2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Bugün oğlumun ilk ayı bitti aşısı yapıldı. 1200 gr almış ve 6cm uzamış. Yüzünde yaralar oluştu önce tamamını sivilce kaplamıştı 10 gün önce doktor normal dermişti o sivicelceler sarı iltihaplı bi hal aldı bugün antibiyotik içerikli 2 krem verdi. Johnson baby şampuan kullanıyodum doktor bırak dedi mustela veya babe nin konak önleyicisini kullan dedi. Uyku düzenini oluşturamadık bazen 4-5 saat bazen 20-30 dk uyuyo doktor gece uyusun ama gündüzleri o kadar uyutmayın dedi. Deri altı yağ dokusu oluştuğu icin kan şekeri hızla düşmüyo rahat uyuyorlar dedi. Şimdilik yüzündeki yaralar hariç herşey iyi dedi.
Göğüslerimde sürekli bi rahatsızlık hissediyorum sağım yaptığımda bile tam anlamıyla rahatlayamıyorum. Oglan uzun uyuyunca süt sağıyorum o bana zaman kazandırıyo çünkü emince doymuyo saat başı istiyo bende sagdıgım sütü veriyorum o zaman 2 - 3 saat istemiyo benimde sütüm birikmiş oluyo. Mamayı bıraktık böylece. Sütüm sağdıkça arttı cünkü oğlan tam anlamıyla bosaltamıyo ucunu eziyo canım acıyo emziremiyorum.

gulsennnn cok cok gecmis olsun canim, uzuntu yapma bol bol emzir oglunu. Etfalde mi yaptiracaksiniz ameliyati?
S simay72 emzirmeyi birakmiyorum hic zaten, meme bos da olsa once meme sonra mama. Mamayi bgn bir kez verdim, dun iki kez vermistim. Gunduz uyumuyor benim de sutum yetmiyor, 9-10 saat surekli emzirince memeden sut gelmiyor artik..

Nurae harvey gaz ilaci nasil merak ediyorum. Bi denemedigim o kaldi cunku :) onu da denemek istiyorum.
bana göre bu ilaçta etkili baya.verdigimde bi rahatlama goruyorum.internette okuduğum kadariyla herkes memnun..ama bana sab daha etkili geldi..ama bebekten bebege degisio sanırım bu durum..

Sab simplexi bende kullanıyorum 12 gündür öyle şıp diye rahatlattığını görmedim arkasından acı elma yağıyla masaj yapıyordum. Düzenli kullanınca oğlasn biraz rahatladı gibi gaz sancısı yüzünden çok ağlamıyo.

Kızlae sizlerle beraber ilk tedavime başlamıştım nasip değilmis ama ikinciyle yetiştim size. Kızım 18 eylül cuma günü saat 9'da spinal anestezi ile 35 hafta 6 günlük dünyaya geld. Dün hastaneden çıktık. Hastanede her hemşire emzirmek icin yardim etmeye çalışti ama bir türlü başaradık. Gpgüslerim buyuk ucları kücük. Aventle sağdık dün 4 cc süt geldi onu verdim. Tahriş olduğu için çok sağamadım ama devam edeceğim. Mecburen mama takviyesi yapıyoruz sarılık olmaması için. Benim durumumda olup da bebeģine gogsunu kabul ettiren ya da bu durumda olmasa da şu önerim var diyebilecek kimler var acaba?

slikon uc kullan cnm..bol bol emzir sütün gelir.silikonu verebilirsen mamayi kes hemen

Hoşgeldin canım, Allah analı babalı büyütsün.
Muhtemelen bebeğin küçük ve düşük kilolu doğmuştur. O Yüzden emme gücü yeterli değildir. Benim de doğumdan bir hafta sonra tam olarak sütüm gelmeye başlamıştı. Sen pes etme, boş da olsa vermeye çalış. Plastik uçları dene. Sağdığını ve mamayı biberonla verme. Çünkü onun rahatlığına alışabilir. Kaşık veya şırıngayla deneyebilirsin. 4cc bir günlük bebek için bir öğüne yeterli bu arada. Fındık kadar mideleri var.
Bol bol ten tene temas içinde ol. Sen sırtına destekle uzan. Göğsüne yatır çıplak bir şekilde. O zaten memeyi aramaya başlayacaktır.
Bir de internetten Tomris in emzirme notlarını hatim et. Ben onun sayesinde 8. Günden itibaren mamadan tamamen memeye dönmüştüm.

Bu pozisyonda sadece ucunu alması imkansız, denedin mi? Ben çok rahat ediyorum böyle.
halgan Sen de bunu dene canım.
Bu da linki. Çok faydalı bilgiler var. http://www.lllturkiye.org

Sağolun kızlar Allah razi olsun hepinizden
opera cim valla randevu ful dolu gece 12de arasakta yok yok yok 28inde zkamilde randevu almıştım tüp bebek yaptığım yere birde gideyim. Sağol canım benim
halgan Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah hiç üzülme 37+5de 2720 gr bebeğim doğdu 2630a düştü tam 15gun memeyi alamadi minikti çünkü 1agustosta doğdu 15inde almaya başladı sen sürekli vermeye çalış bakarsin erkenden alir sütünü de sagip ver benim 3.gun gelmeye başladı bol bol su ic enaz 3litre

hayırlısı olsun canım darısı başımıza bizimde 5 günümüz kaldı bütün ev halkı 40'a bel bağladık :)

Hayirli olsun kirkiniz bizde kirktan sonra hic bidegisiklik olmadi olumlu yada olumsuz sizde olumlu olur inslah

Hayirlisi olsun Lulinda
Dun geceniz nasildi? 40 oncesi jubile yaptiniz mi?? Bu aksam 8de yatar sabah 8de kalkarmis ali

Ben kendimi tatil planlari yaparken buldum. Oglani alip babasi da olmadan en erken ne zaman bir yere gidebiliriz acaba?
Veya babasi cumayi baglar uc gunlugune kacsak??
Bu hayal acayip motivasyon sagladi bana :)

Kirkiniz hayirli olsun insallah mucizeniz gercek olur.gonderdigin emzirme pozisyonunu deniyim dedim eliz beceremedi tutmayi :) kucuk heralde daha o pozisyon icin

Sağol canım. Şu an öyle imkansız geliyor ki emmesi. Inşallah bir an evvel biz de geceriz. Sütüm var ama memeyi tutturamiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…