Basladigin saatten hesapliyosun canim bizde mamayi oyle yapiyoruz
Mama emzirmeden daha kisa surede iciliyo ama.. biz de hastanede oyle yaptik mamayi 10 dakkada hupletiyo.. memeyi 40 dakka emiyo en az..
o kadar kaka yapiosa doyuyodur o zman daha çene kuvetlenmemis..su 40ini atlatirsak hersey yoluna girer inşallah..bide internette silikon uc ta hava yutuo gaz oluo demişler..bizimkinin gaz problemi var..silikon uc yüzünden mi diye düşünmeye başladım..seninkinin gazi nasil kivraniomu sık sık..01inci mamayi hastaneden verdiler biz goturmedik. Aptamil o da.. esemma mi ne bi mama varmis o cok iyiyimis ama pahaliymis. Onu cok tavsiye eden oldu. Benimki gecen hafta almasi gereken kiloyu almayinca mama.verin dedi doktor ama biz bir hafta daha meme vercez.
talkative_844 20 dakika sag 20 dakika sol emince rahat doyup uyuyo. Tek meme olunce 30 40 dakikaya hemen uyaniyo. Sanirim biraz az cekiyo. Silikon ucla emziriyorum ben de.. gunde en az 10 defa yapiyo kaka.
Hemen hemen her akşam 1 saat ağıt yakıyor sonra kaka yapip rahatliyoro kadar kaka yapiosa doyuyodur o zman daha çene kuvetlenmemis..su 40ini atlatirsak hersey yoluna girer inşallah..bide internette silikon uc ta hava yutuo gaz oluo demişler..bizimkinin gaz problemi var..silikon uc yüzünden mi diye düşünmeye başladım..seninkinin gazi nasil kivraniomu sık sık..
Var canım yiyorum hergün.Cnm yaninda hurma varmi bol bol yesene varsa o da tetikliyormus ya dogumu
Lulinda fanfinfon yapin fanfinfon.. noluyo lan der gelir valla oglan. hem normal dogumu kolaylastirirmis..
Kuzenim de aynı şeyi söyledi de, eşime söyledim. Yapamam ben o ne öyle kafasına kafasına dedi:)Günaydın kızlaaarrr...
Bugün doğum var mıydı? Tablo kaçıncı sayfada kaldı?
Lulinda artik fanfinfon mu yaparsiniz naparsiniz bilemem ama biz sizi bekliyoruz haberiniz ola
Az önce kontrolden geldim. Sabah gittim, kalp atışlarını tekdüze buldu ve kilo almamış. Ama kilo dert değil kafa kanala girmeye Başladığından kafa küçük görünüyor, ona takılma dedi. Sonra aynı gün 4 saat sonra gel nst de kalp atışına tekrar bakalım dedi. Orda kalp çok iyi çıktı. Sabah uyuyormuş meğer:)Suni sancı ile niye doğumu başlatmıyorlar canım sen mi istemiyorsun? Bizim ailede genetik resmen kimse doğurmuyor en az 5-6 gün geçiyor günleri suni sancı ile doğuyor çocuklar hep :) Ben yetiştim sana neredeyse 4 gün sonra kısmetse pırtlıcam hala bi haber alamadık senden :)
Oyy maşallah çok güzel bir prenses.Eki Görüntüle 1602661 buda benim prensesim
Az önce kontrolden geldim. Sabah gittim, kalp atışlarını tekdüze buldu ve kilo almamış. Ama kilo dert değil kafa kanala girmeye Başladığından kafa küçük görünüyor, ona takılma dedi. Sonra aynı gün 4 saat sonra gel nst de kalp atışına tekrar bakalım dedi. Orda kalp çok iyi çıktı. Sabah uyuyormuş meğer:)
Sonra çatı muayenesi yaptı. Ilk kez oldum bu arada. Hiç acımadı, ben çok abartmışım. Çatım normal doğum için müsaitmiş. Açıklık sıfır. Sezaryen istemiyorum dedi. Çünkü bebek ufak 3200 gibi. Kolay doğurabilirmişim.
Son olarak bir daha ki kontrol Cuma günü arada gelmezse. Orada karar veririz artık suni sancıya dedi.
Bu arada bu Pazartesi değil sonraki Pazartesi gidiyormuş. O Yüzden rahatladım, en azından aceleye getirmeyecek.
01inci mamayi hastaneden verdiler biz goturmedik. Aptamil o da.. esemma mi ne bi mama varmis o cok iyiyimis ama pahaliymis. Onu cok tavsiye eden oldu. Benimki gecen hafta almasi gereken kiloyu almayinca mama.verin dedi doktor ama biz bir hafta daha meme vercez.
talkative_844 20 dakika sag 20 dakika sol emince rahat doyup uyuyo. Tek meme olunce 30 40 dakikaya hemen uyaniyo. Sanirim biraz az cekiyo. Silikon ucla emziriyorum ben de.. gunde en az 10 defa yapiyo kaka.
Aglattin bre... ben de mümkün olduğunca sarip sarmalamaya çalışıyorum ama doktorumuz simbiyotik bi yaşama geçersiniz dikkat edin dedi..Dokunuşlara bayılan ben (kırmızı noktalılar dahil :) ) bunu görünce bayıldım, çok mutlu oldum...
Mucizeler hiççççç bitmesin... Herkesin mucizesi gerçek olsun sağlıkla, sıhhatle, şansla...
(en çokcoolfire için diliyorum... Endişelendiğin sağlık sorunları seni hiç üzmesin, inanmaktan hiç vazgeçme...)
SMA canim o dedigin mama biz onu kullaniyorz suan cok iyi dediler denedik bizde ama kakalarini kati yapmaya basladilr bu normalmi bilmiyorm zaten biz mama ile beslendigimz icin 2 3 gunde bir kaka yapiyolar insalah size mamaya gerek kalmaz da guzel guzel emerler..01inci mamayi hastaneden verdiler biz goturmedik. Aptamil o da.. esemma mi ne bi mama varmis o cok iyiyimis ama pahaliymis. Onu cok tavsiye eden oldu. Benimki gecen hafta almasi gereken kiloyu almayinca mama.verin dedi doktor ama biz bir hafta daha meme vercez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?