Yaaa mahvoldum yaa izlerken herkesin mucizesi gercek olur insalah bizim gibi..Dokunuşlara bayılan ben (kırmızı noktalılar dahil :) ) bunu görünce bayıldım, çok mutlu oldum...
Mucizeler hiççççç bitmesin... Herkesin mucizesi gerçek olsun sağlıkla, sıhhatle, şansla...
(en çok @coolfire için diliyorum... Endişelendiğin sağlık sorunları seni hiç üzmesin, inanmaktan hiç vazgeçme...)
Dokunuşlara bayılan ben (kırmızı noktalılar dahil :) ) bunu görünce bayıldım, çok mutlu oldum...
Mucizeler hiççççç bitmesin... Herkesin mucizesi gerçek olsun sağlıkla, sıhhatle, şansla...
(en çok @coolfire için diliyorum... Endişelendiğin sağlık sorunları seni hiç üzmesin, inanmaktan hiç vazgeçme...)
ay cok sevindim..benimde alttan muayene yapinca kanama olmustu..dün ki kontrolu tetiklemis olabilir..@opera sendemi bi muayene olsan acabaKizlaaaaarrrrrr !!!!!!
Lulinda doguruyooooorrrrr !!!!
Kanamasi olmus, sancilar 10 dk da bir iken hastaneye gittiler. Acilmasi 1-2 cm imis yatisini yapmislar..
Hep beraber buradan new york'a guzel dileklerimizi ve dualarimizi gonderelim
Ben silikon uç olmadan emziriyorum gazı çok var sürekli bacaklarını kendine çekip ağlıyor karnına ve topuklarina elma yağı sürüp masaj yap dediler yaptım 5 dk arayla tuvaletini yaptı artık deneme geldi yoksa elma yağının etkisimi bilemiyorumo kadar kaka yapiosa doyuyodur o zman daha çene kuvetlenmemis..su 40ini atlatirsak hersey yoluna girer inşallah..bide internette silikon uc ta hava yutuo gaz oluo demişler..bizimkinin gaz problemi var..silikon uc yüzünden mi diye düşünmeye başladım..seninkinin gazi nasil kivraniomu sık sık..
Ben de zeytinyağıyla.karnina masaj yapiyorum. Dunden beri inanilmaz bir sancisi vae. Biogaia aldim verdim bakalim ise yarayacak mi..Ben silikon uç olmadan emziriyorum gazı çok var sürekli bacaklarını kendine çekip ağlıyor karnına ve topuklarina elma yağı sürüp masaj yap dediler yaptım 5 dk arayla tuvaletini yaptı artık deneme geldi yoksa elma yağının etkisimi bilemiyorum
ay cok sevindim..benimde alttan muayene yapinca kanama olmustu..dün ki kontrolu tetiklemis olabilir..@opera sendemi bi muayene olsan acaba
Elma yağı dene olmazsa çok iyi geldi benimkine ilk kez ağzından gaz çıkardı, bir fincan ılık suya 1 çay kasisigi kimyon koyup iyice eritip 1 çay kaşığı bebeğe ver geri kalanını sen iç dedi ama ben elma yakından memnun kaldığım için onu yapmadımBen de zeytinyağıyla.karnina masaj yapiyorum. Dunden beri inanilmaz bir sancisi vae. Biogaia aldim verdim bakalim ise yarayacak mi..
Ben de aldım bir kenara koydum ama yıkayıp bavula koymadım. İyi fikir amaBen burada kiralamamak için getirdim Türkiye den ne olur ne olmaz diye. Ilk günler süt artsın diye gerekebiliyormuş. Siz almasanız da olur. Duruma göre hemen halledebilirsiniz.
Bende öyle bir düşünce olmadı ama.. Doktorum sezeryanla ilgili hiçbirşey söylemedi. Şu an durum normal doğumu gösteriyor. Ama doğum esnasında tehlikeli bir durum oluşursa alırlar tabiki sezeryanla.KiminIn doktoru öyle uygun gördü, kimi erken doğum( genelde ikizler), kimi de kendi isteğiyle. Ama genel olarak tüp bebek olduğu için hem annelerin hem doktorların yaklaşımının biraz daha sezaryen yanlısı olduğunu görüyorum. Zaten zar zor oldu, risk almayalım diye.
Isme karar verdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?