Korktum canım ya kokusu yoğun geldi bana kalktım ıslak mendille sildim çokmu pinpirikliyim bilmiyorum kimseye güvenmiyorum özellikle kaynanamlara çocuğa hiç rahat vermiyorlar çocuk uyuyor uyandırmaya çalışıyorlar sürekli kucaklarinda tutmak istiyorlar yüzünü falan oksuyorlar cildiriyorum sabır ediyorum ne zorluklarla hamile kaldım kimse bişe bilmiyor kafayı yicem acikinca uyaniyor sıpam emzirmemi istemiyorlar sevmek için içim gidiyorYok canım birsey olmaz. 2-3 damla yapılıyor zaten. Içine biraz zeytinyağı koyup kullananlar da var.
Canım yanındakilere kesin bir dille söylemedikten anlamazlar. Lohusalık sen, sert yap. Lohusalığına verirler. Olmadı eşinle konuş, o uygun bir dille söylesin.Korktum canım ya kokusu yoğun geldi bana kalktım ıslak mendille sildim çokmu pinpirikliyim bilmiyorum kimseye güvenmiyorum özellikle kaynanamlara çocuğa hiç rahat vermiyorlar çocuk uyuyor uyandırmaya çalışıyorlar sürekli kucaklarinda tutmak istiyorlar yüzünü falan oksuyorlar cildiriyorum sabır ediyorum ne zorluklarla hamile kaldım kimse bişe bilmiyor kafayı yicem acikinca uyaniyor sıpam emzirmemi istemiyorlar sevmek için içim gidiyor
lohusaliktan anlamıyorlar canım ama belli ediyorum gözümden gözüme güvenmiyorum eşime söylüyorum oda söylüyor kırmadan mikrop kapar kardeşim diyor anlamıyorlar çok seviyorlar biliyorum ama bu zamana kadar hiç yanımda olmadılar şimdide sahiplendiler cocugumu kucaklarina almalarına sevmelerine dayanamıyorum 1aylik bebek karnını doyuracan yatacak uyutma uyutma diyolar ya altli üstlü oturuyoruz dün tutturmuş bayram gezmesine (köye gidelim )diyor kaynanam biz lohusayım daha kirkimiz çıkmadı dedim kızım bişe olmaz ben söylerim pis bakmayın derim diyor ne kadar cahillik ya olmaz dedim gitmedim bende iyi değilim evdeyim biryere gitmiyorum ama çocuğum hasta olacak diye korkuyorum offffff allah yardımcım olsun ne deyim depresyondayim sanırım kusura bakma canım senide sıktımCanım yanındakilere kesin bir dille söylemedikten anlamazlar. Lohusalık sen, sert yap. Lohusalığına verirler. Olmadı eşinle konuş, o uygun bir dille söylesin.
lohusaliktan anlamıyorlar canım ama belli ediyorum gözümden gözüme güvenmiyorum eşime söylüyorum oda söylüyor kırmadan mikrop kapar kardeşim diyor anlamıyorlar çok seviyorlar biliyorum ama bu zamana kadar hiç yanımda olmadılar şimdide sahiplendiler cocugumu kucaklarina almalarına sevmelerine dayanamıyorum 1aylik bebek karnını doyuracan yatacak uyutma uyutma diyolar ya altli üstlü oturuyoruz dün tutturmuş bayram gezmesine (köye gidelim )diyor kaynanam biz lohusayım daha kirkimiz çıkmadı dedim kızım bişe olmaz ben söylerim pis bakmayın derim diyor ne kadar cahillik ya olmaz dedim gitmedim bende iyi değilim evdeyim biryere gitmiyorum ama çocuğum hasta olacak diye korkuyorum offffff allah yardımcım olsun ne deyim depresyondayim sanırım kusura bakma canım senide sıktımCanım yanındakilere kesin bir dille söylemedikten anlamazlar. Lohusalık sen, sert yap. Lohusalığına verirler. Olmadı eşinle konuş, o uygun bir dille söylesin.
bayramınız kutlu olsun kızlar :)
Cnm bizimki 13. Gün sünnet olmuştu. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Zaten doktor siz normal davranışlarınıza devam edin dedi. Alt açmada kucakta tutmada her zamanki gibi yapın dedi ekstra bir acı hissetmezmiş. Minicik bi sargısı vardı pipisinin üstünde, 5 gün sonra kontrole gidince doktoru çıkardı bi de krem verdi o kadar. Bi hafta mı ne kremi kullandık. Siz de sıkıntısız acısız atlatırsınız inşallahgypsy84 Sağol canım benim Allah razi olsun ptesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine gideceğiz ona göre özel devlet karar vereceği sünneti de cikarticaz
Sünnet yapan arkadaşlar bebisinizin bezini nasıl bagladiniz birde çok agladimi bizim fıtık da olunca biraz endişe ediyorum
Ben oyun halısı aldım yanlışlıkla kolu bacağı bi yere değerde çıkan sesleri dinliyor birde aynada kendine bakıyor. Daha çok sese dikkat kesiliyor ama birde benim ki tv yede bakıyor ölüyorum hepten ya; )oyun halisi oyuncak falan aldinizmi hic aldik bi ama bakalim oyalancakmi yarin deniycez simdi uyudu
benimde 30 temmuz doğumlu bi aslan olarak yanimdan ayirmadigim şey ayna dirBen oyun halısı aldım yanlışlıkla kolu bacağı bi yere değerde çıkan sesleri dinliyor birde aynada kendine bakıyor. Daha çok sese dikkat kesiliyor ama birde benim ki tv yede bakıyor ölüyorum hepten ya; )
yok emeklemeye başlayınca onu halinin üstünde tutamazsinGece gece herkes ayakta bakiyorum :)
Oyun halisi icin emeklemesi gerekmiyor mu?
yok emeklemeye başlayınca onu halinin üstünde tutamazsinama etrafı incelemeye başladığında yattigi yerden gulucukler sacip agulamaya basladiginda onu izlemek keyifli..tabi benim oglan 10 15 dk ka sonra gayri ben al der gibi mizirdanirdi..sanirim 5 6 aylik falanken almıştım. .
ama su ayaga takılan sesli coraplari tavsiye ederim..oglum ayaklariyla cok oynardi..oyuncakcilarda vardi..tabi onada daha zaman var..ayaklarini tutmaya baslayinca..resmini atiim
Dun gece biZimkide bitirdi bizi valla.bir gunu diger gunu tutmuyor.gunduz gayet normaldi gece uyumak bilmedi.emzirdim altini temizledim gazini cikardik ama yok surekli agladi.daha gaZimi vardi anlamadik.en son saat 3 gibi uyudu iki saat 5den sonra yine huzursuzluk yapti.bi misafir geldiginde sut dokmus kedi.her goren ay ne uslu bebek diyo bizbizeyken icindeki canavar cikio
ayy sorma canim bIimkide tv gordumu ağlıyorsa bile susuyor baktirmayim diyorum ama susmasi icin bazen ceviriyorum en sonundaBen oyun halısı aldım yanlışlıkla kolu bacağı bi yere değerde çıkan sesleri dinliyor birde aynada kendine bakıyor. Daha çok sese dikkat kesiliyor ama birde benim ki tv yede bakıyor ölüyorum hepten ya; )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?