Doymasa uyumaz bence aglar yani benim kiz 10 ml eksik yesin mamayi basiyo yaygarayi uyumaz aslaBen hic kasikla vermedim mamayi.. su vermeyi denedim diliyle itiyo agzindaki suyu, kenarlardan akitiyo. Benim ki de iki gundur tek meme emiyo, 10-15 dk. Digerini almiyo, uyuyo.. ben de cok israrci olmuyorum.. 2-3 saat uyuyo.. doyuyordur herhalde di mi?? Netten arastiriyorum bir memeyi kac dakikada bosaltir diye.. tam bir bilgiye ulasamadim. . Kimi bebek 2 dakikada kimi 20 dakikada bosaltir yaziyo bi yerde.. yok artik dedim..
Kusma olayinda bizdr cok cekiyoruz gaz cikarsalar bile 10-15 dk daha kucagimizda dik tutuyoruz geri gelme olmasin diye yatirmaya korkuyoruz valla nezaman gecer acaba bu kusmalar..Saat 7 de 10 dk emdi.. cekti kendini, uyukladi.. gazini çıkardım yatagina yatirdim, miziklammaya basladi.. kucagima aldim konusurken gurk dedi baya bi peynirli kustu.. sonra rahatladi, uyudu simdi.. burdan anliyorum ki her miziklanma meme demek degil.. kusma da tekrar acikti demek degil.. dogru muyum.. ogrencez iste yavas yavas.. bi de bi kusma olmasa..
canim doğranmış ve zeytin yaginda kavrulmus soğan dahabiyi oluyo..bide 1 kere degil sogan soguyunca tekrar tekrar..3 kere falan yapiodu annem..2 3 gün yaptik..ama ilk günden rahatlatmisti..bide fitodan sonra yikamayi unutma..ilac çünkü o..ve onu surunce acik birak bi sure..sabunla yikayinca bide yumusatmak için lansinoh yada ne varsa sür..tekrar tekrar anlatiorum belki ama 2 cocugumdada cok çektim..acısını iyi bilirim..inşallah sifa olurSağ göğsümü emziriyorum emziriyorum hala sert ve şiş ucuda çok acıyo artık.talkative_844 nın sölediği soğanı yaptım olmadı gece bikez daha tekrarlıyım.şimdi ucuna fito krem surdum
benim koca bana yikattirmio bile..elide yakisio maşallah. .yikio yaglio giydrio paket hazir dioBizin babamiz daha elini vurmadi. Dedim ya acilen yapman gerekse gel bi dene, çok lazım olursa yaparmis, bakmis öğrenmiş. Iyi dedim, kendi kucaginda seviyo, sonra bi bakıyorum bana getirmiş, anası bu sıçtı diye..
çözmüşsun sen işiSaat 7 de 10 dk emdi.. cekti kendini, uyukladi.. gazini çıkardım yatagina yatirdim, miziklammaya basladi.. kucagima aldim konusurken gurk dedi baya bi peynirli kustu.. sonra rahatladi, uyudu simdi.. burdan anliyorum ki her miziklanma meme demek degil.. kusma da tekrar acikti demek degil.. dogru muyum.. ogrencez iste yavas yavas.. bi de bi kusma olmasa..
İyiki anlatıyorsun canım deneyimlisin sonuçta.ben bi kere yaptım soğanı.soğuyunca tekrar ısıtıp koyalım bidaki sefere.fitoyu dediğin gibi kullandımcanim doğranmış ve zeytin yaginda kavrulmus soğan dahabiyi oluyo..bide 1 kere degil sogan soguyunca tekrar tekrar..3 kere falan yapiodu annem..2 3 gün yaptik..ama ilk günden rahatlatmisti..bide fitodan sonra yikamayi unutma..ilac çünkü o..ve onu surunce acik birak bi sure..sabunla yikayinca bide yumusatmak için lansinoh yada ne varsa sür..tekrar tekrar anlatiorum belki ama 2 cocugumdada cok çektim..acısını iyi bilirim..inşallah sifa olur
hastaneden bi belge verdiler..onu sosyal güvenlik bilmem ne öyle bi kuruma götürdü eşim..onlarda eylülde postaneden ceksin demişler..ne kadar oldugunu tam bilmiorum..tabi kalmasın paraniz..devlet bizden vergiyi her ay kesio ya maastan aksatmadan..bende kocaya söyleye söyleye zorla gönderdim..benim bide 2. ya 400 falanmis..birakirmiyim hicKızlar devletin verdiği doğum yardımını alanınız oldu mu? Nereye başvuruyoruz. 300 tl imiş galiba. Yazık günah devlette kalmasın zaten maaş da yok
Canım benimki kilo vermedi çok şükür ama ben yine de günde 1 kere falan veriyorum mamayı. Bizimki bugün 1 aylık oldu , 1 ayda 900 gr falan almış şükür.Ilk memeyi alirken bende cok kotu oluyorum cok aciyo safma makimasi bende aldm.bizimki azcik kilo vermis hemsireye yoklendirdi doktor.doymadigi hissettiginde mamayi ver dedi doymazsa uyumaz dedi biberonla ver dedi biz kasikla veriyoduk.
