Dokunuşlara bayılan ben (kırmızı noktalılar dahil :) ) bunu görünce bayıldım, çok mutlu oldum...
Mucizeler hiççççç bitmesin... Herkesin mucizesi gerçek olsun sağlıkla, sıhhatle, şansla...
(en çokcoolfire için diliyorum... Endişelendiğin sağlık sorunları seni hiç üzmesin, inanmaktan hiç vazgeçme...)
Dokunuşlara bayılan ben (kırmızı noktalılar dahil :) ) bunu görünce bayıldım, çok mutlu oldum...
Mucizeler hiççççç bitmesin... Herkesin mucizesi gerçek olsun sağlıkla, sıhhatle, şansla...
(en çokcoolfire için diliyorum... Endişelendiğin sağlık sorunları seni hiç üzmesin, inanmaktan hiç vazgeçme...)
Kızlar son durumu bildiriyorum:
Lulinda nın açılması olmadı, kanaması devam ettiği, tansiyonu yüksek seyrettiği ve idrarda protein cıktıgı için preeklampsi şüphesiyle sezaryene aldılar..
Biz her akşam acı elma yağıyla ayaklarına masaj yapıyoruz çok faydası oluyorBen silikon uç olmadan emziriyorum gazı çok var sürekli bacaklarını kendine çekip ağlıyor karnına ve topuklarina elma yağı sürüp masaj yap dediler yaptım 5 dk arayla tuvaletini yaptı artık deneme geldi yoksa elma yağının etkisimi bilemiyorum
Bende ayakları ve karnına yaptım rahatlattı baya evetBiz her akşam acı elma yağıyla ayaklarına masaj yapıyoruz çok faydası oluyor
sevcanf her emmeye 40 dakika olmuo genelde sabah uyandiginda bi de gece uzun emiyo sonra 2 saat uyuyo ama 10 15 dakika emdiginde gun icinde 20 30 dakika.uyuyo yaygarayla uyaniyo. Seninkinin uyku duzeni nasil??
Bizimki de gece guzel uyuyordu. 10.30 da uyuyordu. 12.30, 03.30, 06.30 duzenli uyanip emiyordu taki dune kadar. 10 da bir agit baslatti gece 2 ye kadar. Meme verdim sakinlesti, cekince bagirdi. O kadar cok emdi ki.. en son annem mama verelim dedi.. 30 ml mama verdik biraz sakinlesti uyudu. Sabah 7 ye kadar. Bugun de sabah 7 den 12 ye kadar bil fiil emdi agladi.. 12 de sagdigim 70 ml sütü verdim uyudu 3 e kadar. Bu saate kadar uyanikti. 20 dk emiyo 20 dk uyuyo hop tekrar bi yaygara bagris cağrış yine meme yine 10 dk uyku yine meme. 7 saattir bu haldeyiz. Simdi yine yatirdim inşallah uyur 1 e kadar.cnm valla banyidan sonra 3 saat uyudu masallah bugün sabahları yine iyide geceleri iste bu saatlerde bi başlıyor aglamaya gazla susturana kadar anam agliyo geceleride 2.5 3 saat uyuyo bazen bazende yarim saatte kalkiyo daha ni duzenimiz yok yani anliycan canim sizin
Bizimki de gece guzel uyuyordu. 10.30 da uyuyordu. 12.30, 03.30, 06.30 duzenli uyanip emiyordu taki dune kadar. 10 da bir agit baslatti gece 2 ye kadar. Meme verdim sakinlesti, cekince bagirdi. O kadar cok emdi ki.. en son annem mama verelim dedi.. 30 ml mama verdik biraz sakinlesti uyudu. Sabah 7 ye kadar. Bugun de sabah 7 den 12 ye kadar bil fiil emdi agladi.. 12 de sagdigim 70 ml sütü verdim uyudu 3 e kadar. Bu saate kadar uyanikti. 20 dk emiyo 20 dk uyuyo hop tekrar bi yaygara bagris cağrış yine meme yine 10 dk uyku yine meme. 7 saattir bu haldeyiz. Simdi yine yatirdim inşallah uyur 1 e kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?