Verem, karma bir tane daha vardı unuttum :)sevcanf ben ağrı yüzünden verdim tetanoz da benimki çok agirmisti yazık kızıma çünkü doğduğunda beri ilk kez böyle agliyor benim kızım aglayarak uyanmadan hiç şimdi hep aglayarak uyaniyor
Bebegin kendi kendine beslenmesi. Pure yapmiyorsun onune koyuyorsun ne yiyecegini o kendi yemeye calisiyo. Boylelikle kendi kendine beslenmeyi ogreniyo. Netten arastir bak zevkli birsey.Blw ne ben bilmiyorum
Verem, karma bir tane daha vardı unuttum :)sevcanf ben ağrı yüzünden verdim tetanoz da benimki çok agirmisti yazık kızıma çünkü doğduğunda beri ilk kez böyle agliyor benim kızım aglayarak uyanmadan hiç şimdi hep aglayarak uyaniyor
Bende düşünüyorum p.tesi dr.soracam2 ay oluyor biz bugun olduk 2 bacağından 1 omzundan çok agladi kızım30 ekimde de rota virüsü aşısı için gideceğiz ve boy kilo takibi için, rota virüsü ben kendim alıp yaptiracagim yaptırmamayi dusunen varmı acaba?
Senin ki ile benimki basabas gidiyor aynı durumdayım çok iyi dalında hemen yuzustu ceviriyorum dolmadan yaparsam eğer uyaniyor hersey silbastanbizim fındık uykuya dalarken elleriyle cok fazla hareket ediyor kendi kendini uyandiriyor hic durmuyor elleri emzigini tutuyor gözünü elliyo bazen kendini yoluyor sizinkiler nasil
Ayni ayni.. ben de yüzüstü yatiriyorum.. artik sırtüstü yatmaz oldu.. biraz buyuyunce normale gecer herhalde.bizim fındık uykuya dalarken elleriyle cok fazla hareket ediyor kendi kendini uyandiriyor hic durmuyor elleri emzigini tutuyor gözünü elliyo bazen kendini yoluyor sizinkiler nasil
Ayni ayni.. ben de yüzüstü yatiriyorum.. artik sırtüstü yatmaz oldu.. biraz buyuyunce normale gecer herhalde.
Aşi gunumuz belli oldu. Çarşamba gidiyoruz.. simdiden sıkıntı basti beni.. Calpol mu.alayim ne yapayim??
Senin ki ile benimki basabas gidiyor aynı durumdayım çok iyi dalında hemen yuzustu ceviriyorum dolmadan yaparsam eğer uyaniyor hersey silbastan
Bana da doktor yeni dogdugunda hastaneden cikarken bi recete vermisti. Evde bulunsun diye fitil de var.. o zaman onu kullanirim. Hensire de söyler sanirim. Fitil daha hizli etki eder diye biliyorum. Suruba gerek kalmaz o zamancanim paronax fitil ver dedi dr um bana yarim atesi 38i görürse ama cok şükür ilacsiz atlattik atesi 37.4 olunca soydum sadece kisa kol zibin ve corapla gecede ince pijama ve ince orttum saat basi kalkip kontrol ettim accik huysuzluk oldu ama arada zaten oluyor bizimkinin arada krizleri geliyor böyle atlattik bugunde uykudan ciglik cigliga uyansada aksama doğru gülücüklerimiz basladi şimdi uyutamiyorum yine ama kipir kipir kurtlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?