2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Biz bugun doktora gittik 4.gunumuz sarilik 13.2 cikti pazartesi yine cagrdi eger artarsa yarin acile gelirsiniz dendi.emzirmeye calisiyorum insallah artmaz.
Hamileyken kullandigim vitaminleri kullanmiyorum.doktor bi antibiyotik ve minoset verdi.demiri vermedi emzirme doneminde kullaniliyomus demir pazartesi kontrol icin gidicem ozamn bakarim.daha tam kendime gelemedim tabi.
Emzirme doneminde arkadaslar soyluyodu acayip sac dokulmesi oluyomus

Ben de hem demiri hem multivitamini kullanıyorum
Annemi yolcu ettim az once.. cok ağlaştık.. tek kaldim napacam bakalim..

Cnm bizim hastaneden çıkarken 11 di, sonrasında iki günde bir kontrole gittik. 5. Gün 14,6 ve 7. Gün 15,2 çıktı. Zor oldu ama gece gündüz uıyandırıp emzirmeye çalıştım. 9. Gün 13,6ya düşmüştü. Doktor düşüşe geçince atlattık dedi. Dün eve hemşire geldi acıbademden tenden ölçtü 8 çıktı 15. Günde . Rahat ol seeninki de daha yükselmez. İlk hafta 20 lere kadar çıkmıyosa sonrasında yükselmesi düşük ihtimalmiş. Bir de tehlikeli sınır 18 dedi bizim doktor

Selam kızlar,
Hamileyken aldığınız vitaminlere devam ediyor musunuz?

Cnm ben hepsine devam ediyorum demir hariç. Hatta solgarın brewer yeast b12 tabletini de verdi doktor süt yapıcı olarak. Arpa suyu muymuş neymiş. Bi de hipp bitki çayı

Erkek bebekleri olanlara bir sorum var. Sizinkilerin de 2 çişten biri dışarı sızıyor mu? Yeni doğan bezi büyük mü geliyor acaba ya?
Aynen.. Ozellikle yan yatarsa kesin disari siziyo. Kizin bile disari sizdigi oluyo bizde. Huggies in yenidogan bezlerini tavsiye ederim cok guzel cok yumusak prima bile halt etmis yaninda. Ama yinede cis siziyo yapacak bisey yok

Benimkiler iyice huysuz artik. Butun gaz damlalarini sirayla deniyorum , 3 4 ayimizi bi aylatsak saglikli bi sekilde hersey daha iyi olacak ins. Gaz problemi yasayan bebegi huysuz olan yok mu benden baska ☺

Benimkiler iyice huysuz artik. Butun gaz damlalarini sirayla deniyorum , 3 4 ayimizi bi aylatsak saglikli bi sekilde hersey daha iyi olacak ins. Gaz problemi yasayan bebegi huysuz olan yok mu benden baska ☺
Var var olmazmi ozellikle kizim aglama krizine giriyo 15 dk sonra sakinlesiyo biogaia damla vernisti doktor onu verdm aksam iyi geldi sanki buyudukce huysuzluklari artiyo sanki :)

Var var olmazmi ozellikle kizim aglama krizine giriyo 15 dk sonra sakinlesiyo biogaia damla vernisti doktor onu verdm aksam iyi geldi sanki buyudukce huysuzluklari artiyo sanki :)
Bizim o dakkalarimiz bayagi uzun 40 indan sonra cikiyo buyun huylar. Biogaia damlayi duydum bende aldim dun eczaneden bakalim etkisi nasil olcak. Uyanik oldugu zamanlar surekli mizmizlar artik ya sallanmak istiyolar ya ayakta durmak surekli faaliyet icerisindeyiz. Soyle yatirayim uyanik dursunlarda isimi gucumh yapayim olayi yok. Kocayla kankalik hala devam ediyo ☺ 4 aylik olana kadar devam edicek sanirim.

Canım benim kızımin da çok gazı var ben en son geçen persembe sabah olmadı ağlamasın dan yani o ağladı ben ağladım eşim ankaraya gitmişti mahvolduk o gece, ben valla kendim çorap siz gezmiyorum, sicak şekerli şu içiyorum, gaz yapan şeyler yememeye dikkat ediyorum, 1 fincan ılık suya 1 çay kaşığı kimyon koyup onu içiyorum 2 günde bir yemeklerine bol kimyon atıyorum, bunlar kendim için yaptıklarım kızıma da dr sab simplex diye bir damla verdi o pek işe yaramadı bende sordum nurse harveys diye bir surup verdi o iyi geldi günde 3 kez 1 çay kaşığı veriyorum, aktaran acı elma yağı aldım onuda topuklarina ve karnına sürüyorum, altını her temizledigimde popusuna yağ sürüyorum zaten sürerken pirt pirt yapıyor, birde hava sıcak ama ben asla çorap siz ve pijama siz bırakmiyorum kızımı 2 gündür daha iyiyiz, ha birde ayşe ozgunun gaz masajı videosu var onu denedim ama çocuğu dizlerime koyduğum anda catlayacak gibi ağlıyor tam yapamadım ama seninki duruyorsa deneyebilirsin

Ya bende surekli bisiler iciyordum ama artik hic vaktim yok biseyler yiyip icmeye vakit oldukca sut sagiyorum ki o bile azaldi. Sap simpleks almistik gaz cikariyolar ama sakin degiller bi turlu. O nurse harveys midir nedir o sakinlestiriyor mu acaba onu da duydum biogay iyi gelmezse bu sefer onu denerim.

Bizimkilerde oyle ayni oglum biraz daha sakin allahtan o beni yormuyo ama kiz beni cok ugrastiriyo azonce yine bi aglama krizi gecirdik 40indan sonra boyle oldu gercekten ev isi falan hak getire napalim iyi olsunlar artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…