Sen hangi mamayi kullaniyosun suan ve kac saatte 1 nekadr veriyosn biz sma ya gectik 2 hafta oldu ona geceli ama omu gaz yapiyodr acaba 44 gunluk bizimkiler 3 saatte bir 80ml yiyolr bazen 2.5 saatte aciktiklarida oluyoBizim o dakkalarimiz bayagi uzun 40 indan sonra cikiyo buyun huylar. Biogaia damlayi duydum bende aldim dun eczaneden bakalim etkisi nasil olcak. Uyanik oldugu zamanlar surekli mizmizlar artik ya sallanmak istiyolar ya ayakta durmak surekli faaliyet icerisindeyiz. Soyle yatirayim uyanik dursunlarda isimi gucumh yapayim olayi yok. Kocayla kankalik hala devam ediyo ☺ 4 aylik olana kadar devam edicek sanirim.
Aranızda süt pompası kullanan var mı. Ben Lansinoh tekli elektrikli olanından almayı düşünüyorum yorumlarını okudum millet memnun gibi. Birde kraft easy var ebebekte kullanıcı yorumları iyiydi kararsız kaldım az
ıcık.[/QUOT
Canım ben phılıps aventin manuel olanını kullanıyorum eğer oğlan emmesiyse 125 ml sütü 10 dakikada sağıyorum
Hastanede yaptırdık tarihimiz belliydiCanım hastanede mi yaptırdınız? Doktorunuz mu çağırdı ?
Gözünüz aydın eve çıkmışsınız meme uçları içinde tahin yağı bana çok iyi geldi lansinohta sürdüm ama tahin yağının çok faydasını gördüm gördüm kiloya takma ilk zamanlar bende kızım hiç kilo almıyor diyordım ama zamanla alıyorlar şimdi elinden gelse memeye uapışık uyuyacak moralini bozma bolva dinlen iyi beslen allahın izniyle hepsi düzelirSelam kızlar nihayet yazmaya vakit bulabildim. Ufaklıkla eve geldik. Yatmaya fırsat bulamadım ev kalabalık annem ev islerini yapıyo ben bebeğimle ilgileniyorum kimseye vermiyorum. Ruh halim karışık dikişlerim cok acıyo ağrı kesici olmadan duramıyorum doktor dolorex verdi günde 3 kez içiyorum. Oğlan 25-40 dk arası emiyo doktor üstüne mama da ver diyo her zaman almıyo. Sürekli uyuyo emzirmek ve mama yedirmek çok zor. Doyuramıyorum kilo almıyo diye nerdeyse ağlayacam. Yarın 5. Gün doktor randevumuz var cok kilo kaybımız oldugu icin doktor bize takmış durumda. Canım çok sıkkın. Mama olarak Aptamil 1 verdi. Göğüs uçlarım yara emzirmek büyük işkence. Lansinoh krem kullanıyorum ama yetmiyo önerisi olan var mı?
Yakında düzene girersiniz..canını sıkma hic..Selam kızlar nihayet yazmaya vakit bulabildim. Ufaklıkla eve geldik. Yatmaya fırsat bulamadım ev kalabalık annem ev islerini yapıyo ben bebeğimle ilgileniyorum kimseye vermiyorum. Ruh halim karışık dikişlerim cok acıyo ağrı kesici olmadan duramıyorum doktor dolorex verdi günde 3 kez içiyorum. Oğlan 25-40 dk arası emiyo doktor üstüne mama da ver diyo her zaman almıyo. Sürekli uyuyo emzirmek ve mama yedirmek çok zor. Doyuramıyorum kilo almıyo diye nerdeyse ağlayacam. Yarın 5. Gün doktor randevumuz var cok kilo kaybımız oldugu icin doktor bize takmış durumda. Canım çok sıkkın. Mama olarak Aptamil 1 verdi. Göğüs uçlarım yara emzirmek büyük işkence. Lansinoh krem kullanıyorum ama yetmiyo önerisi olan var mı?
