2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kızlar ne zamandır giremiyodum nete. Yarım yamalak okuyabildim. Bizde de kurban telaşı başladı. Herkese mutlu huzurlu sağlıklı bayramlar diliyorum kuzularla. coolfire canım Bayram günü tüm dualarımız seninle..

gulsennnn cim geçmiş olsun cnm. Yeni gördüm. En kısa zamanda iyileşsin inşallah yumurcak. Bizi de haberdar et lütfen. Bayramınız da kutlu olsun

Dun gunduz ilk kez kendi kendine uyudu oglum. Uyanik zamanlarinda da kendi kendine oyalandi falan.. ben de uyumadim onun saatleri sasinca. Gece olunca bizimki terotiste bagladi. Tam uyutuyoruz bir saat sonra ortaligi yikarak uyaniyor falan. Dun disarida arabasiyla dolastiramadim misafir geldigi icin acaba orada gazini cikaramadi da onun rahatsizligi mi vardi anlamadim.
Uykusuzluktan bitap dustum..

Bağırarak uyadiysa gazdir canim.

Bugun hava guzel diye gezmeye ciktik. Dort bucuk saat falan disarda kaldik araba hep uyudu acik havadada uyudu emmek istemedi.tek gogsumu evden cikmadan daha once emzirmistim eve geldim tas olmus.emzirdim ama sertligi gitmedi sagdim ama hala sert.

Yok canım birsey olmaz. 2-3 damla yapılıyor zaten. Içine biraz zeytinyağı koyup kullananlar da var.

Gözün aydın canım, kucaklamışsın bebeğini. Ten tene temas ona da sana da çok iyi gelir. Bol bol yapmaya çalış. Amerika'da 25-26 haftada doğan bebekleri hep anne koynunda yaşatıyorlar. Bütün bu çabalarınızın sonucu güzel olacak. Seneye bu zamanlar koşup kollarına atlayacak inşallah bebeğin.

Anneanne, dededen geldik. Iki gündür oradaydık. Memleketten babaannem geldi. 88 yaşında maşallah. Ali ağladığında çıkar memeni ver deyip durdu. Babaanne gaz var, kaka yapacak diyorum. Olsun emzir sen emzir diyor. Çok şeker:) Ilk gün düzen bozuldu. Gaz sancıları gündüz de devam etti. Gece üstü gündüz pestil oldum. Allahtan bugün düzeldi gündüz düzeni. Gece zaten malum, alıştık:) 3. ayı bekliyoruz.

Bu arada geç olacak ama bayramınız kutlu olsun.

Dun gece 3te uyandik, ustune boluk porcuk 5-6 saat uyumustur. Tabi biz daha da az.. bayilcaz artik babasiyla, sutum bitti gibi surekli mama veriyoruz. Bugun bir ay doldu buyume atagi midir nedir? 4,5 -5,5 haftalarda olur diyor. Kollarim koptu, tansiyonum dustu.

Gazı mı var acaba? Nasıl uyanıyor? Cıyak ciyak mı? Bizim de gaz sancıları 28. gün başlamıştı. Sizin oğlan kilo boyda önde zaten. Atakta da haftasını beklememiş olabilir.

Gazı mı var acaba? Nasıl uyanıyor? Cıyak ciyak mı? Bizim de gaz sancıları 28. gün başlamıştı. Sizin oğlan kilo boyda önde zaten. Atakta da haftasını beklememiş olabilir.

Gunduz ciyaklayarak uyanmisti simdi mikirdanarak uyaniyor. Uyku gozunden akiyor uyuyor hooop uyaniyor, kucak istiyor mama istiyor.
Kolik olabilir mi? Gerci bana atak gibi geliyor ama??

Gunduz ciyaklayarak uyanmisti simdi mikirdanarak uyaniyor. Uyku gozunden akiyor uyuyor hooop uyaniyor, kucak istiyor mama istiyor.
Kolik olabilir mi? Gerci bana atak gibi geliyor ama??
Kolik soluksuz sancı gibi ağlama, mıkırdanma şeklinde değil canım. Onun ki ya atak ya da bugüne has birşey olabilir, bazen oluyor öyle. Bir günü bir gününü tutmuyor.
Bizimki de gece öyle olduğunda artık en son uyuyunca 5-6 saat uyuyor. Perişan vaziyette. Gece 3.00 te falan tabii. O saate kadar kucak, meme, kucak meme böyle gidiyor.

Valla bilemedim gaz mi atak mi neyse artik.. soyle bir 5-6 saat uyusak ailecek fabrika ayarlarimiza donucez insallah..
Sizin gecelerde duzelme var mi kirktan sonra?

biraz baba ilgilense uyusan aslında sütün yerine gelir..mamayi cok vermesen daha iyi aslinda..aglama gazla alakalidir..bol su ic ve biraz uyumaya bak..bende bazen doymuyo hissine kapiliyorum her yeri emmeye calisinca ama sıkıntı bagirsaklarda gizli..

Anlattiginiz sey gece belli saatlerde bizdede oluyor emziriyorum memede uyuyo biraz bekletiyorum hatta dalsin diye yatiriyorum ya aninda uyaniyor ya bikac dakika sonra bagirarak uyaniyor gazinida cikariyorum tam cikmiyo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…