2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Amin canim ins.Levent koyduk

Bak tesadufen ne buldum..

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-03-23-20-25.webp
    47 KB · Görüntüleme: 65
Bebeğe başka ne gaz yapiyormus ona göre bizde öğrenelim canim

Alcak doktor bana gunde bes bardak rezene cayi, 3 bardak humana still tee verdi. Gerci ilk 15-20 gun gaz yapmiyor heralde, bagirsaklar ustten yedigini alttan cikarmaya programli oldugu icin.. gaz icin de sap simplex verdi. Kimyon agirlikli beslen, her gun bir ogun et ye sabahlari iki yumurta ye dedi.
Kafein, cikolata, turuncgilden uzak dur dedi gaz icin ama mesela benim laktoz alerjim oldugu icin yogurt da yemiyorum bana bu kadar gaz yapan bebege de yapar diye. Soda icsem mi onu da bilemedim mide gazi sorun olmaz heralde.

Emdigini kusar oldunbu oglan yaa... gaz çıkarırken arkasina Kusuyor hemen. Napacami şaşırdım

Emdigini kusar oldunbu oglan yaa... gaz çıkarırken arkasina Kusuyor hemen. Napacami şaşırdım
Aynıyız bu konuda, çok sinir birşey. Doktora gittim ben. Normal dedi. Kilo kaybı olmadığı sürece 3-4 ay sürebilirmiş. Ben emzirdikten sonra kafası 45 derece yukarda yastığa yatırıyorum. 10-15 dk sonra gaz çıkarıyorum. Yine de biraz kusuyor ama foş diye hepsini değil en azından.
Dün gece gene 1.30 a kadar dikti bizi. Nasıl erkene çekinme ben bu uykuyu bir türlü çözemedim. Gece de alarmı duymamışım. Bir kalktım 5.5 saattir emmemiş. Uyanmıyor da sıpa. Zorla uyandırdım, alt açtım. 7-8 dk emdi uyudu yine. Ben de sağdım kalan sütü. Şimdi hala uyuyor sıpa.

Yukarda bi link paylastim bi bak bakalim. Gerci o iki ay icin denenmis ama belli mi olur belki ise yarar sende de..

Yukarda bi link paylastim bi bak bakalim. Gerci o iki ay icin denenmis ama belli mi olur belki ise yarar sende de..
Onların hepsini en başından beri yapıyorum canım. Bizimkinin biyolojik saati döndü geldiğimizden beri. Bir türlü düzelmiyor. Yoksa gündüz mis gibi uyuyor. Ama gece 22.00 den sonra uyutmak dert. Zamanla düzelecek inşallah. Bir de serin oda seviyor onu anladık. Vantilatör açtık dün gece öyle kundakladık, uyudu.
Gündüz memede uyuyor. Yatağa koyuyorum devam ama gece memede gözler cin gibi. Bir de bırakmıyor 1 damla bile ama hala uyumuyor:)

bana doktor kilo alımı normalse gece uyksundan uyandrıp emzirme bırak istediği kadar uyusun dedi. acıkınca zaten uyanacaktır dedi. gerci dün 4,5 saat olunca dayanamayıp uyandırdım ama 3 saate alarm kurmuyorum ben.
bir de gündüz 3-4 saat süren "memeyle kavga-ağlama-eşkiya gibi davranma" triplerimiz oluyor sizlerin de oluyor mu? dün en son kollarım titriyordu pışpışlamaktan, evin içinde kucakta gezdirmekten.. her gecen gün kilo alacak nasıl kaldırıcam bilmiyorum. 4 saat nasıl uyumadan huysuzlanır bir bebek yaa?? sen daha 10 günlük bebesin !!!

Benim simdiki aklim olsa 3 saate bir uyandirip beslemezdim cocuklari uyku ve gaz problemlerimiz var ayagimda sallamaktan bacaklarim agriyo artik. Kiz 5 6 dan sonra uyumuyo 8 e kadar. Uykusuzluktan basim agriyo artik. 3 saatlerini gecirmiyolar hic basiyolar yaygarayi nasil duzen yapicam bilmiyorum sinirlerim bozuldu iyice

Bizim oglan dun 6 da bi basladi 12 ye kadar , valla uyusun rahatlasin diye her yol mubah. Ayakta sallamalar saatlerxe kucakta tutmalar ortude sallamalar, topigin en vahimi benim sanirim

Bugun verem ve karma asimiz vardi. Koldan deri altina yapiyolar ikide bacaktan cok fenaydi canlari cok yandi. su verelimmi diye sorduk emiyolar ama cogunluk mama oldugu icin bi cay kasigi mamadan sonra berebilirsiniz dedi ama ben yinede biraz daha beklemek istiyorum.

bizim dr her emme sonrasi 2 cay kasigi ver dedi..pamukçuk olmaz agzini temizlersin dedi..her sefer vermesemde veriorum arada..mama yiyen bebklere su verilmesi gerekio die biliorum ama çokta bilgim yok acikcasi

bizim dr her emme sonrasi 2 cay kasigi ver dedi..pamukçuk olmaz agzini temizlersin dedi..her sefer vermesemde veriorum arada..mama yiyen bebklere su verilmesi gerekio die biliorum ama çokta bilgim yok acikcasi
Olmazsa bende her mamadan sonra veriyim bi cay kasigi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…