olmazmi tatlim olmazmi basladimi susturmak tam bir işkence o agladikca benim icim gidiyor simdide icini ceke ceke ağlıyor kuzucum yarin aşımiz ve kalca ultrasonumuz var insallah güzel gecerBenimkiler iyice huysuz artik. Butun gaz damlalarini sirayla deniyorum , 3 4 ayimizi bi aylatsak saglikli bi sekilde hersey daha iyi olacak ins. Gaz problemi yasayan bebegi huysuz olan yok mu benden baska ☺
Gözün aydın evinize kavuşmuşsunuz. Öncelikle aç olan bebek uyumuyor canım. Doyuramadığını düşünmüyorum. Kendini üzme.Selam kızlar nihayet yazmaya vakit bulabildim. Ufaklıkla eve geldik. Yatmaya fırsat bulamadım ev kalabalık annem ev islerini yapıyo ben bebeğimle ilgileniyorum kimseye vermiyorum. Ruh halim karışık dikişlerim cok acıyo ağrı kesici olmadan duramıyorum doktor dolorex verdi günde 3 kez içiyorum. Oğlan 25-40 dk arası emiyo doktor üstüne mama da ver diyo her zaman almıyo. Sürekli uyuyo emzirmek ve mama yedirmek çok zor. Doyuramıyorum kilo almıyo diye nerdeyse ağlayacam. Yarın 5. Gün doktor randevumuz var cok kilo kaybımız oldugu icin doktor bize takmış durumda. Canım çok sıkkın. Mama olarak Aptamil 1 verdi. Göğüs uçlarım yara emzirmek büyük işkence. Lansinoh krem kullanıyorum ama yetmiyo önerisi olan var mı?
Canım bize doktor mama olarak Smilac 1 verdi, kızım onu beğenerek içiyor. Ben emziriyorum ama günde 1-2 kez de vermeye çalışıyorum. Erken doğum olduğundan kilo bakımından arayı kapatsın diye. Göğsüm çok şükür yara olmadı. Aklıma geldikçe lansinoh sürüyorum ben de. Bebeğini uyandırmak için ayağının tam ortasına yumuşak olan yere bi kaç kez hafifçe vurdun mu , bi de alnının ortasına dokundun mu çabuk Uyanıyor.Selam kızlar nihayet yazmaya vakit bulabildim. Ufaklıkla eve geldik. Yatmaya fırsat bulamadım ev kalabalık annem ev islerini yapıyo ben bebeğimle ilgileniyorum kimseye vermiyorum. Ruh halim karışık dikişlerim cok acıyo ağrı kesici olmadan duramıyorum doktor dolorex verdi günde 3 kez içiyorum. Oğlan 25-40 dk arası emiyo doktor üstüne mama da ver diyo her zaman almıyo. Sürekli uyuyo emzirmek ve mama yedirmek çok zor. Doyuramıyorum kilo almıyo diye nerdeyse ağlayacam. Yarın 5. Gün doktor randevumuz var cok kilo kaybımız oldugu icin doktor bize takmış durumda. Canım çok sıkkın. Mama olarak Aptamil 1 verdi. Göğüs uçlarım yara emzirmek büyük işkence. Lansinoh krem kullanıyorum ama yetmiyo önerisi olan var mı?
Sakinleştirici, en azından ictikten sonra uyuyor biraz, valla ben bitane ile zor basediyorum Allah ikizi olanların yardımcısı olsun sizin halinizi dusunemiyorumYa bende surekli bisiler iciyordum ama artik hic vaktim yok biseyler yiyip icmeye vakit oldukca sut sagiyorum ki o bile azaldi. Sap simpleks almistik gaz cikariyolar ama sakin degiller bi turlu. O nurse harveys midir nedir o sakinlestiriyor mu acaba onu da duydum biogay iyi gelmezse bu sefer onu denerim.
