Aşırı tansiyon yükselmesi, sancıya rağmen açılma olmaması ve şiddetli kanamadan dolayı sezaryana aldılar. Plasentanın rahimden ayrılma riski varmış. Böyle şeyler olabiliyor. Kendinizi herşeyi hazırlayın. Ama sonuç herşeyi değer:) Bebek seçiyor nasıl geleceğini.Şu an günün geçmiş mi bulunuyor opera? Bu arada lulinda 7 saat sancı çektikten sonra sezeryana alınmış. Benim merak ettiğim neden normal doğum o kadar uğraştıktan sonra sezeryana dönüyor? Ne sorun olabiliyor? Kendimizi öyleyse hazırlamamız lazım.
Selam canım,uyku problemi bizdede var.ama bizinki gazdan die dusunuyorum..ama geneede o agziyla aranip duruo..yanii aç giibi davranio ikiniyo uyumuyo..belki seninkininde sıkıntısı olabilr..bu ara bişey kesfettim..yüz üstü yatırınca daha uzun uyuyo..ama bende yaninda duruyorum..bide emzik verdiniz mi bilmiorum ama benim en büyük yardimcim..diger oglumdada kullanmistim..zor bıraktık..ama genede onsuz düşünemiyorum..
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim.yefens senide tebrik ediyorum canim ayni gun bebisleri oldu bizimkiler.
Ben dogum gecesi gazimi cikarabilince doktor persembe sabahi gelip aksama muhtemelen cikabilecegimi soyledi.dun aksamda cikip evimize geldik.carsamba ve persembe gunleri hic uyuyamamistim tabi sali geceside doguma gidecegim icin uyuyamamistim.annem ve yengem buradaydi.ben gece 12de yattim iki saat arayla beni emzirmeye kaldirdilar bu sekilde uyuma firsatim oldu.ama aklim hep onda smdi o uyuyor ben onu izliyorum
Anladım canım. Ben zaten zorunlu durumlarda bebeğin ve annenin sağlığı adına yapılan sezeryanlara olumlu bakıyorum. Doktoruma son dakkada huysuzlanmam bu konuda diye düşünüyorum. Önemli olan rastgele bu kararı vermemeleri, tabi eğer anne adayı talep etmiyorsa.Aşırı tansiyon yükselmesi, sancıya rağmen açılma olmaması ve şiddetli kanamadan dolayı sezaryana aldılar. Plasentanın rahimden ayrılma riski varmış. Böyle şeyler olabiliyor. Kendinizi herşeyi hazırlayın. Ama sonuç herşeyi değer:) Bebek seçiyor nasıl geleceğini.
Ne kadarlık oldu şimdi? Ne güzel :)selam şekerler benim gazli kızımla hicbise yapamaz oldum annemle gunduzleri kocamla geceleri 2 kişi idare edemiyoruz gazi gelip aglamaya basladimi onun disinda cok şükür iyiyiz ilk baslarda uyandirmak icin yapmadıgimiz kalmayan boncuk şimdilerde uyancak diye aklimizi aliyor ama cok sukur bin şükür bu gunlerimize pazartesi kalca ultrasonu ve ilk asimumiz var bakalim kolay gecer insallah once hastaneye ordan saglik ocagina bakalım gerci arabada gezmeye bayılıyoruz hep gezsin findik hanim bir gorseniz gozleri mavi boncuk boncuk bi bakiyo bana icimi eritiyor
Caniim insallah sonucunuz iyi cikar eve gecersiniz evde rahat huzurlu bir sekilde bakarsin bebisine.sen stres yapmaBiz hala hastanedeyiz bende bi sıkıntı yok ama bebek çok kilo kaybı var doktoru mamayı 2 saatte bir verecek emziremiyorum sürekli uyuyo uyandıramıyorum. Sarılık varmı diye kan tahlili verdik. Sonuca göre çıkıcaz. Gece kaynanam yanımda kaldı bebeği emzirmek için uyandırmamış beni bi kalktım saat 4 olmuş oğlan 5 saattir emmemiş nasıl sinir oldum. Doktor o kadar tembih etti 2 saatte bir emzir diye. Yataktan öyle fırlamışım ki dikişlerim açıldı nerdeyse.
Bende öyle beklemedeyim kızlar doğum planı hala konuşulmadi fittiracagim..sağlık sebeplerinden devlete gidiyorum ya 39 hafta olmadan konusulmuyormus ne saçma.. Zaten perişanim kafamda 40 tilki ama malum devlet normal doğum diye tutturacaktir.da Çocuğumun sağlığı tehlikeye girermi bilmiyorum hakkimizda hayırlısı uykusuzluk,yorgunum valla....
Canım demek ki kızını kucağına aldın sen de:) Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.Kizlar hepinize cok tesekkur ederim.yefens senide tebrik ediyorum canim ayni gun bebisleri oldu bizimkiler.
Ben dogum gecesi gazimi cikarabilince doktor persembe sabahi gelip aksama muhtemelen cikabilecegimi soyledi.dun aksamda cikip evimize geldik.carsamba ve persembe gunleri hic uyuyamamistim tabi sali geceside doguma gidecegim icin uyuyamamistim.annem ve yengem buradaydi.ben gece 12de yattim iki saat arayla beni emzirmeye kaldirdilar bu sekilde uyuma firsatim oldu.ama aklim hep onda smdi o uyuyor ben onu izliyorum
Çocuklardan uzak tutarak gidebilirsin bence. Bu aralar dinlenmek çok önemli.Kizlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum haftaya 3 4 gunlugune tatile gitmeyi dusunuyorz yalovaya yazliga ama kararsiz kaldk ya bebekler icin sorun olurmu acaba diye bizimkiler malum erken dogdular ya gerci kirkimiz cikti ama normal bebek gibi degiller genede hasta falan olurlarmi hava degisimi sorun olurmu acaba gecend kontrolde doktora sormustk gitmeniz sorun olmaz ama cok kalabaliga girmesnlr demisti siz nedersiniz sizce napalim.. Hem orda bebeklere bakicak 3 kisi var bende biraz dinlenmis olurm cikar gezerm bi kendime gelirim diye dusundum ama bilemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?