2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Nurse harveys gaz ilacini aldin iki gundur kullaniyoruz gece yine gec uyudu ama surekli uyanmadi.sabahta uyuyor simdi uykulu uykulu emzirdim. yefens senin bebeginde benimki gibiydi uyumuyodu istersen ilaci dene

Aaa maşallah, dikkat et o zaman. Biraz önce bir yakınımızın 2.ye hamile olduğunu öğrendim. 3 aylık bebeği var. Gerçi yaşı 22:)
Benim de icimden bir ses hep bebegim 4 aylik ken hamile kalacagimi söylüyor ama ben de hic yapmama kontrol yontemini kullanıyorum

ne oranda kullanıyorsun canım
Gunde iki kere veriyorum canim bir tatli kasigi.gerekirse gunde 3e cikarim dedim.internette uyku yaptigini okumustum birkac gun.sanirim onu yasiyoruz bizde ama gunlerdir okadar yorgundumki cok iyi geldi suan halan uyuyo :)

Gunde iki kere veriyorum canim bir tatli kasigi.gerekirse gunde 3e cikarim dedim.internette uyku yaptigini okumustum birkac gun.sanirim onu yasiyoruz bizde ama gunlerdir okadar yorgundumki cok iyi geldi suan halan uyuyo :)
oh maşallah dinlen sende. Bizimkinin de aşıları var bugün. Bakalım inşallah ateş yapmaz.

B
bizim dr.günde 4defa birer çay kaşığı dedi..tekrardan bebek konusuna gelince dr.görüştüm kesinlikle bir yıl bekliceksin dedi rahim parçalanır dedi bende 6ay sonra falan korunmayı biraksam zaten ne zaman hamile kalacagimiz belli değil dedim olmaz dedi hamile kalırsan yanıma gelme dedi ya

Ayıptır söylemesi biz bugün açılışı yaptık aylarrr sonra hafif hafif leke geliyordu sonrasında bayagi yoğun geldi adet kanaması gibi normalmi acaba dr serbest demişti

ayy olurmu olur kardesimin görümcesi 40 cikinca hamile kaldi aralik dogumlu kizi var bu aralarda dogurdu dogurucak hemde 4. cocugu

internette gezerken kadir tugcu diye bi profun yazisini okudum..adam gaz ilacini yerin dibine sokmuş..ilerde kabizliga kolon kanserine neden olur vermeyin çocuklarınıza..hicbir faydasi yok..gaza care olan ilac daha yeryüzünde yok demis..kucaginizda gezdirin kolunuza oturtun halk arasinda geyregi batar derler yok öle bisey demiş..kucaga alisma die nisey yok poposuna vurun gezdirin..bide sallayin demis
.dünden beri veremiyorum ilac..icime kuşku düşürdü..daghan dün 2 ye kadar uyumadigazdan ama elim gitmedi ilaca

ablam bi falciya gitmiş geçenlerde..ben hic inanmam baktirmamda ama o cok merakli..kardeşinin 2 oğlu var bide kızı olcak yakinda demiş... dedim gelindir ohadi sizin 2.olcak ben ne yapiimmAllah verirse bakariz tabiki.ama artik olmayana versin..

Nurse harveys gaz ilacini aldin iki gundur kullaniyoruz gece yine gec uyudu ama surekli uyanmadi.sabahta uyuyor simdi uykulu uykulu emzirdim. yefens senin bebeginde benimki gibiydi uyumuyodu istersen ilaci dene
Doktor en etkilisi sab simplex demişti. Bazen o bile yetersiz kalıyo günde 4 defa 6şar damla dedi ama ben aralarda 3 er damla daha veriyorum ancak o zaman rahatlıyo.

Popoya vurma olayininben yapiyorum. Emerken bir yandan da gaz cikaracak gibi popoya sirta pıt pıt yapıyorum. Gazi çabuk cikiyor.

Popoya vurmayi bende yapiyorum cok kivraniyosa kucagima yuzustu yatirip poposuna vuruyorum bazende sirtustu yatirip bacaklarina karnina cekerek masaj yapiyorum.
Nurse harveys iyi geldi ama sanki yine var gaz sancisi ama daha rahat gibi.bugun guzelde uyudu valla dinlendim bende biraz bakali yarin falan nasil olucak.bitkisel deniyor ama yinede zarari oluyor mu ki

birisi öyle yazmış dr a..bu ilaclar bitkisel deniyor diye..dr da uyusturucu bir sürü ot var onlarda tamamen bitkisel ama vücuda zararli..hic bir ilac faydali degildir..bir yerini duzeltirken bir yerine zarar verir dio..adam biraz aykırı galiba bi yazisini buldum bi okuyun...
https://m.facebook.com/KadinOlmakAnneOlmakEsOlmak/posts/516337121736856

Ben onun prospektüsünü okudum. Şeker var içinde. Diyabetlilere vermeyin diyor hatta. Hani 1 yaşa kadar şeker yasaktı bebeklere. Ben anlamadım bu işleri valla. Galiba ben de hiç bir gaz ilacı vermeyeceğim.
Bugün doktor da dedi hiçbir gaz ilacı fayda etmez, 3 ay sonunu bekleyin diye.
Bir de bizim doktor rota virüsünü tavsiye etmiyorum dedi. 20 çeşit ishal virüsü varmış. Sadece 1 tanesini koruyormuş. O da olursa 1 gün hastanede serum yer, çok da atlatılmayacak bir durum değil dedi. Bana mantıklı geldi yaptırmayacağım.
Bugün olduğu 2 aşıdan da bir problem çıkmadan geldik. Ateş yapmadı şimdilik. Bakalım ara ara gece ölçerim. Ateş %5 bebekte olur, sadece üstünü açık yatırın, ilaca hiç gerek yok dedi.

Kafa karisiyor gercekten boyle okuyunca insan vermek istemiyor.zaten hicbir gaz ilaci kesin cozum degil.iki ay bitmek uzere insallah gercekten uc ayin sonunda gaz sorunlarimiz biter.bugun iki asi oldunuz verem asisini olmadiniz sanirim.insallah oglun kolayca atlatir bu geceyi.rota asisi konusunda doktorunuz mantikli konusmus ama bu viruse yakalananlar hakkinda da cok kolo verdi eridi bitti falan gibi yorumlar okuyunca insan ondada ikilemde kaliyor

Verem sadece ASM de oluyormuş. Pazartesi arayıp gün isteyeceğim. 3 aylık olmadan yaptırın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…