2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Ayrinti bekliyoruz sekerim
Yalniz simdi aklima takildi, yukselen burc hesaplanirken sen orada dogdugu saate gorr hesaplayacaksin, burada dogsaydi farkli olacakti..

İnan seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı benim koca. Anlayışsız adam yaa sen şuan en zor zamanlarını yaşıyorsun ne olur azıcık alttan alsa. İnşallah vicdanı kemirir beynini.

Valla kemirse de belli etmez o.. neyse doktordayim simdi sirami bekliyorum, biraz erken gelmisim. bakalim ne diyecek

Öyle şeyler yazıp, öyle şeyler yorumluyorsun ki Yazdığın mesajları okuma öncesinde temkinli olup "su içmemeye" çalışıyorum... İlk fırsatta şerefe yapmak isterim. Üstelik birayla hahaha özlemiş olursunuz, malt olan alkosüzünden içersiniz siz süt yapar

Odunluklar tüm erkeklerin kök hücrelerinde mevcuttur. Cebren ve hile ile yokmuş gibi davrandıkları zamanları çok olsa da vardır. Özlerinde iyidirler üstelik oymaya gelirler, şekil verilir... Şekillenmediklerini zannetseler, burunlarından kıl aldırmasalar da zaman zanaatkar olan eşten yanadır. :)))
Lohusalık sendromunda kolaylıklar diliyorum ona :)

Muayene tüm odunlukları unutturacak kadar çok güzel geçsin... Duymayı beklediğinden çok daha güzel şeyler çalınsın kulağına...
Ayrinti bekliyoruz sekerim
Yalniz simdi aklima takildi, yukselen burc hesaplanirken sen orada dogdugu saate gorr hesaplayacaksin, burada dogsaydi farkli olacakti..

Gözünüz aydın..Allah anali babali büyütsün...hayırlı ömürlü olsun..

Lulinda hadi gözün aydın allah analı babalı büyütsün. Bizim sıpalar hep kolayı seçti, normal doğarken enerji harcamak istemediler sanırsam. Enerjilerini biE saklıyolar:)

Kizlar kontrolden ciktim. Her sey yolunda suyu falan yerinde dedi. Gecen hafta 3450 olan bebe bu hafta 3300 cikti.. bu olcumlere cok guvenmedigim icin takilmadim ona.
Nst sokmadi, bir risk gorunmedigi icin gerk yok dedi. Haftaya sali goruselim bu arada bir gece sancilanip da gorusebiliriz tabi dedi
WishhDuygu su an en cok ihtiyacim olan sey buzzzz gibi bir bira. Pamukseker gibi olurum bu kadar stresle yamukseker olarak dolasmaktan ben de yoruldum :)

Ne zaman doğumunuz oldu? Tebrik ederim. Benim de ara ara ağrılarım kasılmalarım oluyor, hatta geçenlerde soluğu hastanede aldık ama çok şükür hala beklemedeyiz. Umarım zamanında olur doğum. Nedense hala psikolojikman hazır değilmişim gibi geliyor.

Sizinkinin cinsiyeti neydi? Az kalmış. Bakıyorum herkesin sezeryan olmuş. Umarım normal doğum kervanına katılabiliriz. Ben maalesef her türlü ağrıyı hissediyorum o yüzden korkmuyorum desem yalan olur. Lulinda'nin doğum yaptığına çok sevindim. Hatta nihayet diyordum. Sanırım gecikmişti gününe göre. Sağlıklı olduktan sonra bebek kendisi de biran önce toparlar umarım.

Benimki erkek. Bizim topikte normal isteyen gypsy84 ve Lulinda cok istemisti. Gypsy nin bebis donmedi mecbur sez. Oldu, lulinda ise acilma olmayinca son anda sez.a dondu.
Bir ben kaldim yani, umarim normal isteyen herkes normal dogurmayi basarir. Pzts gunu izmirden arkadasimi da suni sanci ile normal doguma aldilar 6 saat boyunca acilmayinca sezaryene dondu. Boyle seyler cok korkutuyor beni.

