Teşekkür ederim. Daha ikinci testi yapmadım. İyice emin olayım soracağım. Gerçi hemşireye daha önceden sormuştum şuan için erken bir şey söylemek için demişti. İnşallah sıkıntı olmaz. Sizinde gününüz az kalmış sanırım bu topiği takip etmiyorum pek. Doğum gerçekleşmediyse sıkıntısınız geçer inşallah :) sağlıklı şekilde yavrunuzu kucağınıza alırsınız.Doktoruna bilgi verirsen birsey olmaz Allahın izniyle. Benim 18 saat süren kanamam oldu. Öyle kahve rengi falanda değil bildiğin adet kanaması. Pruloton iğne, progestan ve bol istirahat le atlattım çok şükür. İnşallah sende de bir sorun olmaz.
Gunaydin
opera haklisin karni burnunda karisinin kalbini kirmamasi gerekiyodu ama yapabiliyolar o yuzden sen kendini sakinlestir bak doguma okadar az kalmisken strese girme.
Benim geceden beri adet agrisi gibi agrim var sanci diye buna diyolar sanirim kasiklarima vuruyor bazen,bide dunden beri bi kasinti oldu orda.bu agriyla fln dogum yaptigimi gordum.
Az sonra doktora gidicez agrilara normal der mi bilmiyorum ama kasintiyida solucem nst yede giricem bakalim nasil cikicak sancilar
opera cigim üzme kendini. Hele ki şu son haftada dusuncesizlik etmiş ama eminim sırf erkekliğe mok surdurtmeme durumundadır. İçi içini yiyodur. Senin Önceliğin bebek..Çok yakında kucağında oğlusun olacak.Ayaklarının altını boynunu gobusunu öpmeye o kadar az kaldı ki..
Birkaç gündüz tansiyonum 13/9larda.. Sonra bi olcuyorum 11/8 .. Doktor bazı testler istedi bugün verdim. Korkuyorum. Aranızda tansiyonu yükselip böyle devam eden oldu mu? 32 yeni doluyor benim
Kizlaaaaarrrrrr !!!!!!
Lulinda doguruyooooorrrrr !!!!
Kanamasi olmus, sancilar 10 dk da bir iken hastaneye gittiler. Acilmasi 1-2 cm imis yatisini yapmislar..
Hep beraber buradan new york'a guzel dileklerimizi ve dualarimizi gonderelim
Aynısını ona söyledim hem dedim sezeryan senin için daha iyi bozulmamış oluyo
İnan seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı benim koca. Anlayışsız adam yaa sen şuan en zor zamanlarını yaşıyorsun ne olur azıcık alttan alsa. İnşallah vicdanı kemirir beynini.Gitti valla.. arabanin anahtarini birak ben kendim gidicem doktora dedim, birakti.
Tam kapiyi cekiyordu, bu davranislarinla doguma da yalniz gidicem dedim, carpti kapiyi cikti..
ölür musun öldurur musun???
Teşekkür
Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhaba kızlar,
11.08.2015 11.01 itibariyle oğlumuzu kucakladık. 7 saat saat süren sancılı normal doğum çabamiz sonucu Ali bey sezaryenle gelmeye karar verdi. 3200gr, 50 cm doğdu. 2 gündür hastanedeyiz. Bu akşam evimize geçiyoruz. Tebrik eden herkese cok teşekkürler.
Evimize geçince daha uzun uzun yazışırız.
Asayiş berkemal anlayacağınız:)
Öpüyorum hepinizi.
Maşallah maşallah.. gazsiz, bol sütlü gunleeeeerr..Merhaba kızlar,
11.08.2015 11.01 itibariyle oğlumuzu kucakladık. 7 saat saat süren sancılı normal doğum çabamiz sonucu Ali bey sezaryenle gelmeye karar verdi. 3200gr, 50 cm doğdu. 2 gündür hastanedeyiz. Bu akşam evimize geçiyoruz. Tebrik eden herkese cok teşekkürler.
Evimize geçince daha uzun uzun yazışırız.
Asayiş berkemal anlayacağınız:)
Öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?