Sma ya gecmistim bende ama kabiz yapmisti sonra oglan kolik gibi olunca doktora gittik aptamil conformil kullan dedi bagirsaklari calistiriyo rahatlar belki dedi ve ona gectik ama o mamada gercekten daha mamasi bitmeden alttan yapiyor oglan o yuzden surekli ayni mamayi vermiyorim simdi. Kizda sma devam ama oglanda sma bazende conformil bagirsaklari surekli calismasida iyi degil. Suanda 3 saatte bir 90 lik ama dedigin gibi 2.5 saat olabiliyo ve 90 lik yetmeyebiliyo ustune ya emziriyorum yada 10 20 lik daha yiyolar. Kiz bazen 120 lik goturuyo. Gaz icinde artik sap simplek gunde 4 kere falan ve her aksam biogay gunde bir kere . bu gece gaz cikarma olayimiz iyiydi ama bakalim gunumuz nasil gecicek. Gaz olayi bitmiyo malesefSen hangi mamayi kullaniyosun suan ve kac saatte 1 nekadr veriyosn biz sma ya gectik 2 hafta oldu ona geceli ama omu gaz yapiyodr acaba 44 gunluk bizimkiler 3 saatte bir 80ml yiyolr bazen 2.5 saatte aciktiklarida oluyo
basak burcu erkegı de anneye we ese cok deger werır ayrıca :)opera kensi burcum diye söylemiyorum başak burcu candır temiz, titiz, düzenli, akılcı, planlı programlı daha ne olsun
Bence dinlenmen en önemli şey. Devlette doğuracağım diye dert etme, bunlarla kafanı meşgul etme. Mümkün olduğu kadar sakin bir şekilde dinlenirsen doğuma ve doğum sonrasına da güç toplamış olursun. Her fırsatta dinlen ve uyu, gündüz şekerlemesi yap :)Bende öyle beklemedeyim kızlar doğum planı hala konuşulmadi fittiracagim..sağlık sebeplerinden devlete gidiyorum ya 39 hafta olmadan konusulmuyormus ne saçma.. Zaten perişanim kafamda 40 tilki ama malum devlet normal doğum diye tutturacaktir.da Çocuğumun sağlığı tehlikeye girermi bilmiyorum hakkimizda hayırlısı uykusuzluk,yorgunum valla....
Herhalde büyük geliyordur Lulinda. Farklı bir bez markası kullanıp denesen bakalım nasıl olacak. Ben bu sebeple sadece bir paket aldım güvendiğim bir markadan. Duruma göre gerekirse farklı bir ürüne ve boyuta geçebileceğim.Erkek bebekleri olanlara bir sorum var. Sizinkilerin de 2 çişten biri dışarı sızıyor mu? Yeni doğan bezi büyük mü geliyor acaba ya?
Saç dökülmesinin elevitle bir ilgisi olduğunu sanmıyorum Lulinda. Açıkcası doğumdan sonra saçlarda dökülme vs. şikayetlerini çok duydum. Hormonel değişikliklerden dolayı. İyi bir şampuan kullan, aylar mertebesinde ancak geçecek sanırım. Ama sonra eski haline kavuşacaktır.Ben de bir tek Elevit e devam ediyorum ama dönüşte bir doktora gitsem iyi olacak. Saçlarım dökülmeye başladı.
Kesinlikle benim esimde basak burcu hayatimin şansı o benim gercektenbasak burcu erkegı de anneye we ese cok deger werır ayrıca :)
Ya bizim kabizligimz yok ama gaz sorunu var iste acaba dedim mama mi yapiyo ama olmayabilir ben o biogaiyai duzenli kullanmiyodm ya gereksiz yere ilac vermiyin diye duzenli veriyim bari bundan sonraSma ya gecmistim bende ama kabiz yapmisti sonra oglan kolik gibi olunca doktora gittik aptamil conformil kullan dedi bagirsaklari calistiriyo rahatlar belki dedi ve ona gectik ama o mamada gercekten daha mamasi bitmeden alttan yapiyor oglan o yuzden surekli ayni mamayi vermiyorim simdi. Kizda sma devam ama oglanda sma bazende conformil bagirsaklari surekli calismasida iyi degil. Suanda 3 saatte bir 90 lik ama dedigin gibi 2.5 saat olabiliyo ve 90 lik yetmeyebiliyo ustune ya emziriyorum yada 10 20 lik daha yiyolar. Kiz bazen 120 lik goturuyo. Gaz icinde artik sap simplek gunde 4 kere falan ve her aksam biogay gunde bir kere . bu gece gaz cikarma olayimiz iyiydi ama bakalim gunumuz nasil gecicek. Gaz olayi bitmiyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?