Kızlar size anlatacak o kadar çok şeyim birikti ki nerden başlayacağımı bilmiyorum.3 ağustos pazartesi 11:20 de doktor kontrolüm vardı önce nst ye girdim sancılarım 10la rda çıktı doktorum sancın var mı dedi dedim çok.neyse önce ultrason yaptı bebek 3900 çıkıyor geç bi de alttan muayene edeyim açılma var mı dedi Allahım geçtim doktor giydi eldivenleri yaşayanlar bilir bi hışımla soktu elini öyle bi çığlık attım ki annem yazık yavrum yavrum diye diye başladı ağlamaya.sonra doktorum seni bu halde eve yollayamam hemen yatış yapıyoruz 4 te sezeryana alacağım dedi ben tabi şoklarda.evimle hastane arası 40 km ve yanımda hiç bişey yok.Annem bizi getiren taksiyle eve döndü mecburen çantaları almaya.ben kaldım bi başıma.eşimi aradım hemen işten izin al gel ben doğuruyorum dedim o da ayrı bi şoka girdi.verdiler elime kocaman bi dosya yatış işlemlerini başlatmam için.vezneye gittim ordaki kadın eşiniz nerde yok mu diyor dedim yok çalışıyor eee ödeme yapmanız lazım dedi dedim ancak 1 saat sonra eşim gelince yapabilirim.tamam siz ikinci kata çıkın dedi orda da bir sürü prosedür imza sorgu sual sonunda aldılar beni ele yok lavman yok sonda damar yolu serum derken yatırdılar yatağa.benim stresten tansiyon oldu 13 e 8 ki hiç çıkmaz normalde.neyse bekle bekle vakit geçmiyor.en son saat 15:00 de hemşire geldi galiba sondan çıkmış bi bakayım dedi Allahım sakin ol tatlım suyun gelmiş dedi hemen doktora haber verdiler apar topar sezeryana girdim.3600 gram 50 santim doğdu kuzum.Ama steesten mahvoldum.

Canim.. ne kadar stresli olmus gercekten. Yalniz ve korkmus halde sezaryen beklemek.. gecen gun talkative_844 in de dedigi gibi doktorun elle muayenesi tetikledi bence suyunun gelmesini.
Sonucta kucagina aldiginda bunlari unutmussundur elbette. Sen kuzuna kavusmanin tadini cikar. Anali babali saglikli bir omru olsun insallah

İnşallah canım ama inan bu daha başlangıçmış meğer 8 günlükken sağlık ocağından topuk kanı içn çağırdılar onu hallettikten sonra aile hekimi muayene etti bana biraz biraz sarılığı var gibi geldi dedi hemen acilden giriş yaptık tahlil yaptılar 20 küsür çıktı sarılığımız.3 gece yenidoğan yoğun bakımda yattık.Allahım kimseye yaşatmasın ışıktan etkilenmesin diye gözlük gibi bişey takıyorduk gözüne kuzum daha çok küçük hiç istemedi onu teyzesi o küvözde ağladı ben başında.ömrümden ömür gitti.ileri işitme testi yaptılar bi hasar vermiş mi kulaklarına sarılık diye.çok şükür bi sorun çıkmadı.bugün çıktık ama haftaya tekrar tahlil var dua edin bize tekrar yükselmesin sarılığımız.

firdevs27 canim cok gecmis olsun,şükür bu yasadiklarina ragmen bebegini saglikla kucagina almissin.küvözide atlatmis masallah kizina insallah bundan sonrasi stressiz olur

firdevs27 canim dogumun hayirli olsun, bebisine gecmis olsun.. bol bol besle, emzir.. istemese de emzir.. agzindan burnundan süt gelene kadar emzir.. sariligi atar cabucak.. Rabbim tekrarini yasatmasin.. bizim doktor da sariligi cok degil diye tahlil yaltirmadi. Aradan 1 hafta gecti devlet hastanesine goturduk bi de ordaki doktor baksin diye o istedi sarilik tahlilini 11 cikti ama benim de kafama takildi kaçti da 11 e dustu acaba diye.. belki de bizde 20leri gorduk de haberimiz olmadi.. Allah hayirlisini versin bak sen gormus de tedavi olmussun maşallah.. bol bol kokla kuzuyu..

kıyamam ben ona yaa.. bunlarla gelmiş geçmiş olsun, bundan sonra hep bol sütlü, sağlıklı, tatlı uykulu, mis kokulu günleriniz olsun inşallah...

bu sarılık kaçı geçerse risk oluyor ki? siz rakamlar yazmak ama biz var anlamamak sizi

Kardesim 20 yi gextiginde almislardi ışığın altina.. 1987 de.. 2015de bi sey değişti mi ben de cok bilmiyorum..

Kardesim 20 yi gextiginde almislardi ışığın altina.. 1987 de.. 2015de bi sey değişti mi ben de cok bilmiyorum..

Himm.. anladim sekerim
Ruzgar napio bu arada? Bir de nufusa yazdirirken babasi isim ilave etti mi? Bir ara cilgin onerileri olmustu ya hep sorucam unutuyorum

Himm.. anladim sekerim
Ruzgar napio bu arada? Bir de nufusa yazdirirken babasi isim ilave etti mi? Bir ara cilgin onerileri olmustu ya hep sorucam unutuyorum
Ruzgarin bir gunu digerini tutmuyo. Bi gun uslu öbür gun yaygara kiyamet.. isim ilave ettik tabii ayip ettin, mehmet ilave ettik basina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…