Allahım tez zamanda bi avazda kurtarsın inşallah canımAha hamilelik takvimim kendini imha etmiş. 1 hafta daha eklesem mi?
Ben 31. Haftada girmeye başladım canımDogum yapanlari tebrik ediyrm:) lulinda sana ve operayatez zmn da normaldogumlar diliyrm :) bnm suyum az oldugu icin dr um perinatolojiye yonlendirmisti biliyosunuz dr bakti kan akisi normal dedi suyum 9.2 imis. Ayin 21 inde gel birdaha bakalim kontrol etmis olalim hazir muayene parasi odemissin dedi . Medipolde sebahat atar gurel. Sagolsun ck ilgiliydi. Pzrtside kndi dr uma gidicz bakalim rutin kontrolumuz war. Bnm dunden beri sag kasigimda agri war kizlar ya kasilma degilde agri.bu neki ?
Bir sorum daha olcakti NST ye nzmn girmeye basladiniz sizler ?
Güzel soruKizlar ben de annelere bir soru soracagim:
Dogumdan sonra eve geldiginizde kac kg vermistiniz? Kac aylik hamileykenki kiyafetleriniz size olmaya basladi?
Lohusa pijamasi/geceligi satan adam 6 aylik haliniz gibi olursunuz dogumdan cikinca demisti.
Mesela 12 kg almis halde doguma gidip 6-7 kg vermis halde mi donuluyor
Canim bn 17 kilo falan almistim 68dim galiba doguma giderken suan 54 olmusum ama 1 ay oldu tabi ilk bir hafta hafif gobegim vardi ama oyle 6 aylik falan degil ama herkesin farkli olabilir tabi normal kiyafetlerim oluyo suan hemen hemenKizlar ben de annelere bir soru soracagim:
Dogumdan sonra eve geldiginizde kac kg vermistiniz? Kac aylik hamileykenki kiyafetleriniz size olmaya basladi?
Lohusa pijamasi/geceligi satan adam 6 aylik haliniz gibi olursunuz dogumdan cikinca demisti.
Kizlar ben de annelere bir soru soracagim:
Inşallah,Allahım tez zamanda bi avazda kurtarsın inşallah canım
Cnm yaninda hurma varmi bol bol yesene varsa o da tetikliyormus ya dogumuInşallah,
Yarın kontrolüm var. Bugün Tesadüfen doktorumla karşılaştım restorantta. Her gece telefon bekliyorum senden dedi. En geç Cumartesi doğurmam lazım. Doktorum Pazartesi tatile gidiyor.
Kızlar Günaydın
Bir elin parmakları kadar kalmissiniz hadi bakalım ilk kim doğuracak hayırlı sağlıklı bir şekilde tabiki. Ben 75ile girdim doğuma normaldd 62kiloydum. Şimdi 67 kiloyum 5kilo daha vercem hatta 7 versem daha iyi şişlikler daha yeni geçti. Bebegimin isilikleride çok şükür gecti. Perşembe günü işitme testi var hayirlisiyla onuda atlatiriz inşallah. Rabbim yardımcınız olsun inanin bebisleri kucaginiza alinca tüm sıkıntılı günler geride kalıyor. Bir gorseniz okadar tatlıki oğlum maşallah Rabbim sizlerede bu mutlulugu saadeti yasatsin. eşimi gorseniz pir dönüyor etrafinda altini temizliyor mamasini emdiriyor gazını çıkartıyor sanki kirk yillik baba :) hepiniz bu güzel günleri yaşayın inşallah. Öpüyorum hepinizi
yaaa ne guzel anlatmissinsen verirsin o kilolari da emzirdikce hatta istedogon kilonun altina bile dusersin bence sonucta cok kilo almamissin zaten..
bir taraftan cok korkuyorum ben. ya dogumda bir sorun olursa ya bebegimde bir sey olursa ya ben bakmayi beceremezsem.. geri donusu olmayan bir yol sonucta. siz de boyle abuk subuk korkular yasadiniz mi yoksa ben bu sicaklarda iyice psikopata mi bagladim
Bu konuda tek değilsin. Bende aynı durumdayım. Haberlerde bazen çıkıyo bebegi ısıtıcının yanında uyutup yakan anneleri falan gördükçe evham basıyo bana rüyamda doyuramadığımı ağlattığımı görüyorum. Korkuyorum yaa ya iyi bi anne olamazsam diyeyaaa ne guzel anlatmissinsen verirsin o kilolari da emzirdikce hatta istedogon kilonun altina bile dusersin bence sonucta cok kilo almamissin zaten..
bir taraftan cok korkuyorum ben. ya dogumda bir sorun olursa ya bebegimde bir sey olursa ya ben bakmayi beceremezsem.. geri donusu olmayan bir yol sonucta. siz de boyle abuk subuk korkular yasadiniz mi yoksa ben bu sicaklarda iyice psikopata mi bagladim
Bu konuda tek değilsin. Bende aynı durumdayım. Haberlerde bazen çıkıyo bebegi ısıtıcının yanında uyutup yakan anneleri falan gördükçe evham basıyo bana rüyamda doyuramadığımı ağlattığımı görüyorum. Korkuyorum yaa ya iyi bi anne olamazsam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?