İki gun ciktik disari arabada guzel duruyo acik havada keyfi yerindeyse duruyor bazen uyuyo.evdede disardada uyumadigi zamanlar sureklo mizirdanma halinde gazi varmis gibi inliyo hep.Siz disari cikiyor musunuz? Ben ev hapsi oldum iyice disari bizim mahalle sinirindan cikamiyorum. Cikinca iste burnumuzdan geliyor. Misafir gelince de ses kalabalik hosuna gidiyor ama bir sure sonra mizirdanma basliyor.
en azindan 10 dak yatarak durdu sadece ayna ve ayaklar su anda dikkatimizi cekti
Yaa ne guzel seyler bunlar. Biz kuru kuru geciriyoruz gunlerimizi
Biz ikisininde besigine donence taktik oglum fazla ilgilenmedi ama kizim da cok isime yaradi bide ninnili muzikli falan ninni soyluyo kurtaricim oldu resmen tavsiye ederimoyun halisi oyuncak falan aldinizmi hic aldik bi ama bakalim oyalancakmi yarin deniycez simdi uyudu
Canım sen onunla yatsana. Co sleeping diye arat bir. Bazı bebekler anneleriyle yattığında çok daha uzun ve huzurlu uyurlarmış. Seninki de temas seviyor. Uyuyunca bırakma beşiğine, yanında kalsın. Dene bakalım.Ay ne seker oyuncakmis o..
Yaa bizim oglan ne uykusuz cocuk.. dun disari ciktik oglen yemegi yiyelim diye hic durmadi burnumuzdan geldi halbuki uyku gozunden akiyordu, arabasinda dolastirinca uyumustu. Durunca basiyor cigligi. Gunde toplam 10-11 saat uyuyor, kollarimizda bacaklarimizda derman kalmadi.
Surekli ya kucakta olacak ya ayakta sallanacak. Kendisi sallanan ana kucaginin da ise yarayacagini sanmiyorum zira besigine koyup sallayinca da durmuyor illa elimiz sirtinda kolunda bacaginda bir temas olacak.
Maşallah annesi, çok şeker olmuş. Yanaklarını yerim onun:)en azindan 10 dak yatarak durdu sadece ayna ve ayaklar su anda dikkatimizi cekti
Bizimki arada çıkarıyor ama 2-3 gündür parmaklarını emiyor. Sanki bal var. Cok cok ses çıkıyor. 45 günlük bebek için çok erken değil mi? Açlıktan mı yapıyor acaba?bide cok dil cikariyo bizimki sizinkiler nasil dili hep disarda
Masallah ne guzel oyalaniyor cok tatlien azindan 10 dak yatarak durdu sadece ayna ve ayaklar su anda dikkatimizi cekti
Nerden aldınız çok beyendim bende istiyorumen azindan 10 dak yatarak durdu sadece ayna ve ayaklar su anda dikkatimizi cekti
Ayy masaallah tospik yaaen azindan 10 dak yatarak durdu sadece ayna ve ayaklar su anda dikkatimizi cekti
Canım sen onunla yatsana. Co sleeping diye arat bir. Bazı bebekler anneleriyle yattığında çok daha uzun ve huzurlu uyurlarmış. Seninki de temas seviyor. Uyuyunca bırakma beşiğine, yanında kalsın. Dene bakalım.
Nerden aldınız çok beyendim bende istiyorum
Bizimki arada çıkarıyor ama 2-3 gündür parmaklarını emiyor. Sanki bal var. Cok cok ses çıkıyor. 45 günlük bebek için çok erken değil mi? Açlıktan mı yapıyor acaba?
cnm bIzdede vardi o parmak.emme hemde ne emme ama simdi azaldi demek hepsi bir gecis sureci simdi dil cikariyo durmadan
Kizlar eldivenleri ne zaman cikardiniz? Doktor iki ay demisti sanirim elinde kalacak diye, parmak emme diyince takildim simdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?