2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Gozyaslari icinde izledim vidoyu.Bir kez daha keske dedim.

Erkek bebekleri olanlara bir sorum var. Sizinkilerin de 2 çişten biri dışarı sızıyor mu? Yeni doğan bezi büyük mü geliyor acaba ya?

Erkek bebekleri olanlara bir sorum var. Sizinkilerin de 2 çişten biri dışarı sızıyor mu? Yeni doğan bezi büyük mü geliyor acaba ya?
Ayy ben cok cektim basta bu cis olayindan canim benimde oglumun hep sirtina siziyodu bezi baglamakla alakali ben arkasini onunu yanlarini kivirip oyle bagliyorm artik sizmiyo

Ayy ben cok cektim basta bu cis olayindan canim benimde oglumun hep sirtina siziyodu bezi baglamakla alakali ben arkasini onunu yanlarini kivirip oyle bagliyorm artik sizmiyo
Hergün 7-8 kıyafet, ben de bir katlama deneyeyim. Sağolasın. 10 saat uçakta ne yaparım onu düşüyorum bu Sıklıkla degiştirisek. Zaten alt açılınca cişse yaygarayı basıyor. Kakaysa süt liman:)

Benimki hic sizmadi. Ben 4 cesit bez denedim. Prima yeni dogan acayip kurutuyordu begenmedim. Kipanin ve bimin bezlerini aldim onlar da kucuk gibi geldi bana begenmedim. Baby&me diye bi markaya bayildim. Yanlari falan cok guzel tutuyo. Biraz da buyuk popoya yapismiyo. Boslukta duruyo gibi ama islak da burakmiyo. Tavsiye ederim. Islak mendil olarak da komilinin yani dogani cok guzel. Sadece su ve pamuk. Cok kaliteli mendilleri.

Şimdi eşimle izledik, ikinci çocuk "cool" değil de ben ölü doğdu falan sandım, kıpırdamayınca
Kadın ikizleri normal doğurdu ya helal olsun

opera dogurdun muuuu?????
Ah ah aylar evvel bu soruyu bana soruyordunuz.. şimdi ben soruyorum... eee ne demisler gun olur devran doner

kizlar bebegi sarilik olan arkadaslar sariliginz gectimi biz bugun tam 2 haftalik olduk halen sariligimz tam gecmedi.cok fazla olmadigi icin dr gotrmek istemyorm kactr kan aliyolar kiyamyorm yavruma zaten minicik dayanamiyorm. merak ettim bizimle beraber sarilik olanlar nasil oldu

Canım bizde olduk 30 temmuzda doğum yaptim ayin 3 ünde 12.5 ti bilirubin 1 hafta sonra 12.95 oldu 1 hafta sonra 11 e dustu geçen persembe de rengi baya açıldığı için kan aldırmadı 2 hafta sonra tekrar çağırdı eğer 15 olsaydı yatış yaparım dedi ama neyseki 15 olmadik

Bana yeni bir kan ilacı, antibiyotik ve parol verdiler ama ben kanı kullanmadım. Hemogramim çok düşük değildi 11 di diğer vitaminleri kullandirmadilar
Ben de bir tek Elevit e devam ediyorum ama dönüşte bir doktora gitsem iyi olacak. Saçlarım dökülmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…