Aile ve sosyal politikalar bakanlığına başvurduk canım biz, eylül ayı içinde ptt ye yatar dediler.Kızlar devletin verdiği doğum yardımını alanınız oldu mu? Nereye başvuruyoruz. 300 tl imiş galiba. Yazık günah devlette kalmasın zaten maaş da yok
Maşallah bebişine Bende çok huzursuz olup sürekli emmek isterse vericem mama artık düşünmicemCanım benimki kilo vermedi çok şükür ama ben yine de günde 1 kere falan veriyorum mamayı. Bizimki bugün 1 aylık oldu , 1 ayda 900 gr falan almış şükür.
Esim halletti onu bebeklerin nufus kagitlariyla basvuruyosun galiba 1 ay sonra ptt den aliyosun gecenlerde aldik biz de Biz ikiziz yaa 700 aldikKızlar devletin verdiği doğum yardımını alanınız oldu mu? Nereye başvuruyoruz. 300 tl imiş galiba. Yazık günah devlette kalmasın zaten maaş da yok
Bende hiç bir zaman iki memeyi emzirme dım, hatta bırak 2 memeyi tek memeyi bile 20 dk emzir etmedim, ilk zamanlar hariç 2 saatte bir de emzirme dım sadece sarılık ken 2 saatte bir uyandırmaya dikkat ettim onun dışında hep kendi 3 yada 3 buçuk saatte uyandi 10 yada 15 dk emdi, acaba karnı doyuyormu diye düşünüyordum dün sağlık ocağında tartildi 1 ayda 1600 gr 4 cm uzamis. Bence Seninki de buyuyordur ama biz sürekli yanlarında olduğumuz için farkedemiyoruzbiz 40 miz dun cikardik 39 günde yapikirmis dediler bizde yaptık bakalim hayirli uğurlu olsun insallahhhh benim kiz hala 10 15 dk bir memeyi emip birakiyor iki memeyi emmiyo sanki kilo alamiyor gibi haftaixi saglik ocağında tartmaya goturcem bi
Benimde başta sütüm yoktu mama verdim biberon vermekten Basta korktum ama sonra bebek hemsiresi dediki önce emzir iki gogsunudeIlk memeyi alirken bende cok kotu oluyorum cok aciyo safma makimasi bende aldm.bizimki azcik kilo vermis hemsireye yoklendirdi doktor.doymadigi hissettiginde mamayi ver dedi doymazsa uyumaz dedi biberonla ver dedi biz kasikla veriyoduk.
Sonra mama ver biberonla, şimdi benimki gogsumude alıyor biyere gittiğimde kayinvalideme bırakıyorum süt sağip biberonla veriyorlar önce kendini emzirirsen alismayabiliyor hatta hem gogus hem biberon olunca rahatta oluyor en azından bırakacak biri varsa bikaç saat nefes alabilirsin aklın bebisinde kalıyorIlk memeyi alirken bende cok kotu oluyorum cok aciyo safma makimasi bende aldm.bizimki azcik kilo vermis hemsireye yoklendirdi doktor.doymadigi hissettiginde mamayi ver dedi doymazsa uyumaz dedi biberonla ver dedi biz kasikla veriyoduk.
Bende emziriyorum ama çok sık istiyo ozamanda sütüm dolmamış oluyor doymuyor uykuya dalmıyo.biberona alışırsa memeyi almaz diye korktum.bende çalışıyorum mecbur alıştırmak gerekiyor.ben dr browns ın 60lık biberonunu kullanıyorum doğru yapıyorumdur inşallahSonra mama ver biberonla, şimdi benimki gogsumude alıyor biyere gittiğimde kayinvalideme bırakıyorum süt sağip biberonla veriyorlar önce kendini emzirirsen alismayabiliyor hatta hem gogus hem biberon olunca rahatta oluyor en azından bırakacak biri varsa bikaç saat nefes alabilirsin aklın bebisinde kalıyorama ben çalıştığım için ikimizde alıştırmaya calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?