- 28 Nisan 2008
- 596
- 543
- 133
kuzucuga geçmiş olsun..Canim Günaydın emzirdim şimdi 6dan sonra bir şey verme dedi anestezi doktoru mama verseydim 4den sonra bir şey vermeyecektim
Sabah 09:30da hastanede olcaz inşallah aç kalmaya dayanir
Dua edin kızlar
çok çk geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallahKızlar çıktık biz çok şükür aglamaktan bir hal oldum ameliyathaneye kadar kucagimda ameliyat elbisesiyle götürdüm 11de çıktı cok ağlıyordu kucagimda sakinleştirdim soldaydi fıtık doktor sagdada çıkma orani diğer bebeklere göre sizinkinin ki yüksek ihtimal dedi sürekli kontrol edecegim 12:30da emzirdim uyudu bacağını oynattimi ağlıyor. Doktoru bekliyoruz gelişme olursa yazarım güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim
çok çk geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah
Geçmiş olsun canım Rabbim bunu unutturacak dert vermesin..Kızlar çıktık biz çok şükür aglamaktan bir hal oldum ameliyathaneye kadar kucagimda ameliyat elbisesiyle götürdüm 11de çıktı cok ağlıyordu kucagimda sakinleştirdim soldaydi fıtık doktor sagdada çıkma orani diğer bebeklere göre sizinkinin ki yüksek ihtimal dedi sürekli kontrol edecegim 12:30da emzirdim uyudu bacağını oynattimi ağlıyor. Doktoru bekliyoruz gelişme olursa yazarım güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim
Kızlar çıktık biz çok şükür aglamaktan bir hal oldum ameliyathaneye kadar kucagimda ameliyat elbisesiyle götürdüm 11de çıktı cok ağlıyordu kucagimda sakinleştirdim soldaydi fıtık doktor sagdada çıkma orani diğer bebeklere göre sizinkinin ki yüksek ihtimal dedi sürekli kontrol edecegim 12:30da emzirdim uyudu bacağını oynattimi ağlıyor. Doktoru bekliyoruz gelişme olursa yazarım güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim
Gecmis olsun canim,insallah sag tarafta bir sıkıntı olmaz biran once toparlanir ogluşunKızlar çıktık biz çok şükür aglamaktan bir hal oldum ameliyathaneye kadar kucagimda ameliyat elbisesiyle götürdüm 11de çıktı cok ağlıyordu kucagimda sakinleştirdim soldaydi fıtık doktor sagdada çıkma orani diğer bebeklere göre sizinkinin ki yüksek ihtimal dedi sürekli kontrol edecegim 12:30da emzirdim uyudu bacağını oynattimi ağlıyor. Doktoru bekliyoruz gelişme olursa yazarım güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim
Allah beterinden saklasin. .birdaha yasatmasin..cok geçmiş olsunKızlar çıktık biz çok şükür aglamaktan bir hal oldum ameliyathaneye kadar kucagimda ameliyat elbisesiyle götürdüm 11de çıktı cok ağlıyordu kucagimda sakinleştirdim soldaydi fıtık doktor sagdada çıkma orani diğer bebeklere göre sizinkinin ki yüksek ihtimal dedi sürekli kontrol edecegim 12:30da emzirdim uyudu bacağını oynattimi ağlıyor. Doktoru bekliyoruz gelişme olursa yazarım güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim
Aaaa. Şaşırdım. Ben olmadim ama baya da olmayiz diye düşünüyordum..regl olan varmı ben olmuşum su anda hic beklemiyordum sok oldum
Canım çok çok geçmiş olsun. Bebek metabolizması çabuk iyileşir merak etme. Öpüyorum ikinizi de.Kızlar çıktık biz çok şükür aglamaktan bir hal oldum ameliyathaneye kadar kucagimda ameliyat elbisesiyle götürdüm 11de çıktı cok ağlıyordu kucagimda sakinleştirdim soldaydi fıtık doktor sagdada çıkma orani diğer bebeklere göre sizinkinin ki yüksek ihtimal dedi sürekli kontrol edecegim 12:30da emzirdim uyudu bacağını oynattimi ağlıyor. Doktoru bekliyoruz gelişme olursa yazarım güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim
Aaa maşallah, dikkat et o zaman.regl olan varmı ben olmuşum su anda hic beklemiyordum sok oldum
1 aylık hamile hemde. O değil de biz zaten aktiviteye başlamadığımız için en iyi doğum kontroldeyiz3 aylik bebegi varken hamile mi kalmis
Şok şok şok !!!
1 aylık hamile hemde. O değil de biz zaten aktiviteye başlamadığımız için en iyi doğum kontroldeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?