2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

9 aydir olmayan bir arkadasim var daha iyi dedi su an ina cok stres ve şişlik yapıyormuş erkenden normal hayata döndük bi yandanda iyi ama cok kanamam var seninde öylemi yetisemiyoeum resmen
Doğum yapalı 50 gün oldu leke şeklinde oluyordu geçen hafta da dr.kontrolüne gittim çok iyi dedi kendini toparlamis rahim dedi ilişki serbest dedi geçen açılışı yaptık söylemesi ayıp ondan sonra adet oluyorum gibi geliyor bişe mi oldu acaba yada adetim mi başladı bilmiyorum

Kocayi oglumla salona kovduk, açılış bir baska bahara kaldi bizim..
Cok ayakta kalinca dikislerim agriyor.. kala iyilesemeyen var mi yaaa.. yoksa benim mi canim tatli..

Kocayi oglumla salona kovduk, açılış bir baska bahara kaldi bizim..
Cok ayakta kalinca dikislerim agriyor.. kala iyilesemeyen var mi yaaa.. yoksa benim mi canim tatli..
benim dikiş yerlerimde hissizlik var sadece ama agri olmuyo..zaten o hissizlik 5 senedir gecmemisti..yani simdiki kadar değildi ama tam ameliyat yerinsndeki hissizligim hic gecmedi..ve sezeryanin söyle bi sıkıntısı var özellikle ayaktan üşütürsem kasiklarimdan yukari dogru bi agri oluo.ve bi sertleşme oluyo..arkadaşım da ayni seyi soylemisti..usutuyomusun acaba ayaklarini

cok kanamam var halsiz kaldim iyice haftasonu Mevlüt var hazırlık yapmam gerek mevlut icin aldigik kiyafette olmadi tosun kizima yaaa yeniden almam lazim

Dikiş yerimde benim de uyusukluk var. Ama icten cız cız ediyor resmen acıyor. Dun ütü yaparken de sag bacağıma bastikca agridi. Usutmus olabilirim. Gecen gun aksam balkonda corapsiz oturdum. Aslinda hic kontrole gitmedim dogumdan sonra. Yani bi 15. Gun gittim ama sonra gitmedim. Gitsem iyi olur. Unutmadan soyleyim kahrolsun sezeryan.

kızlar slm. artık giremiyorum doğru dürüst bizimkinin de gündüz uykuları iyice azaldı. ya oturup konuşucan ya da kucakta gezicen uyanıkken. hiçbir iş yaptırtmıyo. belim de koptu.

bu arada bi konuda fikrinizi almak istedim. 31 ekimde mevlit okutmak istiyorum.ama evim çok küçük ve baya kalabalık olucaz sanırm. bir de mutfakta tencere dağınıklığı olmasın diye pilavı dışarıdan yaptırtmak istiyorum. bildiğiniz bi yer var mı güvenilir ve lezzetli pilav siparişi verebileceğim? gelenlere de çam fidanı dağıtıcam bizim kuzucuktan hatıra canlı bişiler kalsın diye millete.

Bir de verem aşısı yaptıranlar sıkıntı çektiniz mi? Tam 2. Ay aşıları olduk iki gün huysuzluk ve ateşten kurtulduk derken beni verem aşısının stredi sardı. Sanırım çarşamba olucak

aynen oyle inanki sezeryan oldugumdan beri corapsiz gezemiyorum..yani öyle seneler gecince yara iyi lesio ama eziyeti bitmio..ben benim kuruntum saniyodum ama arkadaşimda ayni şikayeti söyleyince dedim bu sezeryandan..o yüzden usutmemeye bakin ayakları

pide ayran daha kolay oluyo cnm..bende 29 ekime yapiorum mevludu..ilk oglumda 70 kisi vardı bunda neler olcak bilmiorum..k.validemin cevresi cok genis..benimde 2 okulda çalıştım..ogretmenleri derken bu seferde bi 70 80 bekliorum..benim k.valide pideyede karşi..bildigin tabak hazirlioz sarmali borekli..arkasina cay fasli yapiolar..dun bi mevlude gittim pide ayran baklava koydular..oh mis gibi..iki dakkada doyurdular milleti..
aşidan korkma ateş ciksa bile cabuk dusuruyolar baksana..biraz akşam huysuzlandi yarim fitil verdim..kolu agrio sanirim biraz kolunu hic bukmuyodu..

Canım bizim burda Nispetiye caddesinde pilavcızadem diye bir pilavcı var. Ben çok seviyorum pilavını. Bir araştır istersen.

Bir de verem aşısı yaptıranlar sıkıntı çektiniz mi? Tam 2. Ay aşıları olduk iki gün huysuzluk ve ateşten kurtulduk derken beni verem aşısının stredi sardı. Sanırım çarşamba olucak
Ben de çok korkuyorum verem aşısından. Bugün asm ye gittim, verem aşısı yok dediler. Başka asmlerden araştırıp haber vereceklermiş. Bir de Acıbadem e soracağım yarın. Bazı özel hastanelerde de oluyormuş.

Can'ım biz 3 ünü birden yaptırdık, şükür hiç Ateş olmadı bizde.

Dun geceden beri uykusuzluguyla ugrasiyoruz.dun geceden bu saate kadar bi kere kakasini yapti sanirim doymuyor simdi mama hazirlayip vericem bakalim

Kac gundur giremiyodum baya birikmis sayfalar hepsini okuyamadim ama sanirim uyku sorunu had safhada allah yardimciniz olsun bizimde kiz gunduzleri pek uyumuyo ama allahtn gece bize aciyoda uyuyo buarada cumartesi mevlidimizi yaptin cok guzel gecti bunu da atlattik resmimizi koydum ayrica bugun 3.ay kontrolumz vardi kili alimlari cok iyi masalah rotavirus asisinda yapti doktormz bizde haberler boyle

Eklentiler

• PhotoGrid_1444657568601.webp
    87,5 KB · Görüntüleme: 78
Ben normal doğum diye gittim ama beni de sezeryana aldılar. Bebeğimiz sıkıntıdaymış fena, iyi doğdu ama sonrasında yoğun bakıma aldılar. Bayağı bir canımız sıkıldı. Şu an iyi ama açıkcası çok sıkıntılı ve kötü bir süreçten geçtik, hevesim tam anlamıyla herşey için kursağımda kaldı. Yeni yeni toparlanıyorum.

hayırlı olsun mevludunuz..cok guzel olmus hersey..darısı bize bende bi atlatsaydim..kıyafet ne giydirdin oglana..Şehzade kiyafetleri varmış. .biraz baktim nettende nasil olur bilmiyorum

geçmiş olsun...atlatmissinjz neyseki..Allah anali babalı büyütsün hayirli olsun

Gecmis olsun,bundan sonrasi sizib icin iyi olur insallah

hayırlı olsun mevludunuz..cok guzel olmus hersey..darısı bize bende bi atlatsaydim..kıyafet ne giydirdin oglana..Şehzade kiyafetleri varmış. .biraz baktim nettende nasil olur bilmiyorum
Tesekkure ederiz darisi sana ozaman .. Ogluma kravatli askili falan bi tulum giydirdim,cok tarz oldu ama o sehzade kiyafetleri nebilim sunnetinde belki bebek icinde nekadar rahat edebilirki tabiku sen bilirsin kizim biraz suslu oldu boncuklu falan bi tulum giydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…