2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Yaaa mahvoldum yaa izlerken herkesin mucizesi gercek olur insalah bizim gibi..

Çok fena oldum yaaa.

Kizlaaaaarrrrrr !!!!!!
Lulinda doguruyooooorrrrr !!!!
Kanamasi olmus, sancilar 10 dk da bir iken hastaneye gittiler. Acilmasi 1-2 cm imis yatisini yapmislar..
Hep beraber buradan new york'a guzel dileklerimizi ve dualarimizi gonderelim
ay cok sevindim..benimde alttan muayene yapinca kanama olmustu..dün ki kontrolu tetiklemis olabilir..@opera sendemi bi muayene olsan acaba

Kizlar bn 32+2 deyim adete gore. Cuma gunki kontrolde fl degeri yani boyu geriden geldiginigordum ultrason kagidinda diger degerleri onde ama fl si geri ilkkez oldu uzamamis cocugum ck az uzamis esimde bn de aslinda kisa degiliz bn 1.68-esim 1.75. Ki bn kardeslerim arasnda en kisa boyluyum. Ya bi sikinti olurmuki dr a da sormayi akil edemedim bi dahaki kontrol 21 inde cumadan beri deli deli ruyalar goruyorum. Boy u ile ilgili. Bide suyum 9.2 dr um bnden ewhamli cikti her hfta nst yle bakcaz artik diyor. Bnde korkuyorumya boyu yetissin haftssina elimden gelip yapabilcegim sunu tuket fln dediginiz birsey war mi kizlar ? We sizce fl neden geri kaldiki

Ben silikon uç olmadan emziriyorum gazı çok var sürekli bacaklarını kendine çekip ağlıyor karnına ve topuklarina elma yağı sürüp masaj yap dediler yaptım 5 dk arayla tuvaletini yaptı artık deneme geldi yoksa elma yağının etkisimi bilemiyorum

Ben de zeytinyağıyla.karnina masaj yapiyorum. Dunden beri inanilmaz bir sancisi vae. Biogaia aldim verdim bakalim ise yarayacak mi..

ay cok sevindim..benimde alttan muayene yapinca kanama olmustu..dün ki kontrolu tetiklemis olabilir..@opera sendemi bi muayene olsan acaba

Yaa evet fanfini mantigi diyorsun fakat benim doktor alttan muayeneye hic yanasmiyor. Esim nasilsa dogumda adam saatlerce gorecek simdi erteleyebildigi kadar erteliyordur diyor
G gelartikannecim canim sen o degerlere hic takilma bir anormallik olsa soylemez mi doktor?? Benim de o degerlerde cok cok onde olan da oluyor epey geridenbgelen degerler de.. hatta sunu soyleyim, fl degeri onceki olcume gore daha dusuk cikti benim. Sapmalar hatalar olabilir cocuk kisalmadi ya icimde sen onlara hic takma kafani lutfen...

Lulinda vuhuuuu... tek avazda dogur inşallah.. alttan durtmenin faydaları.. opera sen kocayi ikna et..

Yok ya benim koca net konustu.. karnin burnunda neler dusunuyosun dedi. Ben de erkin korayin copculer sarkisi var ya, onu uyarladim dun sabah,
"Seksten yana sansim yoook
Agliyorum derdim coook" diye guluyor bana

Ben de zeytinyağıyla.karnina masaj yapiyorum. Dunden beri inanilmaz bir sancisi vae. Biogaia aldim verdim bakalim ise yarayacak mi..
Elma yağı dene olmazsa çok iyi geldi benimkine ilk kez ağzından gaz çıkardı, bir fincan ılık suya 1 çay kasisigi kimyon koyup iyice eritip 1 çay kaşığı bebeğe ver geri kalanını sen iç dedi ama ben elma yakından memnun kaldığım için onu yapmadım

Ben burada kiralamamak için getirdim Türkiye den ne olur ne olmaz diye. Ilk günler süt artsın diye gerekebiliyormuş. Siz almasanız da olur. Duruma göre hemen halledebilirsiniz.
Ben de aldım bir kenara koydum ama yıkayıp bavula koymadım. İyi fikir ama

Bende öyle bir düşünce olmadı ama.. Doktorum sezeryanla ilgili hiçbirşey söylemedi. Şu an durum normal doğumu gösteriyor. Ama doğum esnasında tehlikeli bir durum oluşursa alırlar tabiki sezeryanla.

İsmi çok düşünmedik açıkcası. Ben bu aralar bir kitap bulmaya çalışıyorum isim için. Bildiğin var mı?

Kızlar son durumu bildiriyorum:
Lulinda nın açılması olmadı, kanaması devam ettiği, tansiyonu yüksek seyrettiği ve idrarda protein cıktıgı için preeklampsi şüphesiyle sezaryene aldılar..

Ozaman bize hosgeldin Ali bebek demek düşer. Ee opera topigin tek normal doğumu sen mi olacaksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…