Guzelmis o kiliflari nerden aldinizEki Görüntüle 1636585 mevlit hediyelerimiz. Yarin okuuyoruz kismetse. Kurabiyeleri yengem yapiyo @cakeshopistanbul instagramda. Lazim olursa fiyat sorariz. Kiliflarin icinde kucuk yasin kitaplari var.
bana göre bu ilaçta etkili baya.verdigimde bi rahatlama goruyorum.internette okuduğum kadariyla herkes memnun..ama bana sab daha etkili geldi..ama bebekten bebege degisio sanırım bu durum..Nurae harvey gaz ilaci nasil merak ediyorum. Bi denemedigim o kaldi cunku :) onu da denemek istiyorum.
slikon uc kullan cnm..bol bol emzir sütün gelir.silikonu verebilirsen mamayi kes hemenKızlae sizlerle beraber ilk tedavime başlamıştım nasip değilmis ama ikinciyle yetiştim size. Kızım 18 eylül cuma günü saat 9'da spinal anestezi ile 35 hafta 6 günlük dünyaya geld. Dün hastaneden çıktık. Hastanede her hemşire emzirmek icin yardim etmeye çalışti ama bir türlü başaradık. Gpgüslerim buyuk ucları kücük. Aventle sağdık dün 4 cc süt geldi onu verdim. Tahriş olduğu için çok sağamadım ama devam edeceğim. Mecburen mama takviyesi yapıyoruz sarılık olmaması için. Benim durumumda olup da bebeģine gogsunu kabul ettiren ya da bu durumda olmasa da şu önerim var diyebilecek kimler var acaba?
Zaten bir o bir de Nurse Harvey kaldı. Bu ilaç bitsin denerim onu da doktora sorup canım.Ben suan zinco damlaya gectim ilac degil bitkisel yaglar var icinde bi dene istersen
Hoşgeldin canım, Allah analı babalı büyütsün.Kızlae sizlerle beraber ilk tedavime başlamıştım nasip değilmis ama ikinciyle yetiştim size. Kızım 18 eylül cuma günü saat 9'da spinal anestezi ile 35 hafta 6 günlük dünyaya geld. Dün hastaneden çıktık. Hastanede her hemşire emzirmek icin yardim etmeye çalışti ama bir türlü başaradık. Gpgüslerim buyuk ucları kücük. Aventle sağdık dün 4 cc süt geldi onu verdim. Tahriş olduğu için çok sağamadım ama devam edeceğim. Mecburen mama takviyesi yapıyoruz sarılık olmaması için. Benim durumumda olup da bebeģine gogsunu kabul ettiren ya da bu durumda olmasa da şu önerim var diyebilecek kimler var acaba?
Bu pozisyonda sadece ucunu alması imkansız, denedin mi? Ben çok rahat ediyorum böyle.Bugün oğlumun ilk ayı bitti aşısı yapıldı. 1200 gr almış ve 6cm uzamış. Yüzünde yaralar oluştu önce tamamını sivilce kaplamıştı 10 gün önce doktor normal dermişti o sivicelceler sarı iltihaplı bi hal aldı bugün antibiyotik içerikli 2 krem verdi. Johnson baby şampuan kullanıyodum doktor bırak dedi mustela veya babe nin konak önleyicisini kullan dedi. Uyku düzenini oluşturamadık bazen 4-5 saat bazen 20-30 dk uyuyo doktor gece uyusun ama gündüzleri o kadar uyutmayın dedi. Deri altı yağ dokusu oluştuğu icin kan şekeri hızla düşmüyo rahat uyuyorlar dedi. Şimdilik yüzündeki yaralar hariç herşey iyi dedi.
Göğüslerimde sürekli bi rahatsızlık hissediyorum sağım yaptığımda bile tam anlamıyla rahatlayamıyorum. Oglan uzun uyuyunca süt sağıyorum o bana zaman kazandırıyo çünkü emince doymuyo saat başı istiyo bende sagdıgım sütü veriyorum o zaman 2 - 3 saat istemiyo benimde sütüm birikmiş oluyo. Mamayı bıraktık böylece. Sütüm sağdıkça arttı cünkü oğlan tam anlamıyla bosaltamıyo ucunu eziyo canım acıyo emziremiyorum.
Bugün Ali mizin 40 ı çıktı:)Eki Görüntüle 1636896 Sabah altınlı, paralı, taşlı, çiçekli sularla banyo yaptırdık. Uyanınca 40 uçurmaya gideceğiz. Bugünden itibaren gaz ve kusma konusunda da bir mucize bekliyorum, evrene duyurulur:)
hadi hayırlı olsun...inşallah mucizeniz gerçek olurBugün Ali mizin 40 ı çıktı:)Eki Görüntüle 1636896 Sabah altınlı, paralı, taşlı, çiçekli sularla banyo yaptırdık. Uyanınca 40 uçurmaya gideceğiz. Bugünden itibaren gaz ve kusma konusunda da bir mucize bekliyorum, evrene duyurulur:)
Hayirli olsun kirkinizBugün Ali mizin 40 ı çıktı:)Eki Görüntüle 1636896 Sabah altınlı, paralı, taşlı, çiçekli sularla banyo yaptırdık. Uyanınca 40 uçurmaya gideceğiz. Bugünden itibaren gaz ve kusma konusunda da bir mucize bekliyorum, evrene duyurulur:)
Kirkiniz hayirli olsun insallah mucizeniz gercek olur.gonderdigin emzirme pozisyonunu deniyim dedim eliz beceremedi tutmayi :) kucuk heralde daha o pozisyon icinBugün Ali mizin 40 ı çıktı:)Eki Görüntüle 1636896 Sabah altınlı, paralı, taşlı, çiçekli sularla banyo yaptırdık. Uyanınca 40 uçurmaya gideceğiz. Bugünden itibaren gaz ve kusma konusunda da bir mucize bekliyorum, evrene duyurulur:)
Sağol canım. Şu an öyle imkansız geliyor ki emmesi. Inşallah bir an evvel biz de geceriz. Sütüm var ama memeyi tutturamiyoruz.Hoşgeldin canım, Allah analı babalı büyütsün.
Muhtemelen bebeğin küçük ve düşük kilolu doğmuştur. O Yüzden emme gücü yeterli değildir. Benim de doğumdan bir hafta sonra tam olarak sütüm gelmeye başlamıştı. Sen pes etme, boş da olsa vermeye çalış. Plastik uçları dene. Sağdığını ve mamayı biberonla verme. Çünkü onun rahatlığına alışabilir. Kaşık veya şırıngayla deneyebilirsin. 4cc bir günlük bebek için bir öğüne yeterli bu arada. Fındık kadar mideleri var.
Bol bol ten tene temas içinde ol. Sen sırtına destekle uzan. Göğsüne yatır çıplak bir şekilde. O zaten memeyi aramaya başlayacaktır.
Bir de internetten Tomris in emzirme notlarını hatim et. Ben onun sayesinde 8. Günden itibaren mamadan tamamen memeye dönmüştüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?