmayın :)))))

Taze annecikler bişey soracağım :) Bebeği gece gündüz 2 saatte bir emziriyor muyuz cidden :)

Inşallah,
Yarın kontrolüm var. Bugün Tesadüfen doktorumla karşılaştım restorantta. Her gece telefon bekliyorum senden dedi. En geç Cumartesi doğurmam lazım. Doktorum Pazartesi tatile gidiyor.

Suni sancı ile niye doğumu başlatmıyorlar canım sen mi istemiyorsun? Bizim ailede genetik resmen kimse doğurmuyor en az 5-6 gün geçiyor günleri suni sancı ile doğuyor çocuklar hep :) Ben yetiştim sana neredeyse 4 gün sonra kısmetse pırtlıcam hala bi haber alamadık senden :)

Hayırlı olsun canım güle güle büyütün kızınızı rabbim sağlık sıhhat versin benim kızımda 2880 doğdu ama şu anda bildiğin meme canavarı toparlanır o merak etme

Buarada bakim konusuna gelince bende ilk gunler cok,korkuyodm bakabilcekmiyim diye psikolojim bozulmustu gizli gizli agliyodm herkesten nasil bakicam diye ama gercekten oyle bi guc geliyoki sanki kirk yillik annesin esim bile dediki ben senden bukadar iyi bir performans beklemiyodum dedim sen beni ne sandinnn hic korkmayin yani ama suan sanki ustunden tir gecmis bide ustune 10 kisiden dayak yemis gibiyim hucrelerime varana kadar heryerim agriyo okadar yorgunum ki anlatamam..

01inci her mizirdandiginda, mizirdanmazsa 2 saate bir. Ama2 saat hesabi nasil yapiliyo onu cozemrdim. Mesela saat 2 de emmeye başladı 20dk sag 20 dk sol arada gaz cikar uyu uyan kavga dövüş derken saat 3 de memeden düştü 2 saat o zamanmi başlar yoksa 2 de mi başlar. Sabah 8 de kahvalti etmis birisaat 12 de 4 saat once yemek yedim der ya.. o kafami karıştırıyor. Bi de benimki gece duzen tutturdu. Aksam 22.00, 00.30 03.30 06.30 seklinde kendiliginden uyanip meme istiyo. Ben de bozmuyorum illa 2 saat diye.
S sevimli26 ay o kuzuyu yerim ben maşallah Allah nazarlardan saklasin yıldızı yuksek olsun nazar degnesin.

Hayırlı olsun canım güle güle büyütün kızınızı rabbim sağlık sıhhat versin benim kızımda 2880 doğdu ama şu anda bildiğin meme canavarı toparlanır o merak etme

Çok sanslisin maşallah bir bizim ki meme canavari değil alamıyor birturlu ağzına zayıf ondan mi acaba annesi çok üzülüyor veriyorum ağzına iki buklum oluyor zaten minicik sonra sagmaya devam diyorum

S sevimli26 ben o kuzuyu yerim.. yemin ederim kokusu geldi burnuma, ayaklarını ellerini öperim onun :)
yalnız bana sanki kalın giydirmişsin gibi geldi, hani kolsuz body giydirelim falan diyoruz ya, biraz fazla mı giymiş acaba dedim
gulsennnn süt kısmına takılma yavaş yavaş kavrama ve emme refleksi gelişecektir. sen kilosunu takip et doktorla, sütün yetmediği yerde mamayla zaten takviye ediyorsun. üzülmek yasak artık sana
bu arada meğer benim gibi korkuları varmış herkesin, ben de söyleyemiyorum da kimseye, madem korkuyordun niye bu kadar ugrastın da yaptın demezler mi diye. demek ki yalnız değilmişim..
bu arada herkes doğurunca topiğin ismi ne olacak? 2015 yazında doğan tüp bebekler mi? Tüp oldugunu unuttuk artık ama diğer topiklerden de hep bu ortak emekler, çabalar ayrıştırmıştı bizi..
amaaann ben de neleri düşünüyorum, doğursam da bunları düşünmeye vakit bulamasam

O korkuyu yaşamayan anne adayı yoktur herhalde doğum yaklaştıkça ben oturup ağlıyordum ya bakamazsam diye Rabbim öyle bir sistem oturtmuş ki bildiğin doğum yapıyorsun ve her türlü annelik becerisi ile yükleniyorsun matrix gibi ağrılara gelince yatağa yatıp kalkamadım hamilelik öncesinde açılan kemiklerimiz kapanışa geçmiş bu yüzdende ağrı yapıyormuş ben önceden kullandığım vitaminlere devam ediyorum biraz faydası oldu sende dene birde çok ağrı olunca parol içiyorum

Çok sanslisin maşallah bir bizim ki meme canavari değil alamıyor birturlu ağzına zayıf ondan mi acaba annesi çok üzülüyor veriyorum ağzına iki buklum oluyor zaten minicik sonra sagmaya devam diyorum
Alır annesi merak etme benim doğum yaptığım gün emzirme hemşiresi bildiğin meme ucumu iki parmağıyla sıkıştırıp bebeğimin ağzına öyle soktu ve elini hiç çekmedi o iyice emene kadar yengemede öyle gösterdi ben daha doğrulamıyordum yoğun bakımdan çıkalı yarım saat olmuştu bebeği emzirirken altına yastık koy çok faydası oluyor benim eşim bana emzirme yastığı dikti onu kullanıyorum

Tulumu ince teyzesi Dr erken doğduğu için hemen açılmayın dikkat edin dedi inşallah hayırlısıyla lulindayla sende evlatlarınızı kucağınıza alın bir avazda kurtul un allaha emanet olun

cok cok tskrler cnm g7zel delklerin icin darisi basna

maşallah bebisine cnm cok tskrler zayif olnca insann ici b8 garip oluyo iste anne yuregi boyle bisiymis demk

Basladigin saatten hesapliyosun canim bizde mamayi oyle yapiyoruz

Aynen canım ben 24saatte tam 12kez kaldırıyorum enfazla 3saate kadar dedi doktor. Sürekli emzirki sarılık olmasın çabuk büyüsün.

uyku düzeniniz ne durumda peki yani nasıl dayanıyor insan :) bebek uyurken birini başında bekletiyor musunuz? nöbetleşe mi bakıyorsunuz yani yoksa emziriyoruz bizde bebekle birlikte yatıyor muyuz?

asmakilit bence emme bittikten sonra sayılır yoksa 2 saatte bir olmuyor ki saat başı oluyor neredeyse :) saat 2de kalktık 1 saat emdik oldu 3 ozaman 5te yeniden bence, böyle daha mantıklı geldi yinede doktora soralım bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…