2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Siz disari cikiyor musunuz? Ben ev hapsi oldum iyice disari bizim mahalle sinirindan cikamiyorum. Cikinca iste burnumuzdan geliyor. Misafir gelince de ses kalabalik hosuna gidiyor ama bir sure sonra mizirdanma basliyor.
İki gun ciktik disari arabada guzel duruyo acik havada keyfi yerindeyse duruyor bazen uyuyo.evdede disardada uyumadigi zamanlar sureklo mizirdanma halinde gazi varmis gibi inliyo hep.
Nezle icin arkadasin doktoru maske ile emzir ellerini surekli dezenfekte et demisti

en azindan 10 dak yatarak durdu sadece ayna ve ayaklar su anda dikkatimizi cekti

Eklentiler

• 20150927_110519.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 75
oyun halisi oyuncak falan aldinizmi hic aldik bi ama bakalim oyalancakmi yarin deniycez simdi uyudu
Biz ikisininde besigine donence taktik oglum fazla ilgilenmedi ama kizim da cok isime yaradi bide ninnili muzikli falan ninni soyluyo kurtaricim oldu resmen tavsiye ederim

Valla imi bebekle gidemem biyere diyodun ama bizde dun biraz bayram ziyaretleri falan cok zorlamadilar bizi allahtan guzel gecti artik alismak lazim disari cikmaya

Canım sen onunla yatsana. Co sleeping diye arat bir. Bazı bebekler anneleriyle yattığında çok daha uzun ve huzurlu uyurlarmış. Seninki de temas seviyor. Uyuyunca bırakma beşiğine, yanında kalsın. Dene bakalım.

bide cok dil cikariyo bizimki sizinkiler nasil dili hep disarda
Bizimki arada çıkarıyor ama 2-3 gündür parmaklarını emiyor. Sanki bal var. Cok cok ses çıkıyor. 45 günlük bebek için çok erken değil mi? Açlıktan mı yapıyor acaba?

Okudum ben de onu, az once yanimda yatirdim. Surekli mikir mikir, emzigini ver, arada pis pisla derken ben uyuyamiyorum. Onun da uykusu derin ,saglikli degil oglenleri.
Cok ac uyaniyor mememi almiyor az sut geliyor diye. Once ya mama ya sagdigim sut sonra meme aliyor.
Yarin kontrol var. Wonder weeks'e gore bulutlu atak donemindeyiz

Bizimki arada çıkarıyor ama 2-3 gündür parmaklarını emiyor. Sanki bal var. Cok cok ses çıkıyor. 45 günlük bebek için çok erken değil mi? Açlıktan mı yapıyor acaba?

cnm bIzdede vardi o parmak.emme hemde ne emme ama simdi azaldi demek hepsi bir gecis sureci simdi dil cikariyo durmadan

cnm bIzdede vardi o parmak.emme hemde ne emme ama simdi azaldi demek hepsi bir gecis sureci simdi dil cikariyo durmadan

Kizlar eldivenleri ne zaman cikardiniz? Doktor iki ay demisti sanirim elinde kalacak diye, parmak emme diyince takildim simdi.

Bizim hala eldivenler takili,kirk gunluk olduk.ilk on gun sonra falan cikariyim dedim yuzunu cizdi,tAktim tekrar.daha tirnaklarini kesmedik hic

Kızlar öncellikle herkese iyi akşamlar ve geç oldu ama iyi bayramlar. Bayram için eşimin memleketine Afyona gittik tlf iyi çekmiyordu internete giremedim. 40 ımız çıkmadan uzun yol yaptık. Gönüllü gitmedim çünkü göğüs yaralarım yüzünden emzirme düzeni oluşturamamıştım bazen sağıyorum bazen silikon uç takıyorum onların temizliği ayrı bi çaba ama eşimi kırmak istemedim gecen bayramı benim yüzümden evde gecirdi. Gittiğimizde beni deli edecek bişey oldu. Eve girdik oğlan acıkmıştı görümcemle kaynanam aldı bende elimi yıkayıp emziricem odaya bi girdim oğlum görümcemin memesini emiyo!! Beynim durdu öylece kalakaldım. Sen çıkar memeni ver alacakmı diye merak etmiş. Onun 1,5 yaşında bi kızı var hâlâ emiyo ama ne bulursa da agzına sokuyo. Ya benim bebegim mikrop kapsa daha kırkı çıkmadı. Kocasıda emzir hanım deyip gülüyo. Kaptığım gibi odaya gittim ama sinirden deliye döndüm. Aç berbek ağzına ne versen emer sen neyin işgüzarlığını yapıyosun sonra gelmiş özür diliyo sana sormadan emzirdim diyo sinir kitledi beni içimden saydırıyorum ama boğazım düğümlendi sesim çıkmıyo..
Nihayet evime geldim daha bavulları açmadım yarın kirli temiz demeden hepsini makineye atıcam.
Çarşamba günü sünnet kontrolümüz, işitme testimiz ve benim 40 ım çıktıgı için muayenem var. Smear testi falan yapılacakmış. Bayram sıkıcı geçti benim sıpa bana resmen oyun oynadı. Yemek yapılacağı bulaşık yıkanacağı zaman mışıl mışıl uyuyo yemek zamanı zır zır ağlıyo. Yorgunluktan pestilim çıktı. Köy yeri heryer sinek kaynıyo hiç sitertil değil kaynanam güya temizlik yapmış yattığımız oda örümcek ağıyla kaplı masa örtüsü tozdan görünmüyo çocuğu uyutup temizlik yaptım. Pişman oldum inşallah oğluma bişey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…